Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 37.627
Μια καλή ιδέα είναι και το ατελιέ αγγειοπλαστικής. Είναι και δημιουργικό χόμπυ. 20 τμ θα κάτσουν μούρλια.
Ένα ωραίο γραμματόσημο θα είχεςΕγώ είμαι ξεκάθαρα υπέρ της τηλεόρασης σε τόσο μικρή απόσταση. Ουσιαστικά το έχω μετανιώσει που πήγα σε προτεκτορα στα 3 μέτρα και 100 ιντσες αντί να πάρω την sony 9096 85" που θα ήταν πολύ ανώτερη σε καθημερινή χρήση.
Δεν τραβάνε όλοι 2:35 και κανένας δεν πάει κάτω από 1:85.Ούτε και στάνταρ υπάρχει 2.35:1
Ότι θέλει ο καθένας βγάζει...
Laser UST σε μεγάλη οθόνη.Τηλεόραση, τηλεόραση, τηλεόραση!!!
Μια λέξη μόνο, ευκολία σε όλα
Την κρεμάς και τέλος, ούτε περίεργες εγκαταστάσεις, ούτε μηχανήματα του διαβόλου όπως αναμορφικοί φακοί, ούτε περίεργες απαιτήσεις και ρυθμίσεις, ούτε χιλιόμετρα καλωδίων, ούτε πιθανός θόρυβος από ψύξη, ούτε δεν την ανοίγω για το παραμικρό να κάνω ...οικονομία στη λάμπα.... ούτε ... ούτε...
Τώρα αν οι 80-85'' φαίνονται λίγες για θέαση στα 2-2,5 μέτρα.... οκ, περί ορέξεως....
Εδώ είμαι, διαβάζω όλα τα σχόλια. Σήμερα απευθύνθηκα σε ένα επαγγελματία από Θεσσαλονίκη και περιμένω τη δική του πρόταση. Θα ενημερώσω στην πορεία.Δεν βλέπω να ξανάρχεται δώθενες ο @malakudi...![]()
σωστός, στα 2-2,5 μέτρα με 80-85' έχεις και τσάμπα σολάριουμ με το φως που εκπέμπει το 4Κ στα φωτεινά πλάνα και με σαλονάτους λευκούς τοίχους θες και γυαλιά ηλίου ,όπως το βλέπω για πρακτορείο Προπό μια χαρά είναι πάντως για να βλέπεις Κίνο!Τηλεόραση, τηλεόραση, τηλεόραση!!!
Μια λέξη μόνο, ευκολία σε όλα
Την κρεμάς και τέλος, ούτε περίεργες εγκαταστάσεις, ούτε μηχανήματα του διαβόλου όπως αναμορφικοί φακοί, ούτε περίεργες απαιτήσεις και ρυθμίσεις, ούτε χιλιόμετρα καλωδίων, ούτε πιθανός θόρυβος από ψύξη, ούτε δεν την ανοίγω για το παραμικρό να κάνω ...οικονομία στη λάμπα.... ούτε ... ούτε...
Τώρα αν οι 80-85'' φαίνονται λίγες για θέαση στα 2-2,5 μέτρα.... οκ, περί ορέξεως....
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Για τους λόγους που διαβάζεις σου πρότεινα να αποτανθείς εξ αρχής σε ειδικούς. Ολα τα παιδιά (μαζί και εγώ) σου λέμε το μακρύ και το κοντό μας. Προχώρα και ενημερωσε μαςΕδώ είμαι, διαβάζω όλα τα σχόλια. Σήμερα απευθύνθηκα σε ένα επαγγελματία από Θεσσαλονίκη και περιμένω τη δική του πρόταση. Θα ενημερώσω στην πορεία.
Λάθη από κεκτημένη ταχύτητα.Η απλούστατη εύκολη λύση είναι όσο μεγάλη 1.78:1 οθόνη γίνεται και με το πάτημα ενός κουμπιού το 2.35:1 υλικό γεμίζει την οθόνη. Γρήγορη προσαρμογή και σε υλικό 16:9.
Ποιο; τα πιξελ;Υπάρχει η ανάλυση, η ποιότητα, το μέγεθος και το aspect ratio και όλοι κάνουμε κάποιες εκπτώσεις για να απολαύσουμε αυτό που θεωρούμε σημαντικό.
+1.Εγώ το 90% από αυτά που βλέπω είναι netflix και σειρές. Από ταινίες μια την εβδομάδα και αν, πολλές φορές μπορεί και καμία πλέον με την κατάντια του Χόλυγουντ. Άρα το 16:9 για οθόνη είναι μονόδρομος για εμένα
Αυτό εννοείται.Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν το να συζητάμε για 2κ το 2021 είναι κατάντια