Προτάσεις για ομαδική αγορά.

Reaction score
5
Και τελικά, μήπως θα έπρεπε να πάμε για μια ψηφορορία, αν θέλουμε powerbuy για SLR, SLR-like ή compact; Μας βλέπω βαλτομένους...

Reaction score
164
Είπαμε οι ενδιαφερόμενοι να πουν τι θέλουν. Πέρα από μερικούς που μίλησαν για την 400D και μετά την ανακοίνωση της τιμής, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, δεν υπήρξε κίνηση για κάποια άλλη κατηγορία. Μην ξεχνάς, ότι και για 5 κομμάτια η έκπτωση στην Canon ήταν πολύ μικρή... :( Αναμενόμενο βέβαια.
Γιατί όχι SLR like; Εξάρταται από τι βολεύει τον καθένα. Θέλεις κάτι μικρό να το έχεις μαζί σου; Compact. Θέλεις το πιο ποιοτικό; SLR. Θέλεις κάτι, οχι απαραίτητα μικρό και με την καλύτερη ποιότητα, αλλά να είναι με μεγάλο ζουμ και ευέλικτο; SLR-like. Εσύ τι προτιμάς;

GTX

Reaction score
39
Να ρωτήσω κάτι? Δε λέει να πάμε για την 350D που και η τιμή της θα πέσει λόγω της 400D και λογικά μεγαλύτερη έκπτωση θα πάρουμε για να τις ξεφωρτωθούν? Δε ξέρω πρόταση κάνω, είναι τόσα πολλά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η 400αρα σε σχέση με την 350?

Reaction score
164
Η 400 έχει 2-3 πράγματα που τη βελτιώνουν σε σχέση με την 350: φίλτρο για τη σκόνη, AF 9 σημείων, μεγαλύτερη οθόνη, πιο γρήγορο burst.

Reaction score
5
Εγώ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε SLR-like, κυρίως λόγω του zoom και του ότι παίρνουν video (και optically stabilised παρακαλώ) και μιας SLR. Προφανώς το κόστος της δεύτερης είναι πολλαπλάσιο μιας SLR-like, που κοστίζει λιγότερο από 500 ευρώ. Υπολογίζω κοντά στα 2000 ευρώ για body και 2 αξιόλογους φακούς. Το θέμα είναι πόσο χρήση κάνει κάποιος και πόσο αξίζει να δώσει τετραπλάσια λεφτά, για την διαφορά στην ποιότητα που θα έχει. Αξίζει αυτή η διαφορά στην ποιότητα, την δυσκολία στην μεταφορά (τσάντα, βάρος, φακοί, καθαριστικά κλπ);
Πολλά ερωτήματα...

minas

Πισιά
Reaction score
3.977
Re: Προτάσεις για ομαδική αγορά.

Θα μπορούσε να εννοεί καμιά S3-IS, αν συζητάμε για μεγάλα ζουμ, αν και σε αυτή την κατηγορία η Canon δεν είναι χωρίς συναγωνισμό...
Από την άλλη εγώ περιμένω να δω και την G7, που αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Για να ξαναεπιβεβαιώσω την πρόθεσή μου:
Αν γίνει κίνηση για D400+φακό ή SD800 IS, υπολογίζετέ με μέσα...

btw, ίσως να είναι καλή ιδέα να περιμένουμε να τελειώσει και η Photokina, για να είναι και στο φουλ ο ανταγωνισμός...

Reaction score
61
Για SLR-like κορυφαία πρόταση αποτελεί η Fujifilm 6500 που θα παρουσιαστεί σύντομα.

Για SLR επιμένω στην 400D αλλά όπως είπα και πρίν πρ'ωτα να δω την τιμή. Λόγω αγοράς αυτοκινήτου δεν σκοπεύω να "ψωνίσω" άμεσα, αλλά αν αξίζει σίγουρα θα το σκεφτώ.

Reaction score
5
Central said:
Για SLR-like κορυφαία πρόταση αποτελεί η Fujifilm 6500 που θα παρουσιαστεί σύντομα.
Για ρίξε καμμιά πληροφορία για τα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

Μόνο ένα face detection βλέπω (που θα είναι μπέρδεμα). 10.7x zoom σε σχέση με τα 12 του ανταγωνισμού. Ίσως το CCD της δίνει λιγότερο θόρυβο στα υψηλά ISO σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δουλεύει με xD card (αμάν πια!!!)

Κάτι άλλο που σε κάνει να την προτείνεις;

Reaction score
5
Μα εκεί βρήκα τις πληροφορίες που σχολίασα παραπάνω. Το θέμα είναι γιατί την θεωρείς κορυφαία σε σχέση με τις άλλες υλοποιήσεις από Canon - Nikon?

Reaction score
164
Περιμένετε review οπωσδήποτε. Πολλές της κατηγορίας έχουν πιο πολύ θόρυβο και από συναυλία των Μotorhead.

Reaction score
14
ak1s said:
Γιατί η εμμονή με αυτές τις xD cards??? Τόσο ωραίες SD και CF υπάρχουν, αμάν με τα πολλά format!! :twisted:
Όντως. Αυτό είναι το μονο πράγμα που με έχει ξενερώσει σε αυτή τη μηχανή.
Είμαι compactflash-άκιας βλέπετε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi