- Reaction score
- 56
Πρόκειται για το JVC HR-J278, από τα τελευταία μοντέλα που βγήκαν. Όταν το πήρα στα χέρια μου, πριν 1 χρόνο περίπου, και το συνέδεσα στην τηλεόραση, δεν έδειχνε εικόνα και όταν του έβαζα μια βιντεοκασέτα το μόνο που έκανε ήταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα να την ''φτύνει'' έξω (βέβαια ήταν αποθηκευμένο για τουλάχιστον 10-15 χρόνια σε υπόγειο με υγρασία οπότε λογικό). Το πήγα σε τεχνικό, μου το έφτιαξε και αραιά και που το χρησιμοποιούσα για να βλέπω και να ψηφιοποιώ βιντεοκασέτες. Ξαφνικά, πριν 2-3 μέρες, που το άναψα για να δω μια βιντεοκασέτα, έδειχνε εικόνα στην τηλεόραση (την μπλε οθόνη PR.1 που έχει πριν βάλεις την κασέτα) αλλά πάλι όταν έβαλα την κασέτα την ''έφτυνε'' έξω. Σκέφτηκα ότι το πιθανότερο, αυτή την φορά, αφού δείχνει εικόνα, είναι οι κεφαλές να έχουν μαζέψει σκόνη από το περιβάλλον και για αυτό να γίνεται αυτό (να βγάζει την βιντεοκασέτα έξω). Λέω μέσα στην ημέρα να ανοίξω το καπάκι του και να καθαρίσω κεφαλές και Pinch Rollers με ισοπροπυλική και μετά αφού το αφήσω να στεγνώσει για 30'' περίπου να το δοκιμάσω ξανά αν θα παίξει. Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να έχει γίνει? Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο?
Υ.Γ. Επίσης δεν ξέρω αν άνοιξα το θρεντ στη σωστή κατηγορία.
Υ.Γ. Επίσης δεν ξέρω αν άνοιξα το θρεντ στη σωστή κατηγορία.
Last edited: