Πωλείται ενισχυτης YAMAHA 5.1 RX -V795 a RDS και ηχεία Β&W DM-302 όπως επίσης και κεντρικό ηxείο Β&W cc3 σε άριστη κατάσταση λόγω επιικείμενης αναβάθμισης. Ολα 350€ Δημπητρης θεσσαλονίκη
Ξέχασα να γράψω ότι τα dm302 έχουν και τις βάσεις τους. Επίσης με ενδιαφέρει και ανταλλαγή +επιπλέον χρήματα με ενισχυτή ΥΑΜΑΗΑ(Z9,7Z,4600) ή DENON (ιδίων δυνατοτήτων) αλλά και ηχεία προς αντικατάσταση αυτών που δίνω.
Χωρίς ανταλλαγή βάζω νέα τιμή 320€ για να φεύγουν
Τα ηχεια φιλε αξιζει να τα παρεις πακετο για να εχει και νοημα οι αποστολη τους που θσ κοστισει περιπου 35 με μεταφορικη η οποια καταληγει στον Ασπροπυργο και πας εσυ και τα παιρνεις απο εκει.
ευχαριστω
Αν υπαρχει ενδιαφερον για τα ηχεια απο 2 φιλους τοτε μπορει να γινει μια φορτωτικη για Αθηνα με 35€ κοστος και κατοπιν συνενοησης μεταξυ σας πηγαινετε και τα παραλαμβανετε.
Ευχαριστω Δημητρης 6946236122
Εγω ενδιαφέρομαι για το κεντρικό, αν και ο rem2GR ενδιαφέρεται μπόρεί να επικοινωνίσουμε μέσω τηλ. και να το κανονίσουμε. Αν "σπάσουμε" τα μεταφορικά είναι συμφέρουσα περίπτωση.
Υπάρχρει δυνατότητα έκπτωσης? Καθώς έιχα προυπολογίσει το ποσό των 50 euro.
Και αλλη εκπτωση ρε φιλε δηλ . 50€ το δινω οχι 1000 νομιζω οτι η τιμη αυτη ειναι μονο συμβολικη ,,,,,, να το κανω 45;;''απο τη ζημια κερδος δε βγαινει '' οκ εγινε 45, αν συνενοηθητε παντως με τον αλλο φιλο εγω σας τα στελνω.
Το αφηνω σε εσας ...
Κοντινο πλάνο των DM302 --- Τελευταία προσφορά ολα 200€(σκότωμα) για να φευγουν παιδιά ενώ ξεχωριστα ότι αναφέρω παραπάνω... δεκτή και ανταλλαγή με ενισχυτή ή ηχεία συν επιπλέον χρήματα απο την πλευρα μου.
Παιδιά τα μηχανηματα πουληθηκαν ζητω συγνωμη απο καποιους που ανταλλαξαμε πληροφοριες μέσω pm αλλά ο Γιάννης είναι απο Θεσ/νίκη και όπως καταλαβαινετε είναι απλουστερη η διαδικασία.
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφερον, Γιάννη καλορίζικα ας κλείσει η αγγελία παρακαλώ.