Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.143
Εννοείς ίσως: εφόσον υπάρχει αέρας υπάρχει και κίνδυνος?
Να το πω αλλιώς. Για να σου λέει πως υπάρχει κίνδυνος, σημαίνει πως θα υπάρχει και αέρας. Το ίδιο λέμε.

alexis

Reaction score
31.143
Πορτοκαλί = κίνδυνος = αέρας.
Αέρας = κίνδυνος = Πορτοκαλί
Έλεγα στον Thva ότι η εικόνα δείχνει και άλλα εκτός από χρώματα. 🙂

Whatever 🙂

alexis

Reaction score
31.143
Άνοιξα λίγο τηλεόραση μετά από μήνες, να δω τι γίνεται. Προς το παρόν την παλεύω μονό με mute. Παίζει σοβαρά και να την κλείσω. Πώς τα βλέπετε; Νέα; Ειδήσεις; Γιατί το κάνετε αυτό στην υγεία σας; Αλήθεια. :thumbsdown:

D

deleted user 10898

Guest
Αυτό με τους πράκτορες θέλω να μου το εξηγήσετε αναλυτικά… δεν το είπε και ο Κικίλιας όποτε δεν ενημερώθηκα

Reaction score
19.609
Άνοιξα λίγο τηλεόραση μετά από μήνες, να δω τι γίνεται. Προς το παρόν την παλεύω μονό με mute. Παίζει σοβαρά και να την κλείσω. Πώς τα βλέπετε; Νέα; Ειδήσεις; Γιατί το κάνετε αυτό στην υγεία σας; Αλήθεια. :thumbsdown:
ΚΑι εγώ πάντα με mute και μουσική να παίζει. Για αυτό και πολλές φορές μεταδίδω ανακρίβειες. :D

Reaction score
16.968
Αυτό με τους πράκτορες θέλω να μου το εξηγήσετε αναλυτικά… δεν το είπε και ο Κικίλιας όποτε δεν ενημερώθηκα
Το είπαν στα σόσιαλ, ίσως το κανάλι της σωστής (παρα)πληροφόρησης (ΣΚΑΙ) κάτι να πρόσθεσε, τι, δεν φτάνουν ως απόδειξη; :geek:

Reaction score
19.609
Το είπαν στα σόσιαλ, ίσως το κανάλι της σωστής (παρα)πληροφόρησης (ΣΚΑΙ) κάτι να πρόσθεσε, τι, δεν φτάνουν ως απόδειξη; :geek:
Τα σόσιαλ τι είναι αυτό ; Σε αυτό να βασίσω την ενημέρωσή μου ; Είναι καλύτερα απο την TV ; Εγώ μόνο ραδιόφωνο ακούω εδω και χρόνια και έχω βρεί την υγειά μου. Δεν θέλω να ξέρω τίποτε. Σωστό ή λάθος. :D

Reaction score
16.968
Τα σόσιαλ τι είναι αυτό ; Σε αυτό να βασίσω την ενημέρωσή μου ; Είναι καλύτερα απο την TV ; Εγώ μόνο ραδιόφωνο ακούω εδω και χρόνια και έχω βρεί την υγειά μου. Δεν θέλω να ξέρω τίποτε. Σωστό ή λάθος. :D
(Ειδησεογραφικά) Ούτε τηλεόραση βλέπω, ούτε ράδιο ακούω... στα social (δηλαδή fb) βλέπω κυρίως τι γίνεται, και ανάλογα με το μέσο που προέρχεται η είδηση και πώς αυτή περιγράφεται, την κρατώ ή την πετάω (γιατί προφανώς σκουπίδια εκατομμύρια εκεί μέσα). Στην τηλεόραση το μόνο που βλέπω είναι τηλεπαιχνίδια (όταν είναι στη σεζόν τους, κι όχι επαναλήψεις όπως τώρα) και στο ράδιο μόνο μουσική (κυρίως από το Κόσμος και ξένα ραδιόφωνα).

Reaction score
19.609
Είστε νέοι ακόμη, δεν έχετε ακόμη κουραστεί. Έχετε ακόμη ελπίδες. Εγω σας χαίρομαι. Και ας σας πειράζω. Με κρατάει λίγο ζωντανό. :D

Reaction score
6.892
Αν και δεν παρακολουθώ συνεχώς το θέμα, γιατί διαβάζω κάτι κουφά και ..........τέλος πάντων. Δικαιολογίες υπαρχουν πολλές,αλλά δυστυχώς ,στα δύσκολα φαίνεται και ο συντονισμός και η αντίδραση και ο καταμερισμός δυνάμεων και πολλά άλλα. Το ότι ανέβηκε προχθές το βράδυ εκτάκτως ο ΑΓΕΕΘΑ Αλεξανδρούπολη λέει πολλά.........
Για τους 18 που κάηκαν.......η δασική πυρκαγιά δεν είναι φιάλη υγραερίου που σκάει στα χέρια σου και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις.Την βλέπεις,την μυρίζεις, από χιλιόμετρα μακριά.Μπορείς να ξεφύγεις,αρκεί βέβαια να μην θέλεις ταυτόχρονα να κρυφτείς ,από όλους αυτούς που προσπαθούν να την σβήσουν. Ελπίζω σύντομα να ολοκληρωθεί ο φράχτης μέχρι το δέλτα του Εβρου και να τελειώσει αυτό το πρόβλημα,που τόσο εκμεταλλεύονται οι εθνομηδενιστές μπιζναδόροι των ΜΚΟ και της πλατείας, με το ροζουλί κτίριο πολιτικού φορέα.

alexis

Reaction score
31.143
Είστε νέοι ακόμη, δεν έχετε ακόμη κουραστεί. Έχετε ακόμη ελπίδες. Εγω σας χαίρομαι. Και ας σας πειράζω. Με κρατάει λίγο ζωντανό. :D
Μέχρι το 2011 (36 ετών τότε) η τηλεόραση δούλευε κάθε μέρα όσο ήμουν σπίτι. Από τότε ανοίγει μια φορά το εξάμηνο και αν. 12 χρόνια χωρίς τηλεόραση. Παράδεισος.

Αν θα έδινα ποτέ κάποια συμβουλή θα ήταν αυτή. Κλείστε την τηλεόραση, για πάντα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90