- Reaction score
- 12.785
Εννοείς ίσως: εφόσον υπάρχει αέρας υπάρχει και κίνδυνος?Εφόσον υπάρχει κίνδυνος υπάρχει και αέρας.
Εννοείς ίσως: εφόσον υπάρχει αέρας υπάρχει και κίνδυνος?Εφόσον υπάρχει κίνδυνος υπάρχει και αέρας.
Να το πω αλλιώς. Για να σου λέει πως υπάρχει κίνδυνος, σημαίνει πως θα υπάρχει και αέρας. Το ίδιο λέμε.Εννοείς ίσως: εφόσον υπάρχει αέρας υπάρχει και κίνδυνος?
Μεγάλες ;Δύο νέες εστίες σε Σουφλί και Άργος.
ΚΑι εγώ πάντα με mute και μουσική να παίζει. Για αυτό και πολλές φορές μεταδίδω ανακρίβειες.Άνοιξα λίγο τηλεόραση μετά από μήνες, να δω τι γίνεται. Προς το παρόν την παλεύω μονό με mute. Παίζει σοβαρά και να την κλείσω. Πώς τα βλέπετε; Νέα; Ειδήσεις; Γιατί το κάνετε αυτό στην υγεία σας; Αλήθεια.
Το είπαν στα σόσιαλ, ίσως το κανάλι της σωστής (παρα)πληροφόρησης (ΣΚΑΙ) κάτι να πρόσθεσε, τι, δεν φτάνουν ως απόδειξη;Αυτό με τους πράκτορες θέλω να μου το εξηγήσετε αναλυτικά… δεν το είπε και ο Κικίλιας όποτε δεν ενημερώθηκα
Τα σόσιαλ τι είναι αυτό ; Σε αυτό να βασίσω την ενημέρωσή μου ; Είναι καλύτερα απο την TV ; Εγώ μόνο ραδιόφωνο ακούω εδω και χρόνια και έχω βρεί την υγειά μου. Δεν θέλω να ξέρω τίποτε. Σωστό ή λάθος.Το είπαν στα σόσιαλ, ίσως το κανάλι της σωστής (παρα)πληροφόρησης (ΣΚΑΙ) κάτι να πρόσθεσε, τι, δεν φτάνουν ως απόδειξη;
(Ειδησεογραφικά) Ούτε τηλεόραση βλέπω, ούτε ράδιο ακούω... στα social (δηλαδή fb) βλέπω κυρίως τι γίνεται, και ανάλογα με το μέσο που προέρχεται η είδηση και πώς αυτή περιγράφεται, την κρατώ ή την πετάω (γιατί προφανώς σκουπίδια εκατομμύρια εκεί μέσα). Στην τηλεόραση το μόνο που βλέπω είναι τηλεπαιχνίδια (όταν είναι στη σεζόν τους, κι όχι επαναλήψεις όπως τώρα) και στο ράδιο μόνο μουσική (κυρίως από το Κόσμος και ξένα ραδιόφωνα).Τα σόσιαλ τι είναι αυτό ; Σε αυτό να βασίσω την ενημέρωσή μου ; Είναι καλύτερα απο την TV ; Εγώ μόνο ραδιόφωνο ακούω εδω και χρόνια και έχω βρεί την υγειά μου. Δεν θέλω να ξέρω τίποτε. Σωστό ή λάθος.
Μέχρι το 2011 (36 ετών τότε) η τηλεόραση δούλευε κάθε μέρα όσο ήμουν σπίτι. Από τότε ανοίγει μια φορά το εξάμηνο και αν. 12 χρόνια χωρίς τηλεόραση. Παράδεισος.Είστε νέοι ακόμη, δεν έχετε ακόμη κουραστεί. Έχετε ακόμη ελπίδες. Εγω σας χαίρομαι. Και ας σας πειράζω. Με κρατάει λίγο ζωντανό.