- Reaction score
- 36.346
οπως το λεει κ στο λινκ του youtube...
[/QUOT
δωσε φιλε
old schooλιες
ουτε προσβαλες κανενα ουτε καποιος σου απαγορευσε κατιενα μέλος του forum εκανε ενα σχόλιο να βάζουμε το ονομα του δίσκου με μια μικρή παρουσίαση τα άλλα μελη του forum δεν έχουν πρόβλημα με τα βίντεο του youtube . Δεν προσέβαλα κανέναν Ευχαριστω
τι να προσφέρω δεν καταλαβαίνω ?ουτε προσβαλες κανενα ουτε καποιος σου απαγορευσε κατι
καποια προταση σου καναμε
αλλα εσυ νομιζεις βαζοντας συνεχεια βιντεακια
χωρις να γραφεις κατι για το αλμπουμ προσφερεις κατι ?
την παρουσια σου στο forum που σε φιλοξενειτι να προσφερω δεν
τι να προσφέρω δεν καταλαβαίνω ?
Σου απαντάει ο stellios:ενα μέλος του forum εκανε ενα σχόλιο να βάζουμε το ονομα του δίσκου με μια μικρή παρουσίαση τα άλλα μελη του forum δεν έχουν πρόβλημα με τα βίντεο του youtube . Δεν προσέβαλα κανέναν Ευχαριστω
Όσο για το εάν άλλα μέλη του forum δεν έχουν πρόβλημα με τα videos, είμαι μέλος του forum κι έχω πρόβλημα. Εντάξει, σε κάλυψα;ουτε προσβαλες κανενα ουτε καποιος σου απαγορευσε κατι
καποια προταση σου καναμε
αλλα εσυ νομιζεις βαζοντας συνεχεια βιντεακια
χωρις να γραφεις κατι για το αλμπουμ προσφερεις κατι ?
Κατάλαβες πολύ καλά.και δεν κατάλαβα το σχόλιο σας ( Εάν άνοιξες το θέμα για να αυξήσεις το post count σου, think again.))
Εμ, αυτό είναι το πρόβλημα.τι να προσφερω δεν τι να προσφέρω δεν καταλαβαίνω ?
Σου απαντάει ο stellios:
Όσο για το εάν άλλα μέλη του forum δεν έχουν πρόβλημα με τα videos, είμαι μέλος του forum κι έχω πρόβλημα. Εντάξει, σε κάλυψα;
Κατάλαβες πολύ καλά.
Εμ, αυτό είναι το πρόβλημα.
αν εχεις προβλημα να τα βρεις με τον ευατο σου καλυτερα και να μην ξεσπας στα ποστ. αντεΣου απαντάει ο stellios:
Όσο για το εάν άλλα μέλη του forum δεν έχουν πρόβλημα με τα videos, είμαι μέλος του forum κι έχω πρόβλημα. Εντάξει, σε κάλυψα;
Κατάλαβες πολύ καλά.
εγώ φίλε βάζο την μουσική που μου αρέσει δεν κανω φροντιστήριο σε κανενα οποιος εινα 35 χρόνων και πάνω ξέρει αυτές τις μουσικές. χρόνια πολλά καλές γιορτεςΣου απαντάει ο stellios:
Κατάλαβες πολύ καλά.