Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Όπως ενημερώθηκα, ο κύριος Σκαλούμπακας απηύθυνε μέσω του site του, πρόσκληση συνακροάσεως Magnepan στην Θεσσαλονίκη τον επόμενο μήνα. Δηλαδή εξεδήλωσε την επιθυμία να μας επισκεφθεί στα σπίτια μας, εμένα και τον αδερφό μου costas EAR αντίστοιχα. Μάλιστα παρέθεσε και την προτροπή ότι "δεν θα το μετανιώσουμε". Καθώς είμαι μπαναρισμένος στο site του, οφείλω να απαντήσω εδώ.

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το νόημα αυτών των προσκλήσεων.

Έχουν προηγηθεί τόσα πολλά, από υβριστικά μηνύματα μέχρι δημόσιες απειλές για δικαστικές και άλλες περιπέτειες, που μια τέτοιου είδους κίνηση μπορεί να αποτελέσει μόνον αντικείμενο επιστημονικής μελέτης σε επίπεδο κοινωνικής συμπεριφοράς. Δηλαδή...: είσαι αλήτης, ανάγωγος, άξεστος, αγράμματος, βλάκας, μαλάκας, ηλίθιος, θα σου κάνω μήνυση επειδή λες κακά λόγια για το βινύλιο και μου τη δίνεις και πάω στοίχημα ότι δεν έχεις σύστημα που να παίζει αλλά τέλος πάντων... αν έχεις χρόνο να περάσω από το σπίτι σου να ακούγαμε καμιά μουσικούλα μωρέ το Πάσχα. Και επειδή είμαι και πολύ large κάνω δημοσίως την πρόσκληση στο site μου, που βεβαίως σε διατηρώ μπαναρισμένο, οπότε κοίτα να μου απαντήσεις στο AVSite - κι άμα θες...

Δεν σας κρύβω ότι δεν έχω αρνηθεί ποτέ σε άνθρωπο να έρθει στο σπίτι μου και να ακούσει μουσική ή να με επισκεφτεί γενικώς. Εδώ όμως όχι μόνον έχω επιφυλάξεις αλλά αφ' ενός έχω πραγματικές αμφιβολίες για τους λόγους της πρόσκλησης, εφ' ετέρου δεν μου αρέσει ο τρόπος που έγινε. Πρώτον διότι δεν είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να κάτσουμε και να ακούσουμε μουσικούλα σαν να μην τρέχει κάστανο (πρέπει να μιλήσουμε - ίσως και παρουσία τρίτων - τουλάχιστον για ένα δίωρο πριν) και δεύτερον γιατί θεωρώ εντελώς άτοπο να κανονιστεί μια συνάντηση, οποιαδήποτε συνάντηση, με αυτόν τον τρόπο. Δεν βγαίνουμε να το γράψουμε στο internet κάθε φορά που ακούμε μουσική. Αλλά το κυριότερο είναι άλλο. Νιώθω ότι προσωπικά έχω δώσει όσες ευκαιρίες μπορούσα να δώσω σε αυτόν τον άνθρωπο, η τελευταία των οποίων ήταν στην έκθεση του Νοέμβρη. Πραγματικά λοιπόν δεν νομίζω ότι μια ακόμη αξίζει τον κόπο. Όσο για την παραίνεση ότι "δεν θα το μετανιώσουμε"... ειλικρινά πολύ αμφιβάλω.

Το σενάριο είναι εντελώς παράλογο. Θα σε βρίζω όσο θέλω, όμως έχω την απαίτηση να δεχθείς τις προσκλήσεις μου, παρόλο που δεν σε αφήνω καν να απαντήσεις εκεί που σου τις απευθύνω. Είναι παραλογισμός από όποια μεριά κι αν το δει κανείς. Μετά από ότι έχει προηγηθεί, θέλει δεν θέλει ο συγκεκριμένος, προσωπικά απαιτώ δημόσια συγνώμη, παραδοχή των λαθών του, αλλά και παραδοχή του γεγονότος ότι όσα χέρια κι αν του απλώσαμε σε προσωπικό επίπεδο αλλά και ως AVSite, δεν τα σεβάστηκε. Μια δημόσια πρόσκληση να επισκεφθεί τα... Τσαρουχάκια όπως λέει, προφανώς δεν αρκεί. Επιπλέον, δεν μου αρέσει και ο τρόπος που γίνεται, η δημοσιότητα που έδωσε στο θέμα. Υπάρχουν emails, τηλέφωνα κλπ.

- Τέλος πάντων όμως, ίσως, ΙΣΩΣ σε ένα μήνα από τώρα να έχω αλλάξει άποψη. ΕΑΝ βολέψει, διότι ως γνωστόν στο σπίτι έχω και μωρό 4,5 μηνών (τον δεύτερο γιό μας) θα επικοινωνήσω μαζί του τηλεφωνικά. Δεν μιλάω εκ μέρους του αδερφού μου, αλλά νομίζω ότι κάπως έτσι σκέφτεται κι αυτός.

...

Reaction score
8
Απάντηση: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

οταν ελεγα εγω οτι σε βλεπω και με πλατω, εσεις με κοροιδευατε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.508

... θα σου κάνω μήνυση επειδή λες κακά λόγια για το βινύλιο και μου τη δίνεις και πάω στοίχημα ότι δεν έχεις σύστημα που να παίζει αλλά τέλος πάντων...
Έχω ξεστριφτεί... :114: :114:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Δεν έχεις ακούσει που λένε... όποιος αγαπάει πληγώνει!

Υ.Γ.
Να προτιμήσεις με ανάρτηση και αν σε προβληματίζουν οι ρυθμίσεις θα ανέβω να τις κάνουμε παρέα.:128::128::128:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.232

:605: Καλημέρα πρόεδρα!

Είναι βέβαιο πως μας διαβάζεις, και η καλημέρα είναι του θεού που λένε...

Προσωπικά δε κρατώ "κακίες" με κανένα, και δυστυχώς ή ευτυχώς ούτε με τον πρόεδρα, διότι οι όποιες "διαφωνίες" μας έχουν σχέση μόνο με το χόμπι μας, και θεωρώ πως είναι ανόητο να "αγαπάς" ή να "μισείς" κάποιον επειδή έχει άλλη άποψη στο χόμπι, έστω κι αν είναι εντελώς λάθος αυτή, έστω κι αν υποκρύπτει σκοπιμότητες, έστω κι αν ... κι αν ... κι αν.... οτιδήποτε.

Άλλωστε, στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το "σπορ", έχω γνωρίσει πολύ κόσμο με κοινές απόψεις στο audio με μένα, με τους οποίους όμως δε μπορώ να κάνω παρέα γιατί δε "κολλάμε", δε ταιριάζουν τα χνώτα μας ρε παιδί μου, οπότε είναι σαφές πως ένα κοινό χόμπι ακόμα και σε ομοιδεάτες επ'αυτού δεν είναι ικανή συνθήκη για περαιτέρω κοινωνικές σχέσεις.

Όπως και το αντίθετο.

Μετά την εισαγωγή αυτή, κι αφού πληροφορήθηκα κι εγώ για τον τρόπο "προσέγγισης" του σκαλούμπαξ, ομολογώ πως ...ε, όπως και να το δεις, έχει πλάκα. :142:

Βρε πρόεδρα, υπάρχουν και τα τηλέφωνα!

Φυσικά μια "ακρόαση" δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα. Οι εμπειρίες τέτοιων ακροάσεων και από τις 3 μεριές είναι μεγάλη, οι ιδιαιτερότητες του καθενός είναι γνωστές και τα συμπεράσματα θα είναι πολύ μικρής αξίας αντικειμενικά, είτε ιδιαίτερα κολακευτικά (που έτσι προβλέπεται :135: είτε όχι) ασχέτως αν κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά ορθά ή όχι.

Από την άλλη, μια "γευστική" συνεύρεση με τα μέλη των βλαμμένων βορείου ελλάδος θα είχε πιθανά πολύ πλάκα!

Συμπέρασμα: αναμένω αποφάσεις γενικού διαχειριστά και ένωσης βλαμμένων!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Το κακό με τον πρόεδρα είναι ότι νομίζει... πως όοοοοοοολος ο κόσμος τον αδικεί και αυτός είναι ο σωστός, ο δίκαιος και ο λογικός. Δεν εξετάζει ούτε κατά διάνοια την περίπτωση να είναι αλλιώς τα πράγματα. Για να υποχωρήσει και να παραδεχθεί τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του, ούτε λόγος.

Τέλος πάντων, θα ρωτήσω τον Πρόεδρο (της ΕΒΒΕ βεβαίως βεβαίως) και θα αποφανθούμε ομαδικώς.

...

Reaction score
4.247

Νικο στην ηλικια που εφτασε ο βραχος αρχισε να τον κουραζουν τα πανε-ελα πολυθρονα-δισκοθηκη-πλατω.
Το καλοσκεφτηκε και ειπε δεν είναι και τοσο μ@λ@κες οι αλλοι γιατι να μην δοκιμασω κι εγω. Αλλωστε μεχρι τωρα δεν βρεθηκε καποιος να πει μια κακη κουβεντα (απ οσους ακουσαν) για την ποιοτητα του Flac & HD. Γιατι να μην κανω τα παντα αυτοματα από μακρια? Ουτως η αλλως αρχισαν και καποια πονακια στα ποδια μου. Αν θα ερχεται κανενας φιλος θα βαζω το πικαπ και όταν θα ειμαι μονος θα παιζει ο σκληρος!! Σατανικη ιδεα!
Που θα βρω όμως μπολικη μουσικη? Τσαρουχαιοι!!! Χμ… Εε ειπαμε καποια λογακια, αλλα ηλικια αινσχαιμερ συμβαδιζουν, θα ρθουν κι αυτοι στα χρονια μου. Να ξερεις θα σας ερθει με 3-4 σκληρους μπορρει να σας φερει και εθυμοτυπικα όπως αναφερθηκε κανενα πλατω και τιποτα βινυλια του Philip Glass!
Ισως όμως δεν ξερει ότι για να μπεις στο πριβε δωματιο μουσικης του Κωστα, πρωτα σπας 5 δισκους βινυλιου και μετα ανοιγεις την πορτα!! Θα τ αντεξει η κραση του η θα μεινει επιτοπου. Ευτυχως ο Κωστας εχει γνωσεις ιατρικης, θα του κανει κανενα τσεκαπ πιο μπροστα κι αντεχει προχωραει.
Την καλημερα μου σ ολη την παρεα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.226

