Most visitors online was 2975 , on 26 Feb 2025
Δυσκολο μαλλον η συνδεση σου εχει καποιο προβλημα , δες το router σου οταν γινεται αυτοΚαλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας ως προς το εξής: τουλάχιστον μια φορά τη μέρα όταν ακούω μουσική από το streamer wiim pro plus) ο ήχος κομπιαζει, σαν να κόβεται στιγμιαία. Μήπως φταίει το καλώδιο ethernet ; Αν όχι, κάποια άλλη ιδέα; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα, όταν γίνεται αυτό που περιγράφεις και κόβεται στιγμιαία ο ήχος, ακούς μήπως και κάποιον στιγμιαίο υψίσυχνο θόρυβο? Τα streams σου είναι από Tidal?Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας ως προς το εξής: τουλάχιστον μια φορά τη μέρα όταν ακούω μουσική από το streamer wiim pro plus) ο ήχος κομπιαζει, σαν να κόβεται στιγμιαία. Μήπως φταίει το καλώδιο ethernet ; Αν όχι, κάποια άλλη ιδέα; Ευχαριστώ.
Πολύ κατανοητά. Ethernet cable έχω αυτά που συνόδευαν παλιότερα ρούτερ, δεν έχω αγοράσει πρόσφατα. Από tidal ναι. Το κάνει όμως και στο Spotify και μάλιστα πιο έντονα. Αλλά θα γυρίσω Αθήνα σε μια βδομάδα οπότε δεν μπορώ να τα δοκιμάσω άμεσα αυτά που πρότεινες . Θα το κάνω όταν γυρίσω. Προς το παρόν παρακινούμενος από τον φίλο παραπάνω έκανα αίτηση για οπτική ίνα στην κοσμοτε. Έχει την ίδια τιμή με αυτά που πληρώνω τώρα που δεν έχω οπτική οπότε...
Σ' ευχαριστώ. Θα επανέλθωΠολύ σωστά έκανες για την οπτική ίνα. Θα δεις μεγάλη διαφορά όσον αφορά στη σταθερότητα (και την ταχύτητα βέβαια) της σύνδεσης στο Ίντερνετ. Καλή συνέχεια.