Πωληση YAMAHA + B&W

Reaction score
29
Πωλείται ενισχυτης YAMAHA 5.1 RX -V795 a RDS και ηχεία Β&W DM-302 όπως επίσης και κεντρικό ηxείο Β&W cc3 σε άριστη κατάσταση λόγω επιικείμενης αναβάθμισης. Ολα 350€ Δημπητρης θεσσαλονίκη

Reaction score
29
Απάντηση: Πωληση YAMAHA + B&W

Ξέχασα να γράψω ότι τα dm302 έχουν και τις βάσεις τους. Επίσης με ενδιαφέρει και ανταλλαγή +επιπλέον χρήματα με ενισχυτή ΥΑΜΑΗΑ(Z9,7Z,4600) ή DENON (ιδίων δυνατοτήτων) αλλά και ηχεία προς αντικατάσταση αυτών που δίνω.
Χωρίς ανταλλαγή βάζω νέα τιμή 320€ για να φεύγουν

Reaction score
29

ΠΩΛΗΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 150----DM302 100---CC3 50

Reaction score
0

Ενδιαφέρομαι για το κεντρικό ηχείο CC3. Βρίσκομαι στον Πειραιά (Αθήνα), έχει εκτίμιση για έξοδα αποστολής?

Reaction score
29

Τα ηχεια φιλε αξιζει να τα παρεις πακετο για να εχει και νοημα οι αποστολη τους που θσ κοστισει περιπου 35 με μεταφορικη η οποια καταληγει στον Ασπροπυργο και πας εσυ και τα παιρνεις απο εκει.
ευχαριστω

Reaction score
0

Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφέρομαι για τα 302. Τι χρώμα είναι;

Reaction score
29

Οπως τα βλεπεις μαύρα .... στην τιμη περλαμβανονται και οι μανισιες βασεις οι οποιες ρυθμιζονται καθ υψος

Ευχαριστω Δημητρης

Reaction score
29

Αν υπαρχει ενδιαφερον για τα ηχεια απο 2 φιλους τοτε μπορει να γινει μια φορτωτικη για Αθηνα με 35€ κοστος και κατοπιν συνενοησης μεταξυ σας πηγαινετε και τα παραλαμβανετε.
Ευχαριστω Δημητρης 6946236122

Reaction score
0

Εγω ενδιαφέρομαι για το κεντρικό, αν και ο rem2GR ενδιαφέρεται μπόρεί να επικοινωνίσουμε μέσω τηλ. και να το κανονίσουμε. Αν "σπάσουμε" τα μεταφορικά είναι συμφέρουσα περίπτωση.

Υπάρχρει δυνατότητα έκπτωσης? Καθώς έιχα προυπολογίσει το ποσό των 50 euro.

Reaction score
29

Και αλλη εκπτωση ρε φιλε δηλ . 50€ το δινω οχι 1000 νομιζω οτι η τιμη αυτη ειναι μονο συμβολικη ,,,,,, να το κανω 45;;''απο τη ζημια κερδος δε βγαινει :) '' οκ εγινε 45, αν συνενοηθητε παντως με τον αλλο φιλο εγω σας τα στελνω.
Το αφηνω σε εσας ...

Reaction score
29

Και μια κοντινη του ενιχυτη........για τα λ7 του απλα απαιχτος home cinema 5.1

Reaction score
29

Κοντινο πλάνο των DM302 --- Τελευταία προσφορά ολα 200€(σκότωμα) για να φευγουν παιδιά ενώ ξεχωριστα ότι αναφέρω παραπάνω... δεκτή και ανταλλαγή με ενισχυτή ή ηχεία συν επιπλέον χρήματα απο την πλευρα μου.

Reaction score
29

Παιδιά τα μηχανηματα πουληθηκαν ζητω συγνωμη απο καποιους που ανταλλαξαμε πληροφοριες μέσω pm αλλά ο Γιάννης είναι απο Θεσ/νίκη και όπως καταλαβαινετε είναι απλουστερη η διαδικασία.
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφερον, Γιάννη καλορίζικα ας κλείσει η αγγελία παρακαλώ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa