Προβλημα με Conn-x

Reaction score
439
Απάντηση: Προβλημα με Conn-x

το τελευταίο firmware έχει, το είχα τσεκάρει...
anyway...το αφήνω έτσι και βλέπουμε...
thanks ;)

Reaction score
0

update :
αφού μίλησα με 3 άτομα στο τηλέφωνο, λοιπόν, από την περασμένη Πέμπτη, και αφού σήμερα δεν πήγα στο γραφείο γιατί περίμενα τον τεχνικό, εε...τελικά ο τεχνικός δεν ήρθε (τουλάχιστον στο σπίτι)... με πήρε τηλέφωνο στις 10 το πρωί για να μου πει ότι η γραμμή είναι σωστή και απλά πρέπει να αλλάξω το μόντεμ μου (thomson 585v8) γιατί έγιναν αλλαγές στο dslam λόγω vdsl, και υπάρχει ασυμβατότητα....(''έκραξε'' και λίγο τα ''κεντρικά'' γιατί δεν ενημερώνουν τον κόσμο)..
μάλιστα επειδή είμαι εκτός εγγύησης, δεν δύναται να μου το φέρει αυτός αλλά θα πρέπει να μιλήσω με το 13888 για να το στείλουν με κούριερ ή να το παραλάβω από κατάστημα οτε/οτεσοπ/γερμανός.
Η αντικατάσταση θα είναι δωρεάν, απλά αν κάποια στιγμή αλλάξω πάροχο θα πρέπει να το επιστρέψω(λογικότατο) ή θα το χρεωθώ.

Ερώτηση : γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν διάφορα μοντελάκια που δίνουν ώστε να προτιμήσω κάποιο θεωρητικά καλύτερο, ή ένα είναι το μοντέλο, οπότε και το βουτάω από το πρώτο διαθέσιμο κατάστημα? ευχαριστώ.
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι χρειάζεσαι υπομονή με τους τεχνικούς του ΟΤΕ

Reaction score
0

ZTE H108NS...
στα 14573....το speedtest βέβαια πάνω από 13000 δεν πάει ποτέ...
τσάμπα μάλλον έτρεχα να αλλάξω και μόντεμ...anyway...
Εγώ το ZTE το δοκίμασα όταν μου έφεραν και το έβαλα στο... πατάρι αμέσως, μιας και μου συγχρόνιζε σχεδόν 3mb χαμηλότερα από το thomson. Οπότε χρησιμοποιώ το δεύτερο!!!

Reaction score
0

Ο εξοπλισμός του οτε είναι χάλια .....καλό κουράγιο σε όποιον έχει router ote

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.551

Ε, μην το λες. Στο Baudtek του ΟΤΕ έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανα επενεκκίνηση. Αντίθετα, στο Pirelli της ΟΝ, μέρα παρά μέρα ένα restart το χρειάζεται οπωσδήποτε.

Και τα δύο βέβαια συγχρονίζουν στην...αστρονομική ταχύτητα των 4.500-4.800 Kbps, προφανώς λόγω γραμμής.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi