Προστασια μηχανηματων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Προστασια μηχανηματων

που βρισκεις το ριτσαρντ 400 ?
οσο αφορα του τσακιριδη το ειδα στην εκθεση και παιζει πιο φτηνα απο 700 στριτ πραις
Οι αδερφοι τσακιριδη δεν ενημερωνουν το σαιτ τους συχνα.Βεβαια υπηρχε στην εκθεση , για να το εβλεπες.Στα χαρτια ειναι λιγο καλυτερο απο το ριτσαρντ, μιας και ειναι κλωνος βελτιωμενος.Αλλα δεν εχω μπορεσει να παω να παρω ενα να τον κανω δοκιμη .....

Reaction score
1

που βρισκεις το ριτσαρντ 400 ?
οσο αφορα του τσακιριδη το ειδα στην εκθεση και παιζει πιο φτηνα απο 700 στριτ πραις
Οι αδερφοι τσακιριδη δεν ενημερωνουν το σαιτ τους συχνα.Βεβαια υπηρχε στην εκθεση , για να το εβλεπες.Στα χαρτια ειναι λιγο καλυτερο απο το ριτσαρντ, μιας και ειναι κλωνος βελτιωμενος.Αλλα δεν εχω μπορεσει να παω να παρω ενα να τον κανω δοκιμη .....
τωρα που το λες ισως και να εκανα λαθος....

σε αυτο εδω αναφερομουν

http://www.nexusacoustics.gr/rgray/Richard-Gray-Power.html

απο εβδομαδα θα παρω τηλ στα τσακιροαδερφια να δω τι παιζει.

ειχα δει και ενα αλλο μηχανακι της PS audio...powerplant νομιζω λειναι το μοντελο, αλλα η τιμη του ηταν πολυ αλμυρη....πανω απο 2000 ευρω...

μαλλον για τσακιριδη με βλεπω...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

λεγοντας μπαταρια εννοεις ups?
αν ναι, οχι -δεν δουλευει σαν ups
μονο φιλτραρει-προστατευει

Reaction score
0

Εχω παρει εδω και ενα μηνα το τσοκ των Αφων Τσακιριδη και καταλαβα μια ησυχια στο συστημα μου το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερα βαρυ απο αποψη ενισχυτικων(παιζω με ΑV). Δεν εχω αλλη εμπειρια απο αναλογες συσκευες.
Απο τη συζητηση με τον Οδυσσεα προεκυψε οτι αυτο κρατα ρευμα το οποιο αποδιδει αμεσα οταν ζητηθει (διαχειριζεται εως 4,5 ΚW).

Reaction score
1

Καλημέρα.

Εχθές μας έκανε η ΔΕΗ δύο απότομες πτώσεις τάσεως για ούτε 1'' η καθε μια. Φανταστείτε ότι δεν έσβησε καμμιά συσκευή στο σπίτι, ούτε καν το PC. Παρόλα αυτά το όλο θέμα με έβαλε σε σκέψεις. Από τις πρίζες φεύγουν πολύμπριζα ασφαλείας και πάνω τους είναι όλες οι AV συσκευές. Για τέτοιου είδους γεγονότα, χρειάζομαι UPS? Το να κοπεί το ρεύμα τελείως δεν με πειράζει και τόσο, όσο τα απότομα της ΔΕΗ.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Προστασια μηχανηματων

Καλημέρα.

Εχθές μας έκανε η ΔΕΗ δύο απότομες πτώσεις τάσεως για ούτε 1'' η καθε μια. Φανταστείτε ότι δεν έσβησε καμμιά συσκευή στο σπίτι, ούτε καν το PC. Παρόλα αυτά το όλο θέμα με έβαλε σε σκέψεις. Από τις πρίζες φεύγουν πολύμπριζα ασφαλείας και πάνω τους είναι όλες οι AV συσκευές. Για τέτοιου είδους γεγονότα, χρειάζομαι UPS? Το να κοπεί το ρεύμα τελείως δεν με πειράζει και τόσο, όσο τα απότομα της ΔΕΗ.
Εμένα πάλι μου τα έσβησε όλα και ξαναάναψαν αμέσως την ώρα που είχα μουσική στο φουλ!! Και :441: πάνω μου!!!

Reaction score
89

ναι αυτα τα ειχα τσεκαρει...αρα τα αγοραζουμε κατευθυαν απο αμερικα?

