bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.376
Θα ήθελα μια μέρα να βγούμε όλοι μαζί να τον γνωρίσω και εγώΤον ξέρω τον Άδωνη απο τα φοιτητικά του χρόνια. Καλό παιδί άσε τι λέμε και τι λέει ο ίδιος.
Θα ήθελα μια μέρα να βγούμε όλοι μαζί να τον γνωρίσω και εγώΤον ξέρω τον Άδωνη απο τα φοιτητικά του χρόνια. Καλό παιδί άσε τι λέμε και τι λέει ο ίδιος.
Θα το κανονίσω μόνο για σένα , εάν και έχω να τον δώ 10-15 χρόνια, κάπου εκεί.Θα ήθελα μια μέρα να βγούμε όλοι μαζί να τον γνωρίσω και εγώ
Εννοείται ότι θα τα βρούμε με τον Σπύρο, αυτόν δεν ξέρω αν θα τον βρουν μετά...Μην με κάνεις ρεζίλι. Θα τα βρείς εσύ , ξέρω, με όλους τα βρίσκεις εάν θέλεις.
first respondersΤους ήρθε. 'η Τσίπρας' είναι ο Κασσελάκης.
Ο σύζυγος της αδερφής μου έχει στη δουλειά του κατοίκους από το Βαρνάβα.
Του είπανε πως καθώς εγκαταλείπανε τα σπίτια τους, έρχονταν από πίσω η...ευαίσθητη κοινωνική ομάδα...πριν καν απομακρυνθούν...Μπροστά τους!!!
Δεν παίζονται.
Μου έστειλαν αυτό το άρθρο γνώμης. Για να με πειράξουν. Αλλά είναι θλιβερό αφού αποτελεί δείγμα σκέψης μίας μεγάλης μερίδας καθηγητών των ελληνικών πανεπιστημίων.
Με ένα πρόχειρο search ανακαλύπτουμε ότι ο συγκεκριμένος έχει βάλει την υπογραφή του υπέρ του "ΟΧΙ", για την υποστήριξη του Κουφοντίνα και για την αντίθεση στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
Η διαχρονική αξία της καμένης γης | Parallaxi Magazine
Διακόσια χρόνια αργότερα εξελίσσεται πάλι μια τεράστια λαφυραγώγηση και καταστροφή της επικράτειας, όπως αυτή του 1827.parallaximag.gr