- Reaction score
- 19.386
Ναι ; σωστά το έλεγε δηλαδή ;αυτή η τραγουδίστρια ήταν διαβασμένη τελικα..
τζαμπα την πήραν από τα μούτρα τότε..
View attachment 268887
View attachment 268888
λες ο γκαζακιας, ναχει τελικα δίκιο..?
Ναι ; σωστά το έλεγε δηλαδή ;αυτή η τραγουδίστρια ήταν διαβασμένη τελικα..
τζαμπα την πήραν από τα μούτρα τότε..
View attachment 268887
View attachment 268888
λες ο γκαζακιας, ναχει τελικα δίκιο..?
Η υψηλή τιμή στο γινόμενο μαγνητικής ροής επί το μήκος του πηνίου φωνής που θα μετακινείται εντός του μαγνητικού πεδίου θα φρενάρει ελέγχοντας πιο αποτελεσματικά τις μετακινήσεις του κώνου πέρα από τη θέση ηρεμίας του κατά τη μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε μηχανική. Η ταχύτητα στη συμπεριφορά βασίζεται σε γρήγορη απόσβεση στη ζώνη συντονισμού γύρω από το κάτω όριο απόκρισης που επηρεάζει και τις ανώτερες ζώνες. Η περίφημη γρηγοράδα δεν βασίζεται αποκλειστικά στην επιτάχυνση αλλά και στο ρυθμό επιβράδυνσης με τη λήξη του ερεθίσματος.Τα μικρότερα woofer δεν κινούνται ταχύτερα και μακρύτερα - με ανώτερες κατά κανόνα αποκλίσεις από τη γραμμική συμπεριφορά , παραμορφώσεις και θερμικές καταπονήσεις - ως αβανταδόρικο χαρακτηριστικό αλλά επειδή είναι εξαναγκασμένα από την ανάγκη για τήρηση σε τιθέμενες προδιαγραφές. Γρηγορότερα μπορούν να είναι μεγάφωνα μεγαλύτερα και με ισχυρό Συντελεστή Δύναμης - το προαναφερθέν γινόμενο - που θα διακρίνονταν από αρκετά μικρότερο εύρος κίνησης για δεδομένη στάθμη κι εκπεμπόμενη συχνότητα.Το υψηλό inductance αντιστέκεται στην γρήγορη εναλλαγή του ρεύματος.
Ώρες ώρες έχω εντύπωση πως η γενική ακροαματική ενασχόληση εμπλέκει οποιονδήποτε χομπίστα σε ατέρμονες λούπες.Ομοίως και το κυνήγι διάφορων αναβαθμίσεων - εύλογων και μη .Τωρα αληθεια, ακομα δε βαρεθηκατε δε κουραστηκατε με τα ιδια κ τα ιδια;
ποιος απ´ τους δυο..?Ναι ; σωστά το έλεγε δηλαδή ;
Η lady.ποιος απ´ τους δυο..?
Δεν έχουμε δύο αλλά τρείς. Ο τρίτος μάλιστα είναι ομάδα ανθρώπων.ποιος απ´ τους δυο..?
Άρα είχε δίκιο ο φίλος μου ο Ντάνι , αλλά για λάθος λόγο ; Γιατί και γρήγορα transients μπορούν να δώσουν μια αίσθηση γρηγοράδας.αλλά και στο ρυθμό επιβράδυνσης με τη λήξη του ερεθίσματος.
..γίαυτο έκανα edit…Ο πρώτος (εγώ) δεν εξέφρασα άποψη ούτε με νοιάζουν και στέκομαι σε τέτοια πράγματα ιδίως από ανθρώπους…
Κάτι είχα ακούσει τότε που λέγανε. Νομίζω αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο αυτή τελικά ; Εγω δεν ξέρω τόσο καλά την Ελληνική γλώσσα, ώστε να έχω άποψη...γίαυτο έκανα edit…
Λογικό γιατί νομίζω ότι και εμείς έχουμε μπερδευτεί. Μάλλον λέμε άλλα ή ο Bhutia δεν διάβασε αυτό που πόσταρες στο τσαρδί του Αμίρ ή/και εγω συγχρόνως δεν διάβασα το Ευαγγέλιον.Μία ο Bhutia, μία εσύ. Το κάνετε επίτηδες ε; με έναν καφέ είμαστε. Δεν λειτουργεί η cpu πλήρως ακόμη.
Προσπαθώ να βρω μπούσουλα σε όλα αυτά που διαβάζω…Χάθηκε και ο φίλος μας με τα guarneri. Ίσως προσπαθεί να τα κρεμάσει στο ταβάνι.
Εγώ δεν άκουσα ακόμα.@christos77 , @marlboro ... ετοιμάστε τις ...πιστοποιήσεις!
Καλά τα καλώδια που έχεις… είναι μέχρι να τα ποστάρεις εδώ…Εγώ δεν άκουσα ακόμα.
Θα ρίξω και ένα καθάρισμα πριν πάω για να ακούω full. Λέω να του πάω και κανά καβλώδιο να κάνουμε κανά συγκριτικό. Έχω κάτι καλά....
σώθηκες…αυτοί είναι «κουφοί»Το απόγευμα σήμερα…θα έρθει ένας μουσικός…Σαξοφωνίστας … να ακούσουμε…
Εμπιστεύομαι την γνώμη του.. και δεν είμαι από αυτούς που τους αρέσει να τους χαϊδεύουν τα αυτιά…
Ας πάρω και την γνώμη ενός .. εκπαιδευμένου στον φυσικό ήχο και βλέπουμε…
Αααα .. είναι οπαδός της λάμπας και αυτός… δυστυχώς για τους περισσότερους…