Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Reaction score
4.247
Απάντηση: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Άσχετα με την πλάκα, τα Magnepan σε πάνε πολύ ψηλά με πολύ λίγα λεφτά.
Απεκτησες ηδη δυο καρδιακους φιλους με το τελευταιο, δεν θα σου πω ομως ποιοι ειναι. :114::114:

Reaction score
0

Απεκτησες ηδη δυο καρδιακους φιλους με το τελευταιο, δεν θα σου πω ομως ποιοι ειναι.
Να τους πάρει το ποτάμι???

Μα φυσικά είναι οι αδερφοί Τσαρουχάδες. Έχω και εγώ Magnepan και τους καταλαβαίνω απόλυτα.

Gio

Reaction score
185

τη Magnepan κάποιος να την πάρει επειγόντως...
Ακουστηκε οτι την χτυπανε ο Λυριτης, και η Balomenos Doors.

Παντως αν την παρει καποιος συγκεκριμενος, απο αυτους που ακουγονται, σωθηκατε μαγκες Μαγκνεπανακηδες.

Θα πηξει η αγορα στο ανταλλακτικο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ακουστηκε οτι την χτυπανε ο Λυριτης, και η Balomenos Doors.

Παντως αν την παρει καποιος συγκεκριμενος, απο αυτους που ακουγονται, σωθηκατε μαγκες Μαγκνεπανακηδες.

Θα πηξει η αγορα στο ανταλλακτικο.

:142::142::142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Παιδιά, με τέτοια κρίση που περνάει ο κλάδος της οικοδομής, δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανείς. Εξάλλου έχουμε πήξει στο πορτοπαράθυρο και στα είδη υγιεινής, κι άλλο πχια; :114:

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Άσχετα με την πλάκα, τα Magnepan σε πάνε πολύ ψηλά με πολύ λίγα λεφτά.
Λιγα λεφτα για ηχεια. Για να παιξουν ομως ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.216
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Λιγα λεφτα για ηχεια. Για να παιξουν ομως ...
πάλι λίγα λευτά. Πολύ καθαρό μυαλό θέλει.

έχεις δει τις τιμές στα "ψηφιακά" (αυτά που δε παίζουν καλά λέω)? :137:

Reaction score
47
Εχω ακουσει κορυφαιες ψηφιακες υλοποιησεις. Εχουν ωραιο και σφιχτο μπασακι αλλα μεχρι εκει. Ψιλα και μεσαιες καμια σχεση με τα 10 fet στο καναλι που παιζω (σχεδιαση erno borbely).

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
<<Άρχισαν τα όργανααααα σήκω απ'τη θέση σου...>>

Παναγιώτη μου τι το ήθελες αυτό για τους ψηφιακούς?:140::140::140:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Εχω ακουσει κορυφαιες ψηφιακες υλοποιησεις. Εχουν ωραιο και σφιχτο μπασακι αλλα μεχρι εκει. Ψιλα και μεσαιες καμια σχεση με τα 10 fet στο καναλι που παιζω (σχεδιαση erno borbely).
Σωστο,αλλα θα τα βελτιωσει και ο borbely καποια στιγμη και πιστευω καποια στιγμη να φτασει στα επιπεδα των καλων class D...:))
Ολα υποκειμενικα ειναι και προσωπικα εχω αλλαξει ''στρατοπεδο'' χρονια τωρα. Οσες φορες ακουω αναλογικους,μου φταινε... Η συνηθεια ισως? Η ουδετεροτητα τους ισως? Το οτι δεν φοβαμαι να ανεβασω σταθμες μηπως ψαλιδισει και ψησω κανα τουητερ? Το οτι δεν μπουμαρει και δεν απλωνει το μπασο σαν τραχανα? Το οτι δεν με απασχολει να τον εχω ξεχασει ανοιχτο,αφου δεν ''καιει'' τιποτα? Αποψεις...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.216

Σωστο,αλλα θα τα βελτιωσει και ο borbely καποια στιγμη και πιστευω καποια στιγμη να φτασει στα επιπεδα των καλων class D...:))
λάθος. όσο και να τα βελτιώσει ο borbely ποτέ δε θα φτάσει τα επίπεδα των καλών διακοπτικών ενισχυτικών, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να ανακαλύψει κι αυτός ότι η γη γυρίζει και να βγάλει στην παραγωγή δικά του διακοπτικά ενισχυτικά, για τα οποία βεβαίως θα σκίζει τα ιμάτιά του.

Το έχω ξαναδεί το παραμύθι, χόρτασα.

Όλοι είναι θέμα μάρκετινγκ και όσοι γράφουν αυτά που διαβάζω είναι θύματα αυτού του μάρκετινγκ.

Να θυμίσω πως όταν ασχολήθηκα σοβαρά με τα "ψηφιακά" ενισχυτικά, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα κατακρίναν, ενώ 5-6 χρόνια αργότερα οι μισοί από αυτούς γίναν ξάφνου φανατικοί θιασώτες του πάσης φύσεως κλας ντι.

Είναι και θέμα εμπειριών δηλαδή.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Παναγιώτη σου τα έλεγα εγώ αλλά εσύ δεν άκουγες:128:
Έλα που είμαι και οικολόγος και αυτά τα άτιμα δεν καίνε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Να θυμίσω πως όταν ασχολήθηκα σοβαρά με τα "ψηφιακά" ενισχυτικά, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα κατακρίναν, ενώ 5-6 χρόνια αργότερα οι μισοί από αυτούς γίναν ξάφνου φανατικοί θιασώτες του πάσης φύσεως κλας ντι.
Ένας απ' αυτούς είμαι κι εγώ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.216

Ρε παιδιά, για να μη με παρεξηγήσετε, δεν κατακρίνω κανέναν. Δημοκρατία έχουμε και για χόμπι μιλάμε, όπου ο καθένας έχει άλλες προτεραιότητες και ανάγκες ικανοποίησης.

Είναι όμως η όλη διαδικασία της "μύησης" στο Hi-End έτσι "στρωμένη" από τις προηγούμενες δεκαετίες, που οι εκτιμήσεις προτερημάτων (σχεδιαστικών ή ηχητικών) γίνονται με λάθος κριτήρια. Όπως και οι τρόποι διόρθωσης των αντικειμενικών ελαττωμάτων (σχεδιαστικών ή ηχητικών).

Είχε χαθεί (και διατηρείται τεχνηέντως χαμένη) η μπάλα του αντικειμενικά ζητούμενου, ανάμεσα σε αηδίες. Ο ενισχυτής πχ συχνά πυκνά έχει πρωταρχικό σκοπό "χροιές" και "μάτσιγκ" και "συναίσθημα" συνδυασμένο με την λάμψη της πρόσοψης ή την γλυκιά κοκκινωπή ανταύγεια της πυρακτωμένης λυχνίας, κι όχι με την δουλειά που οφείλει να κάνει αυτό καθ'αυτό το μηχάνημα. Και ταυτόχρονα σε βάζουν στο τρυπάκι και ψάχνεις τις αρμονικές παραμορφώσεις της πηγής λόγω του επιδερμικού φαινομένου των μη κρυογεννημένων καλωδίων και του εναερίου τζίτερ, κι ας είναι τα ηχεία σου τεχνολογικά απομεινάρια του παρελθόντος με χονδροειδή λάθη (από κρος, τοποθέτησης μεγαφώνων, ακόμα και χώρου τοποθέτησης) ασυμβίβαστα με όλα τα περί υψηλής πιστότητας..

Αν και είμαι βέβαιος πως ο "μεσαίωνας" του Hi-End έχει περάσει ανεπιστρεπτί, είμαι επίσης βέβαιος πως τα νεύρα μας δεν θα αντέξουν τον "απόηχο" της αηδίας μέχρι την πλήρη εξαφάνισή της, πράγμα που θα επέλθει έτσι κι αλλιώς, για ποικίλους κοινωνικοοικονομικούς - τεχνολογικούς παράγοντες εξέλιξης σε όλα.

Οι ελπίδες μου είναι στη νέα γενιά, είμαι αισιόδοξος, κι ας αγοράζουν και βινύλια, δε χάθηκε ο κόσμος, γούστα είναι αυτά.

Reaction score
1
Ναι για κανενα υπογουφερ ,,αντε μεχρι τους 150 κυκλους ,καλα ειναι ,,πιο πανω χμμμ:134:
Αλλωστε φθηνα βατ ειναι και πολλα...οικολογικα ,,ο πλανητης γη κινδυνευει, μην γινεται σπαταλη ενεργειας με ταξεις λειτουργιας Α και αλλες παρομοιες ....αυτες πρεπει να απαγορευτουν!:143:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

λάθος. όσο και να τα βελτιώσει ο borbely ποτέ δε θα φτάσει τα επίπεδα των καλών διακοπτικών ενισχυτικών, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να ανακαλύψει κι αυτός ότι η γη γυρίζει και να βγάλει στην παραγωγή δικά του διακοπτικά ενισχυτικά, για τα οποία βεβαίως θα σκίζει τα ιμάτιά του.

Το έχω ξαναδεί το παραμύθι, χόρτασα.

Όλοι είναι θέμα μάρκετινγκ και όσοι γράφουν αυτά που διαβάζω είναι θύματα αυτού του μάρκετινγκ.

Είναι και θέμα εμπειριών δηλαδή.

Κωστα,μαλλον δεν καταλαβες το τι εννοουσα... Ξαναδιαβασε να δεις οτι ταυτιζομαστε απολυτα...Για την ακριβεια,πιο απολυτα δεν γινεται,αλλα και εγω τι να πω παραπανω... Μαλλον δεν θα προσεξες τα :)) οποτε δεν καταλαβες ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.216

Ιωάννη αντιλήφθηκα τι εννοούσες εξ'αρχής. Άσχετο, συνεχίστε.

Reaction score
47
Παιδια χαλαρα. Εγω δοκιμασα και κατεληξα. Και εσεις δοκιμασατε και καταληξατε.
Προς τι τα λογιδρια περι θυματων του marketing και πυρακτωμενων λυχνιων που καινε στο λυκοφως. Δηλαδη και καλα εγω κατεληξα εκει που κατεληξα γιατι μασησα ναουμ, ενω εσεις με την ορθολογιστικη σας προσεγγιση you know better.
Καντε και λιγο κρατει... Σας λεω δοκιμασα και δεν μου αρεσαν. Μπααααα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.195
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike