Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Καλημερά. Μόλις χθες πήγα από την Forthnet στον ΟΤΕ (λόγω οτεtv). Στην Forthnet το ιντερνετ ήταν πάρα πολύ καλό με ταχύτητες που έπαιζαν απο τα 17500 - 19500 (σταθερα τον περισσότερο καιρό στα 18.200). Στον ΟΤΕ, όπου θεωρητικά είναι ο καλυτερος όλων, οι ταχύτητες δεν ξεπερνούν τα 14.000. Τους έχω πάρει τηλέφωνο έως τώρα δύο φορές και μου λένε ότι δεν πάει παραπάνω. Τους λέω ότι στην προηγούμενη εταιρεία είχα πολύ καλύτερο ιντερνετ και δεν ξέρουν τι να μου απαντήσουν. Μου λένε συνέχεια ότι θα το κοιτάξουν το θέμα και ότι ήδη δύο φορές έχουν δώσει λύση στο πρόβλημα (μπουρδες). Εχουν αρχίσει και με πιάνουν τα νεύρα μου. Στο τέλος τους απείλησα ότι αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα -το οποίο είναι δικό τους- εγώ θα φύγω και θα γυρίσω πίσω στην Forthnet. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι...
Για να γνωριζεις με τοση βεβαιοτητα οτι σου λενε "μπουρδες", ειμαι βεβαιος οτι ξερεις ποσο απο το ευρος της συνδεσης (bandwidth) "τρωει" υποχρεωτικα το οτεtv.Τελικά μετά από πολλά τηλέφωνα μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο για να έρθουν τεχνικοί να κάνουν μετρήσεις στη γραμμή (η οποία μέχρι και την ώρα που ήμουν στη forthnet δεν είχε κανένα πρόβλημα αφού είχα ταχύτητες έως και 19.500 megabits) αλλά και στο Καφάο. Για να δούμε. Μάλλον έχουν πιστεί ότι έχω δίκιο και δεν είμαι ένας τρελός που θέλει να τους παίρνει συνέχεια τηλέφωνο γιατί δεν έχει δουλειά να κάνει.
Ναι, ναι ξέρω. Κι εγώ αυτό του ΟΤΕ έχω gotcha και δεν παίζει με τίποτα... χαχαχακαι μιας και το θυμήθηκα...συμβουλή τεχνικού στο τηλέφωνο..: μην αγοράσετε άλλο μόντεμ, γιατί δεν θα παίζει...μόνο αυτό που δίνει ο ΟΤΕ...pp