Προτάσεις για DAC

Reaction score
2.766
Για οικιακή χρήση μια χαρά είναι μην ανησυχείς . Δεν πρόκειται εσύ να μεταφερεις ψηφιακό σήμα σε μεγάλη απόσταση, π.χ 100μ (300 feet)
Μόνο τότε παίζει ρόλο η true balanced AES/EBU 110 Ω διασύνδεση.

Στο RME (non-PRO), η έξοδος RCA ενδεχομένως περιλαμβανει ένα μικρό μετασχηματιστή σήματος για γαλβανική απομόνωση, οπότε το shield του RCA δεν συνδέεται ηλεκτρικά στο σασί/ earth ground της συσκευής.

Edit: Μετά τη διόρθωση που έκανες στο μήνυμά σου είδα ότι εσωτερικά χρησιμοποεί και κάποια πρόσθετα κυκλωματα. Δεν λέει αν χρησιμοποιεί μετασχηματιστή σήματος, κάτι συνηθισμένο για PRO μηχανήματα ήχου

Last edited:

Reaction score
2.766
Στη θέση σου θα τους ρωτούσα ποια είναι η μέγιστη υποστηριζόμενη απόσταση διασύνδεσης με χρήση καλωδίου. AES/EBU 110Ω.

To καθαρό balanced καλωδιο AES/EBU 110 Ω , αν θυμάμαι καλά, λειτουργεί άψογα έως τα 100 μ.

Είναι τόσο καταπληκτικά αυτά τα DACs της RME που δεν καταλαβαίνω ποιος οι λόγος να αγοράσει κάποιος κάτι διαφορετικό. Απλώς είναι τόσο ουδέτερο στον ήχο που δεν κάνει για όλους

Όσο υπάρχουν ακόμα audiophiles που ακούνε με λυχνίες, τα πάντα θεωρώ ότι είναι υποκειμενικά στο μυαλό τους.

Last edited:

Reaction score
198
Βασικά δεν καταλαβαίνω αν με τη χρήση του μετατροπέα είμαι οκ ή χρειάζεται και κάτι άλλο (αυτό με τα pins που λέει). Αυτή τη στιγμή δεν έχω καν aes/ebu καλώδιο.

Reaction score
2.766
Βασικά δεν καταλαβαίνω αν με τη χρήση του μετατροπέα είμαι οκ ή χρειάζεται και κάτι άλλο (αυτό με τα pins που λέει). Αυτή τη στιγμή δεν έχω καν aes/ebu καλώδιο.
Εάν διαθέτουν ειδικό αντάπτορα που μετατρέπει το RCA σε XLR , τότε αυτόν να πάρεις, εάν ποτέ σου χρειαστεί.

AES/EBU καλωδια έχει η Mogami. Ποτέ δεν αγοράζεις από αλλού όταν αυτό που ψάχνεις το έχει η Mogami.

Reaction score
198
Έτσι από περιέργεια για να το συγκρίνω με άλλες συνδέσεις θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.446
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap