Βλάση μου να το προσέξεις αυτό, για να μην κάνεις ζημιά στα μάτια σου.....96 ιντζες ειναι μωρη φλωρα.........
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Βλάση μου να το προσέξεις αυτό, για να μην κάνεις ζημιά στα μάτια σου.....96 ιντζες ειναι μωρη φλωρα.........
4,5 m x (39.3700787 inches/m) + 10 inches (min) = 187,165354 inches.... εγω καθομαι στα 4,50......ποιες ειναι οι σωστες ιντσες για αυτην την αποσταση?
καθομαι ποιο κοντα απο σενα βρε........Βλάση, καταρχήν κάθεσαι πολύ μακριά από τα ηχεία....
όσο για τον προβολέα, με κυάλια βλέπεις....?
με παιρνουν αλλοι 15 ποντοι για την οθονη!!!Μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει και ψηλότερη .
Πουλάς τα ηχεία ;
Βάλε κατά μήκος μια μεγάλη βρε..με παιρνουν αλλοι 15 ποντοι για την οθονη!!!
με παιρνουν αλλοι 15 ποντοι για την οθονη!!!
σιγα καλη μου....που τις ειδες τις 130?
Άρα περίπου 130".
για δωσε κανα link βρε αντρα........Αντί για το ξήλωμα ,μήπως να έβαζες μια ηλεκτρική;?
μπαααααα......χαλια παιζουν.......δεν ειναι SONY.......Βλαση, να παρεις 2,35:1....οχι 16:9
για να κρατησεις και τα ηχεια...καλα πρεπει να ναι
μπαααααα......χαλια παιζουν.......δεν ειναι SONY.......
Aντε %^*&***#$$%@&&*(**&&^%%%^$$ σου ρε............Αν κρατήσει τα ηχεία, ας κρατήσει και την οθονίτσα του.
με παιρνει μια χαρα........130" ειναι στις προδιαγραφες του επσον στα 4,5 μετρα;
Μια οθονη 2.35:1 στις 130" βγαζει γυρω στο 1.20 σε υψος περιπου
ποιος είναι αυτός... πες μας το όνομά του....με παιρνει μια χαρα........
εγω νομιζω οτι με 300αρα οθονη θα βλεπουν και οι απεναντι και θα βγαζω και κανα φραγκο απο εισιτηρια............α ξεχασα.......αστα διαλα και συ......μαααααααα δεν ντρεπεστε..
τοσα χρονια και ακομα δεν εχετε μαθει την reference αποσταση θεασης ;
ελεος
με 153" σε 237/1 θα εισαι οκ vlasi μου.....δλδ 3.6μ πλατος...
αν θελεις να βλεπεις σαν τον Ζ θες μεγαλυτερη
τωρα ειναι σαν να βλεπεις σε tv
Τα έχεις μπερδέψει καλή μου. Αυτή είναι η βέλτιστη διάσταση για τη φωτεινότητα του προβολέα σου, όταν τον τοποθετήσεις στα 4,5 μέτρα απ' την οθόνη. Όχι η σωστή διάσταση οθόνης για την απόσταση θέασης.σιγα καλη μου....που τις ειδες τις 130?
για κοιτα εδω http://www.projectorcentral.com/Epson-PowerLite_Pro_Cinema_9100-projection-calculator-pro.htm
110 λεει οτι χρειαζομαι ......αμα καθομαι στα 4,50......τι ειστε εσεις ρε......
Tensionγια δωσε κανα link βρε αντρα........
Kαι το ρωτάς; ο χώρος σου είναι διαμορφωμένος για το δικάναλο.ρε λες να παω για ηλεκτρικη???????