Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Έχω φίλο με ξύλινο σπίτι μέσα στο δασος στο βουνό , ειναι ασφαλισμένος και δίνει κάτι λιγότερο απο 300€ το χρόνο για ασφάλεια απο φωτιά.Μια χαρά τα ασφαλίζουν. Κανένα θέμα.
Δεν έχουν και άδικοΣερραίοι επαναστάτες :
Σέρρες: Μήνυση του Δικηγορικού Συλλόγου για τη φωτιά που μαίνεται στον Όρβηλο εδώ και 28 ημέρες.
https://www.news247.gr/ellada/serre...a-pou-mainetai-ston-orvilo-edo-kai-28-imeres/
Κανά γεράκι θα ήταν πάλι... ή φλεγόμενος... φοίνιξ!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η άσχετη με οτιδήποτε και ψυχασθενής είναι συνεχώς στην κυβέρνηση Κούλη...
Σαν τα σαλιγκάρια βγαίνουν σιγά σιγά
Εγώ την χωνεύω , μου αρέσει που δεν μπορεί να πεί καλά ψέματα και αυτό το κάνει εμφανές πολλές φορές. Εν τω μετάξυ δεν πτοείται κιόλας και η αναδίπλωση της όταν γίνεται πάλι πολύ πλάκα έχει όταν την κάνει.Μα ξαναπαίρνει φωτιά λέει το καμένο, αφού επιστρέφουν οι φλόγες γιατί... οι ειδικές ανάγκες από την ξηρασία! Να την ακούμε την Βούλτεψη, ξέρει τι λέει...
Για να την διαλέγει ο Μπρέτσος που έχει χιούμορ ..... ξέρει τι κάνει.Εγώ δεν την χωνεύω, θα την χώνευαν όμως τα γατάκια μου αν γινόταν κιμάς και την έκαναν πατέ!
Δεν γίνεται να μη τα δώσουν. Έχει συμβόλαιο. Έχω γνωστό που του κάηκε το σπίτι. Ήταν ασφαλισμένο. Πήρε περίπου 20.000€ από το κράτος, από την ασφαλιστική περίπου το 80%-85% του ποσού ασφάλισης, και έφτιαξε νέο σπίτι.Έχω φίλο με ξύλινο σπίτι μέσα στο δασος στο βουνό , ειναι ασφαλισμένος και δίνει κάτι λιγότερο απο 300€ το χρόνο για ασφάλεια απο φωτιά.
οταν το άκουσα , επιφυλάχτηκα να σχολιάσω κ απλα , σκέφτηκα ότι αν συμβεί η κακιά στιγμή , ….. θα του δώσουν 350000€ που το έχει ασφαλισμένο ;
Μακαρι, άλλά μου φαίνεται κάπως ….. εσάς ;
Συναγωνίζεται με τον Άδωνι, για το ποιος από τους δυο θα πετάξει τη μεγαλύτερη μ@λ@κί@ και ποιος θα ουρλιάζει περισσότερο! Αχτύπητο δίδυμο, αυτοί οι δυο θα έπρεπε να βγαίνουν ταυτόχρονα ως καλεσμένοι σε εκπομπές!Για να την διαλέγει ο Μπρέτσος που έχει χιούμορ ..... ξέρει τι κάνει.
Όχι βρε ο Άδωνις είναι προφέσορ συγκριτικά με την Βούλτεψη.Συναγωνίζεται με τον Άδωνι, για το ποιος από τους δυο θα πετάξει τη μεγαλύτερη μ@λ@κί@ και ποιος θα ουρλιάζει περισσότερο! Αχτύπητο δίδυμο, αυτοί οι δυο θα έπρεπε να βγαίνουν ταυτόχρονα ως καλεσμένοι σε εκπομπές!
Νόμιζα ότι αν το χεις ασφαλισμένο δεν δικαιούσαι αποζημίωση. |
Γουάτ??Όχι βρε ο Άδωνις είμαι
Εντάξει, ο Άδωνις έχει PhD, η Βούλτεψη είναι ακόμα στο τελευταίο μάθημα για το πτυχίο...Όχι βρε ο Άδωνις είναι προφέσορ συγκριτικά με την Βούλτεψη.
Το διόρθωσα , σε πρόλαβα.
Νόμιζα ότι αν το χεις ασφαλισμένο δεν δικαιούσαι αποζημίωση.
Γουάτ??
Ο μάι γκοντ..