Πρόβλημα με μπάφο στην πολυκατοικία

Μηνύματα
5.639
Reaction score
3.451
Δεν το γνωρίζω. Πάντως, τάιζε αδέσποτες γάτες.
Δεν ξέρω πως συνδυάζονται αυτές οι εκ διαμέτρου αντίθετες συμπεριφορές.
Δεν έχει να κάνει αυτό
 

Μηνύματα
3.865
Reaction score
3.048
Συνήθως όσοι πίνουν έχουν μανία καταδιώξης. Βάλε τερμα σειρήνα περιπολικου την ώρα που το σκάει. Χτυπά κουδούνια πάνω κάτω, κάθε 5 λεπτά και κάνε την πάπια. Κάνε του τη μαστούρα δυσκολη
 

Μηνύματα
2
Reaction score
2
Μου φαίνεται λίγο περίεργη η σύμπτωση όσοι μένουν δίπλα να χρησιμοποιούν μπάφο. Είσαι σίγουρος ότι αυτό συμβαίνει ή εσύ είσαι κάπως περίεργος;
 







Μηνύματα
64
Reaction score
216
Άντε, πάλι εγώ θα δώσω (σοβαρή) λύση...
Filter Mask GP 5

Μάσκα ραδιοβιοχημικού πολέμου, συλλεκτική. Με θήκη υφασμάτινη και φίλτρο.

1716148044017.png
 

Μηνύματα
652
Reaction score
1.183
Είναι ου μπλέξεις ορισμένες περιπτώσεις.. :whistling:
Ακριβώς!

Αφού δεν υπάρχει ματσούκι και βοϊδόπ@τσα....

Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Καμία επίπτωση, καμία ποινή, αποτροπή μηδέν.

Η παραβατικότητα είναι διάχυτη και ατιμώρητη.

Αυτός που περνάει με το φανάρι κόκκινο, αυτός που βγάζει σακούλες με μπάζα στο σκουπιδοντεκέ της γειτονιάς, αυτός που δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα, αυτός που κλέβει ρεύμα, αυτός που τρώει το ΦΠΑ που πληρώνουν οι πελάτες του δεν παραβαίνει το νόμο για πρώτη φορά αλά καθ' 'έξην.

Το μοντέλο της πολυκατοικίας έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα τα τελευταία 15 έτη. Δεν υπάρχει σοβαρό πλαίσιο ούτε για επιμερισμό εξόδων, ούτε για τήρηση στοιχειωδών όρων συγκατοίκησης. Μόλις ζόρισαν τα οικονομικά, πολλές πολυκατοικίες σταμάτησαν να λειτουργούν. Κομμένο το κοινόχρηστο ρεύμα, ασανσέρ γιοκ κ.ο.κ.

Όταν νοίκιασα ένα σπίτι στην Αγγλία για 6 μήνες που δούλεψα εκεί, υπέγραψα χαρτί για την κατάσταση του σπιτιού.
Ήρθε η ώρα για να φύγω και πέρασε ένας υπάλληλος με φωτογραφική μηχανή (φιλμ εκείνα τα χρόνια) και τσεκάρισε τα πάντα!!!!! Άμα υπήρχαν φθορές , ζημιές, βρωμιές, θα με έσκιζαν!

Όσοι έχετε σοβαρό πρόβλημα με γείτονα, προσπαθήστε να το λύσετε μόνοι σας, φιλική συμβουλή. Από αστυνομία μην περιμένετε τίποτα. Τους πληρώνουμε για να παίζουν ξύλο με μαστουρωμένους χούλιγκαν, να φυλάνει κάτι μουτσούνες που βάζουμε στη Βουλή και να δέρνουν τον κόσμο στις πορείες.
 

Μηνύματα
14.830
Reaction score
1.860
Όταν νοίκιασα ένα σπίτι στην Αγγλία για 6 μήνες που δούλεψα εκεί, υπέγραψα χαρτί για την κατάσταση του σπιτιού.
Ήρθε η ώρα για να φύγω και πέρασε ένας υπάλληλος με φωτογραφική μηχανή (φιλμ εκείνα τα χρόνια) και τσεκάρισε τα πάντα!!!!! Άμα υπήρχαν φθορές , ζημιές, βρωμιές, θα με έσκιζαν!
Το προηγούμενο διαμέρισμα που νοίκιαζα το έβαψε ο πατέρας μου με δικά του έξοδα. Μου το παρέδωσαν με ιστούς από αράχνες στους τοίχους. Έλεγαν συνέχεια πως θα βάλουν σίτες και δεν το έκαναν. Του πατέρα μου του ζητήθηκε να γίνουν διάφορες εργασίες για τις οποίες δε θέλησε να πάρει χρήματα.
Όταν είπα πως θα φύγω κάποια στιγμή, έφεραν κόσμο να δει το διαμέρισμα και μετά άρχισαν να λένε διάφορα ψέματα για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Πριν αποχωρήσω, στοκαρίστηκαν τρύπες και βάφτηκε ξανά η είσοδος απ’όπου αφαίρεσα έναν καθρέφτη που είχα βάλει. Επέστρεψα το διαμέρισμα του κουτιού.
Μετά από όλα αυτά, ο τύπος απαίτησε να αγοράσω καινούργιο απορροφητήρα καθώς ο υπάρχων κάηκε μετά από ελάχιστη χρήση. Πλήρωσα και ηλεκτρολόγο να τσεκάρει τον πίνακα. Και για τον επόμενο λογαριασμό νερού έδωσα 10€ -για να μην πει τίποτα- ενώ έπρεπε να είχα δώσει 1€. Και ήμουν τυπικότατη στις υποχρεώσεις μου και τους ιδιοκτήτες τους γνωρίζαμε οικογενειακώς κάτι δεκαετίες.Και δεν είναι η μόνη κακή περίπτωση ιδιοκτητών στην οποία έπεσα.
Ούτε ιδιοκτήτες ούτε γείτονες έχουν σεβασμό.
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
19.699
Reaction score
32.667
Μην ανησυχείς, τέτοιοι ιδιοκτήτες που ψάχνουν να βρουν σε ποιον θα το νοικιάσουν περισσότερο, και δεν βάζουν στην εξίσωση τι άνθρωπος είναι ο αντισυμβαλλομενος τους, αργά ή γρήγορα την πατάνε, μερικοί τρώνε καλό πιστόλι.

Το πρόβλημά σου σηκώνει αγωγή γειτονικού δικαίου (α. 1003 του ΑΚ, με τον χιουμοριστικο για την περίπτωσή μας τίτλο "επιβλαβείς εκπομπές" : Ο κύριος ακινήτου έχει υποχρέωση να ανέχεται την εκπομπή καπνού, αιθάλης, αναθυμιάσεων, θερμότητας, θορύβου, δονήσεων ή άλλες παρόμοιες επενέργειες που προέρχονται από άλλο ακίνητο, εφόσον αυτές δεν παραβλάπτουν σημαντικά τη χρήση του ακινήτου του ή προέρχονται από χρήση συνήθη για ακίνητα της περιοχής του κτήματος από το οποίο προκαλείται η βλάβη.)

Αλλά θα πιέσεις ως μισθωτρια τον ιδιοκτήτη να προχωρήσει; Πώς, μη καταβαλλοντας ενοίκιο για παράβαση υποχρέωσης από τη μισθωτικη σύμβαση (στο κάτω κάτω ο εκμισθωτης έχει υποχρέωση να συνεχίζει να παρέχει καθ όλη τη διάρκεια της σύμβασης το μισθιο κατάλληλο για τη συμφωνηθεισα χρήση); Δεν τα βρίσκω τόσο πρακτικά αυτά, οι 9 στους 10 υποθέτω θα επέλεγαν να φύγουν.
 


Μηνύματα
14.830
Reaction score
1.860
εχουμε κανα απντει(τ)?
Μίλησα με μια αστυνομικό που μένει στην πολυκατοικία των γονιών. Είπε πως θα το έψαχνε και θα έβρισκε και τα στοιχεία του και θα μου πει. Μάλλον με ξέχασε…
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.091
Μηνύματα
2.888.095
Members
37.984
Νεότερο μέλος
fchristos
Top