χθες εφαγα τα νιατα μου διαβαζωντας για το τι τελικα χρειαζομαι, και φυσικα οσο διαβαζεις μαθαινεις αλλα και μπερδευεσαι...

στo manual του hd750 γραφει power consumption 280w, για τον ονκιο 5007 μπερδευτικα... τι κοιταω... dynamic output? maximum output power? rated output power? power consumption?

λοιπον εχουμε και λεμε:
1) SERVO HI-FI KDS-5000
2) Eaton PW5110
3) KDS-5000VA Vmark, KDS-3000VA Vmark
4) αξιζει ενα μεταχειρισμενο RGPC 400 Pro? (γιατι 900ε ειναι πολλα, τοσο δεν εχει?)
5) Turbo-X ups (δινουν ημιτονο?)
6) αυτα που μου προτεινει ο φιλος Μαρκος tele, savr -3000va, αν και νομιζω οτι ειναι ιδια με τα 3 πιο πανω..

τελικα περνω ενα καλο και τα βαζω ολα πανω? και με τι ισχυ?

αργυρη στον ηχο μαλλον εχει γινει τυπογραφικο...στην σταθεροποιηση ρευματος γραφει symposium acoustic...
τα εχεις βαλει ολα πανω στον ριτσαρντ? ή χρησιμοποιηεις και κατι αλλο?

και κατι ακομα (γιατι θα σκασω), αυτα τα ειδικα καλωδια ρευματος που θελει ο ριτσαρντ για να συνθεθουν πανω του ειναι πολυ ακριβα...ultralink, furutech, shynyata research, panagiam manam, tiin toutaola...δεν θελω να ξεφυγω πολυ γιατι σε λιγο δεν θα εχω να φαω ετσι πως παω...

αντε να χουμε μια καλη χρονια με πολλα ποιοτηκα κιλοβατ!
Παιδες σας χαιρετω και γω με τη σειρα μου...

Για να γλιτωσουμε τα ανοιγματα καινουργιων thread απλα θα ηθελα να σας ειναι ευκολο να μου προτεινετε 2-3 το πολυ συσκευες με διαθεσιμο budget 200-300 ευρω. Οσο αφορα το τι θα συνδεθει πανω μεχρι στιγμης θα ναι η 50αρα κουρο με το οππο για bluray και αργοτερα ενισχυτης (αντε και κανα media player). Με τα μηχανηματα που αναφερονται παραπανω ειμαστε καλυμενοι πως το βλεπετε???
αντε καλο απογευματακι !!!

Reaction score
89

Παιδες σας χαιρετω και γω με τη σειρα μου...

Για να γλιτωσουμε τα ανοιγματα καινουργιων thread απλα θα ηθελα να σας ειναι ευκολο να μου προτεινετε 2-3 το πολυ συσκευες με διαθεσιμο budget 200-300 ευρω. Οσο αφορα το τι θα συνδεθει πανω μεχρι στιγμης θα ναι η 50αρα κουρο με το οππο για bluray και αργοτερα ενισχυτης (αντε και κανα media player). Με τα μηχανηματα που αναφερονται παραπανω ειμαστε καλυμενοι πως το βλεπετε???
αντε καλο απογευματακι !!!

καμμια προταση απτα παλικαρια μας????

Reaction score
89

αθηνά τσακιριδη
υπαρχει καμμια φωτο της αθηνουλας να παρω μια γευση πως μοιαζει?? και με τι κοστος θα τη κανω δικια μου¨????

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

300 καταλογο
στην πιατσα λιγοτερο

Reaction score
129

Για προστασία από το ξαφνικό κλείσιμο-άνοιγμα των συσκευών (λόγο διακοπής ρεύματος) με ένα ποιοτικό πολύπριζο με ασφάλεια γι΄ αυτό το λόγο δεν προστατεύεσαι;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το ποιοτικο ειναι κατι το σχετικο
σχετικο ως προς την αποδοση
σχετικο ως προς την μακροζωια του πολυμπριζου.
Το θεμα ειναι οτι spikes μπορει να φας anytime , :121:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

να το κανεις τι ?
φοβασαι μην κοπει το ρευμα και σκασει η λαμπα ?
εχεις ακουσει πολλες λαμπες να σκανε ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent