- Reaction score
- 79.945
τα χεις μπέρδεμα....Τώρα, με τρώει ο κ@#ος μου για να φάω ξύλο μεσημεριάτικο, αλλά ποια είναι η λογική κρατικής αποζημίωσης σε πολίτες που κάηκε το σπίτι τους από δασική πυρκαγιά;
Είναι ανθρωπιστικοί οι λόγοι; Αν είναι έτσι, ελέγχεται η περιουσία του παθόντος προτού αποζημιωθεί; Αν έχει σημαντική περιουσία , αποζημιώνεται;
Και αν του καιγόταν το σπίτι από βραχυκύκλωμα, θα του το αποζημιώνανε άραγε;
Η μήπως το κράτος παραδέχεται έμμεσα ότι η ζημιά του πολίτη αυτού οφείλεται σε αποτυχία του ίδιου του κράτους; Με αυτή τη λογική αν μου πέσει το σπίτι λόγω σεισμού, παρόλο που η πολεοδομία έδωσε άδεια οικοδομής και ηλεκτροδότησης, θα αποζημιωθώ; Η αν με σκοτώσει ένας εγκληματίας που τον έχουν βγάλει από τη φυλακή μέχρι να δικαστεί, η τους ξέφυγε, θα αποζημιωθεί η σύζυγος και τα παιδιά μου;
Τι λέτε; Μπορεί να μου ξεφεύγει κάτι….
συγκρίνεις μια δασική πυρκαγιά που ο κρατικός μηχανισμός όφειλε να είχε σβήσει κ να προστατέψει τους φορολογούμενους πολίτες κ τα χιλιοπληρωμένα σπίτια τους..... με μια πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα?
κ όπως είπε ο Βασίλης...σιγά την αποζημίωση
έχει καταστραφεί κόσμος...περιουσίες...ζωές...καθημερινότητα....τι θα πρέπει να κάνει το κράτος δηλαδή? ένα χαρτζιλίκι είναι στην ουσία...