Μια συνεύρεση συνδυασμένη με μια ακρόαση μουσικής και μια γευστική περιήγηση με κρασί και μπύρες δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Εγώ είμαι υπέρ αυτών (ιδιαίτερα της γευστκής) και ευχαρίστως θα έλεγα ναι.
Ε, δεν πιστεύω να έρθει ο άνθρωπος και να μας βρίσει. Εμείς θα τον φιλοξενήσουμε πάντως.
Άσε που έχω και πικάπ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Πρόσεχε Κωσταυτιά μην φέρει μαζί του κανένα δισκάκι γιατί από τόσο μακρυά που έρχεται θα είναι full στο jitter...:103:

Reaction score
164

Κουμάντο στα σπίτια σας δεν κάνω, και ούτε θέλω να κάνω...

Αλλά αν, λέω ΑΝ, δεχόμουν εγώ ένα ανάλογο αίτημα, θα σκεφτόμουν ότι πριν μερικούς μήνες τον συγκεκριμένο τον καλοδεχτήκαμε στο τραπέζι και την παρέα μας και αμέσως μετά μας έφτυσε στα μούτρα. Θα σκεφτόμουν ότι μας έβρισε. Ότι δεν έδειξε πουθενά την, τυπική έστω, καλή πίστη.
Και θα μάζευα την ΕΒΒΕ, να φάμε και να πιούμε, χωρίς τον Πρόεδρα. Έτσι και αλλιώς θέλει να έρθει για να ρίξει χολή μετά.

Άλλο "καλός" και άλλο "κορόιδο"!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.508

Πρόσεχε Κωσταυτιά μην φέρει μαζί του κανένα δισκάκι γιατί από τόσο μακρυά που έρχεται θα είναι full στο jitter...:103:
Mais non! Les audiophiles ne dansent pas... :114: :114:

Reaction score
2
Βλέπω και νέες εξελίξεις στην πρόσκληση:

Τι να κάνω? Πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα του... High End...

Ελπίζω τα Τσαρουχάκια όταν θα ανέβω, να μου κάνουν κανένα δώρο για να με πείσουν... :142:

Αν και με χαρακτήρισε άνθρωπο χαμηλής νοημοσύνης και μάλιστα πρώτο από όλους σας :142: χαίρομαι που τον βλέπω να ηρεμεί το κλίμα.Παρ'όλα αυτά δεν ξεχνώ ότι έχει προσβάλει με τον χειρότερο τρόπο πολλούς ανθρώπους τους οποίους σέβομαι ιδιαιτέρως. Εγώ θα τον δεχόμουν σπίτι μου μιας και βλέπω αυτή την καλή κίνηση εκ'μέρους του... (Αν και αυτός δεν με δέχθηκε στο aca forum...)

Κατά βάθος πρέπει να είναι καλό παιδί,απλά έχει κάποια ξεσπάσματα που και που...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Κατά βάθος πρέπει να είναι καλό παιδί,απλά έχει κάποια ξεσπάσματα που και που...
:204::204:

Οι εξαρσεις της εφηβειας ειναι....:143:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

:204::204:

Οι εξαρσεις της εφηβειας ειναι....:143:
Ε όλοι παιδιά είμαστε κατα βάθος έτσι το εννοούσα!!! :142:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Ε όλοι παιδιά είμαστε κατα βάθος έτσι το εννοούσα!!! :142:
Nαι μωρε πλακα κανουμε...:137:

Ετσι ειμαστε εμεις τα παιδια..:138:

Ωραιο λαπτοπι...να το βαλεις κατω να το ξεσκισεις..

.....στο downloading ....:142:

Reaction score
44
δε βλεπω τι μπορει ν'αλλαξει με μια τετοιου ειδους προσεγγιση,μια απ'τα ιδια θα εχουμε παλι μετα απο καποιο διαστημα,ο ανθρωπος(γενικα μιλαω) για να αλλαξει πρεπει να δεχτει ενα δυνατο σοκ,αλλιως μεχρι να πεθανει δεν προκειται να του βγει το χουι..

Reaction score
0

Αν κάποιος από εσάς είχε την τύχη ή μάλλον την ατυχία να βρεθεί σε μια από τις συγκεντρώσεις του club, θα είχε και την ευκαιρία να βιώσει ζωντανά πολλών ειδών συμπλεγματικές συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα είναι και αυτή που περιγράφεται παραπάνω. Από αυτό το club πέρασαν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι και πολλοί από αυτούς παραμένουν ακόμα ως μέλη. Το κακό είναι πως μια μικρή ομάδα με αρχηγό τον πρόεδρα, χαλάει όλη τη μαγιά.

Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως… καλώς σας ξαναβρίσκω!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.210
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος