Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
16.647
Αν και δεν παρακολουθώ συνεχώς το θέμα, γιατί διαβάζω κάτι κουφά και ..........τέλος πάντων. Δικαιολογίες υπαρχουν πολλές,αλλά δυστυχώς ,στα δύσκολα φαίνεται και ο συντονισμός και η αντίδραση και ο καταμερισμός δυνάμεων και πολλά άλλα. Το ότι ανέβηκε προχθές το βράδυ εκτάκτως ο ΑΓΕΕΘΑ Αλεξανδρούπολη λέει πολλά.........
Για τους 18 που κάηκαν.......η δασική πυρκαγιά δεν είναι φιάλη υγραερίου που σκάει στα χέρια σου και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις.Την βλέπεις,την μυρίζεις, από χιλιόμετρα μακριά.Μπορείς να ξεφύγεις,αρκεί βέβαια να μην θέλεις ταυτόχρονα να κρυφτείς ,από όλους αυτούς που προσπαθούν να την σβήσουν. Ελπίζω σύντομα να ολοκληρωθεί ο φράχτης μέχρι το δέλτα του Εβρου και να τελειώσει αυτό το πρόβλημα,που τόσο εκμεταλλεύονται οι εθνομηδενιστές μπιζναδόροι των ΜΚΟ και της πλατείας, με το ροζουλί κτίριο πολιτικού φορέα.
Αυτό με τη δασική πυρκαγιά που τη βλέπεις και φεύγεις, το έχεις εφαρμόσει προσωπικά δηλαδή και το λες με τέτοια σιγουριά; Δηλαδή τόσοι που έχουν καεί είναι επειδή ήθελαν να... κρυφτούν; και δεν λέω για τους μετανάστες τώρα. Πχ η γυναίκα στο τροχόσπιτο πριν μερικές εβδομάδες;

ΥΓ. 26 ήταν τελικά... (μπορεί να είναι κι άλλοι βέβαια).
ΥΓ2. Τα άγρια ζώα, που έχουν και πολύ πιο έντονες αισθήσεις, όσφρησης τουλάχιστον, απο τους ανθρώπους, γιατί την πατάνε και καίγονται κατά χιλιάδες σε τέτοιες πυρκαγιές; και δεν λέω για αργά ζώα βέβαια, αλλά γρήγορα, όπως πχ ελάφια στη Ρόδο...

Reaction score
6.880
δύο νούμερα έχω ακούσει και εγω 18 και 26.......δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Νομίζω ότι ένας άνθρωπος,μπορεί να καταλάβει πιο εύκολα από ένα ελάφι,πόσο κινδυνεύει από μια δασική πυρκαγιά. Η γυναίκα με το τροχόσπιτο,ξύπνησε όταν την είχε περικυκλώσει η φωτιά.

Φωτό πριν λίγο .......στη θέση που είναι το κόκκινο βελάκι είναι ο πύργος του ΟΤΕ.........
IMG20230823154537.jpg

Reaction score
19.491
Ωωωωωω, γύρισε απο άδεια ο Ευαγγελάτος. ΟΚ θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν ανησυχώ πλέον. Όλα θα πανε καλά. :D

Πεταγεται και ένας και δεν προλάβανε να κλείσουν (σιγήσουν) το μικρόφωνο και λέει μτστκ γ@μιέσαι. :D

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.187
είναι εξοργιστικό να καίνε οι γύφτοι και οι πράκτορες και ο κικίλιας να βγάζει γραφήματα με ξηρασίες και ανέμους
Αφού δεν μπορούν αυτοί να του ρίξουν λίγο μολύβι στο κρανίο... και η δικαιοσύνη δεν μπορεί να τον κλείσει τον καρκίνο φυλακή μέχρι να μας κάνει την χάρη και να ψοφίσει, ας μας πουν το όνομα του... ας διαρεύσει καταλάθος από hacker...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.236
Πόσο μου τη βιδώνουν αυτοί που ως αντίδραση στις φωτιές (και στις καταστροφές γενικότερα) γράφουν ποιητικές ατάκες του τύπου: "Όταν το τελευταίο γρασίδι γ@μηθεί όλα όσα έζησες θα είναι μάταια!".

Και συνήθως βάζουν από κάτω το όνομα του εμπνευστή μην τυχόν και δεν ξέρουμε τον υπέρτατο μαλακοστιχομύθη...

Reaction score
19.491
Πόσο μου τη βιδώνουν αυτοί που ως αντίδραση στις φωτιές (και στις καταστροφές γενικότερα) γράφουν ποιητικές ατάκες του τύπου: "Όταν το τελευταίο γρασίδι γ@μηθεί όλα όσα έζησες θα είναι μάταια!".

Και συνήθως βάζουν από κάτω το όνομα του εμπνευστή μην τυχόν και δεν ξέρουμε τον υπέρτατο μαλακοστιχομύθη...
Προπάθησε το γρασίδι να κοιτάξει προς τον ήλιο. Μάταιο, άσκοπο πλέον καθώς ο ήλιος δεν φαινόταν πουθενά απο τους καπνούς. Χρησιμοποίησε την τελευταία σταγόνα νερού εδώ και δυο ημέρες πρίν στην προσπάθεια του να μείνει πράσινο. Καιρός να αποκάμει. Έφτασε στο τέλος του ταξιδιού του. Με αυτό το συναίσθημα και οι πληγέντες απο την καταστροφή άνθρωποι πλέον αντιμετωπίζουν την ζωή ..... :D :D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.182

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.182

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.236
Προπάθησε το γρασίδι να κοιτάξει προς τον ήλιο. Μάταιο, άσκοπο πλέον καθώς ο ήλιος δεν φαινόταν πουθενά απο τους καπνούς. Χρησιμοποίησε την τελευταία σταγόνα νερού εδώ και δυο ημέρες πρίν στην προσπάθεια του να μείνει πράσινο. Καιρός να αποκάμει. Έφτασε στο τέλος του ταξιδιού του. Με αυτό το συναίσθημα και οι πληγέντες απο την καταστροφή άνθρωποι πλέον αντιμετωπίζουν την ζωή ..... :D :D
Κι εσύ τέτοιος είσαι; 8-)

Reaction score
19.491
Κι εσύ τέτοιος είσαι; 8-)
Όχι ρε συ, το σκαρφίστηκα για να κάνουμε πλάκα.

Πάντως πρίν ξαπλώσω έβλεπα Ευαγγελάτο (ναι γύρισε, τρέμετε, μόνο εγώ και ο bretsos τον βλέπουμε χα χα) και είπε κάτι τέτοια ποιητικά στην αρχή ... δεν κάνω πλάκα. Τι να πεις δημοσιογράφοι ... λένε όλο κλισέ. Θέλαν να γίνουν συγγραφείς φαίνεται. Τα πιο ωραία πάντως που εγώ ευχαριστιιέμαι είναι των ανταποκριτών αθλητικών γεγονότων. Καταλαβαίνεις τι εννοώ έτσι ; Δεν παίζονται οι άνθρωποι, έχουν και μανιέρα ποίηση, λένε τα ίδια και τα ίδια. :D :D

Reaction score
19.491
thva γιατί τα γέλια στο βίντεο #5073;
Α, κάτσε βρε... δίκιο έχεις .... εγώ είδα μόνο το πρώτο που έμοιαζε και πετούσε όντως σαν πουλί ... και γέλασα με αυτό που είπε ο John .... Τα άλλα τώρα τα είδα .... τα άλλα είναι περίεργα κάπως.... πρεπει να τα ξαναδώ.

Τι είναι, για πες ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic