Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

Reaction score
0
Όταν κλείνεις το μάτι στη τραγουδίστρια αλλά εκείνη ατάραχη συνεχίζει να κοιτάει το σαξοφωνίστα...:107:
Εξαιρετική διατύπωση. Τα λέει όλα. Αν σου συμβεί κάτι τέτοιο - και είσαι και νηφάλιος - τότε χωρίς αμφιβολία ακούς από hi end σύστημα!.... :105:

Reaction score
562
Όταν κλείνεις το μάτι στη τραγουδίστρια αλλά εκείνη ατάραχη συνεχίζει να κοιτάει το σαξοφωνίστα...:107:
Τωρα, αν πω και στον ψυχιατρο οτι μου απανταει η τραγδιστρα γιατι ειμαι hiendας θα με πιστεψει?

Παντως, πιστευω οτι οσοι ακουν τετοιες λεπτομερειες καλως δινουν και τοσα χρηματα για να ικανοποιησουν το ψωνιο/αναγκη/παθος τους...
Εγω δεν ακουω (αν και μουσικος) τετοια "ψιλα" οποτε βολευτηκα με κατι συμβατικο...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

δηλαδη πως μετριέται η απόδοση ?
Για δες εδώ.

Φυσικά για να μετρήσεις δέκατα θες παχύμετρο, δεν γίνεται με τη μεζούρα.
Και για να είμαι κατανοητός, κοίτα πως η κλίμακα μέτρησης είναι στο μισό dB και όχι στα 5 dB, όπου σχεδόν όλα τα μηχανήματα έχουν επίπεδη απόκριση.
Αν πάλι ψάχνεις να βρεις ορισμό της φράσης hi end, δεν υπάρχει. Είναι απλά ένας πιασάρικος, μανατζαρέικος ορισμός,

ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ!!

:125:

Είναι σαν να ψάχνεις τον ορισμό της λέξης πουτ@ν@. Καθένας έχει τη δική του ερμηνεία. Αν και για μένα η πιο σωστή είναι πως:

έτσι χαρακτηρίζεται αυτή που έχει πάει με όλους τους άλλους, εκτός από μένα! :138:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

Είναι σαν να ψάχνεις τον ορισμό της λέξης πουτ@ν@. Καθένας έχει τη δική του ερμηνεία. Αν και για μένα η πιο σωστή είναι πως:

έτσι χαρακτηρίζεται αυτή που έχει πάει με όλους τους άλλους, εκτός από μένα! :138:
Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η κ@ργιολ@. Η πουτ@ν@ πράγματι πάει με όλους, και με μένα. :143:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η κ@ργιολ@. Η πουτ@ν@ πράγματι πάει με όλους, και με μένα. :143:
:142:

Reaction score
0
Παντως μεσα απο τις υπερβολικα αστειες φρασεις σας :137::137:, καταλαβα καποια πραγματα....!!:139::139:
Τουλαχιστον καταλαβα οτι δεν ειμαι hi endας!!! :142::142:

Ποιοτητα στο συστημα μου εχω.. Και πολυ μαλιστα... Η τραγουδίστρια βεβαια δεν μου μιλαει, αλλα εγω την ακούω!!!!:143::143::143::143:

Ρε παιδες... Εμενα μου εχει φτασει το συστημα μου ειδη τα 10 χιλιαρικα... Δηλαδη το high end τι κανει?? Απο τα 10 ξεκιναει...??:140::140::140::140:

Reaction score
5
Ρε παιδες... Εμενα μου εχει φτασει το συστημα μου ειδη τα 10 χιλιαρικα... Δηλαδη το high end τι κανει?? Απο τα 10 ξεκιναει...??:140::140::140::140:
10 χιλιάρικα το κομμάτι...

10 ο προενισχυτής, 10 ο τελικός, 10 τα ηχεία, 10 τα καλώδια...

στο τέλος μαζεύεις τα δεκάρια κα αναφωνείς :
"Τι ωραία! Πήρα 10 σε όλα!!!" :138:

sk

Reaction score
499
Οι επεξηγήσεις που παρατέθηκαν αφορούσαν σε μηχανήματα, όχι στους ιδιοκτήτες τους.

Οπότε μην το ‘χεις και σίγουρο ότι δεν είσαι .....

(Αν και – ΙΜΗΟ - το ότι «την ψάχνεις» μάλλον δείγμα για το αντίθετο είναι ...)

:116::116::116:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Εξαιρετική διατύπωση. Τα λέει όλα. Αν σου συμβεί κάτι τέτοιο - και είσαι και νηφάλιος - τότε χωρίς αμφιβολία ακούς από hi end σύστημα!.... :105:
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση πιωμένος hiendας να φανταστεί ανταπόκριση της τραγουδίστριας, να ανοίξει το πορτάκι του cd player και να φανταστεί ότι το κάνει μαζί της;:142::142::142:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

10 χιλιάρικα το κομμάτι...

10 ο προενισχυτής, 10 ο τελικός, 10 τα ηχεία, 10 τα καλώδια...

στο τέλος μαζεύεις τα δεκάρια κα αναφωνείς :
"Τι ωραία! Πήρα 10 σε όλα!!!" :138:
Δέκα χιλιάρικα το κομμάτι είναι ultra hi end! :138:
Από πεντοχίλιαρο είναι το όριο.

Οι επεξηγήσεις που παρατέθηκαν αφορούσαν σε μηχανήματα, όχι στους ιδιοκτήτες τους.

Οπότε μην το ‘χεις και σίγουρο ότι δεν είσαι .....
Σωστό. Χαϊεντάς είναι αυτός που έχει ύφος δέκα καρδιναλίων, γιατί τα ξέρει όλα, σε αντίθεση με τους πτωχούς, ταπεινούς, ημιμαθείς, που τώρα μαθαίνουν την προπαίδεια! :142:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Re: Απάντηση: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

Δέκα χιλιάρικα το κομμάτι είναι ultra hi end! :138:
Από πεντοχίλιαρο είναι το όριο.

Σωστό. Χαϊεντάς είναι αυτός που έχει ύφος δέκα καρδιναλίων, γιατί τα ξέρει όλα, σε αντίθεση με τους πτωχούς, ταπεινούς, ημιμαθείς, που τώρα μαθαίνουν την προπαίδεια! :142:
Αυτό μου θυμίζει κάτι από διαφήμιση αντιπροσωπείας που έλεγε ότι το High-End ξεκινάει από τα 5 χιλιάρικα. Εγώ στη θέση τους θα έλεγα από τα 30 γιατί τόσα μου λείπουν...:116::116::116:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

Αυτό μου θυμίζει κάτι από διαφήμιση αντιπροσωπείας που έλεγε ότι το High-End ξεκινάει από τα 5 χιλιάρικα. Εγώ στη θέση τους θα έλεγα από τα 30 γιατί τόσα μου λείπουν...:116::116::116:
Το βρήκες!! :119: Από εκεί είναι το κριτήριο. :137:

Έλεγε; :111: Γιατί τώρα το άλλαξε; :433:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

Το βρήκες!! :119: Από εκεί είναι το κριτήριο. :137:

Έλεγε; :111: Γιατί τώρα το άλλαξε; :433:
Όταν έφερε φτηνότερα μηχανήματα το γύρισε στην ευκαιρία και τα δώρα στους μουσικόφιλους.:138: Και εγώ που μέχρι τώρα νόμιζα ότι δώρα σου κάνουν οι γνωστοί και οι φίλοι...:134:

Reaction score
874
Παντως μεσα απο τις υπερβολικα αστειες φρασεις σας :137::137:, καταλαβα καποια πραγματα....!!:139::139:

Ποιοτητα στο συστημα μου εχω.. Και πολυ μαλιστα... Η τραγουδίστρια βεβαια δεν μου μιλαει, αλλα εγω την ακούω!!!!:143::143::143::143:

10 χιλιάρικα!!!!!!:142::142::142:
Αν μπορούσες να μπεις στην private του aca θα έβαζες πρώτα τα γέλια και μετά τα κλάματα...Μα πολλά κλάματα...MA πάρα πολλά κλάματα...Υπάρχουν ακόμα και χρωματικοί μυστικοί κώδικες για τα κόστη των συστημάτων...Έτσι που οι κυρίες να μην παίρνουν πρέφα...
Πάντως χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω και για να βλέπουμε στα μάτια(και στ'αυτιά) την αλήθεια...με 10000 σύστημα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ούτε στο entry-entry-entry level του hi-end
:120::120::120:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Όπως σε όλα τα θέματα σε αυτήν την ζωή, ότι δίνεις παίρνεις. Είναι τυχεροί, όσοι έχουν την γνώση για να στήσουν ένα αξιόλογο σύστημα με ελαφρώς λιγότερα χρήματα από ότι θα έδινε ένας απλός καταναλωτής hi end και να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Ειδικά οι ντιούηδες είναι τα καλύτερα δείγματα χομπίστα. Από την άλλη μεριά, μόνο το χρήμα πολλές (τις περισσότερες) φορές δεν αρκεί.

Σε κάθε περίπτωση αν δεν βρέξεις κ@λο ψάρι δεν τρως. :126:

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

.... Σε κάθε περίπτωση αν δεν βρέξεις κ@λο ψάρι δεν τρως. :126:...
Έδωσες πήρες, στο πσάρεμα το πήγες πάλι!

Βέβαια συμφωνώ. Αν έφταναν τα ευρά για να είσαι επιτυχημένος στις επιλογές, τότε εμείς οι πτωχοί πλην τίμιοι εραστές, (εν γένει :137: ) θα ψάχναμε για μαύρο χιόνι. :406:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
10 χιλιάρικα!!!!!!:142::142::142:
Αν μπορούσες να μπεις στην private του aca θα έβαζες πρώτα τα γέλια και μετά τα κλάματα...Μα πολλά κλάματα...MA πάρα πολλά κλάματα...Υπάρχουν ακόμα και χρωματικοί μυστικοί κώδικες για τα κόστη των συστημάτων...Έτσι που οι κυρίες να μην παίρνουν πρέφα...
Πάντως χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω και για να βλέπουμε στα μάτια(και στ'αυτιά) την αλήθεια...με 10000 σύστημα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ούτε στο entry-entry-entry level του hi-end
:120::120::120:
Καταγγέλω δημόσια ότι... ο SODOCU ήταν ο εμπνευστής του χρωματικού κώδικα (υπήρξε βέβαια μια μικρή διαφωνία οσον αφορά... 2 χρωματακια...:143::142::143::142:)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Όπως σε όλα τα θέματα σε αυτήν την ζωή, ότι δίνεις παίρνεις. Είναι τυχεροί, όσοι έχουν την γνώση για να στήσουν ένα αξιόλογο σύστημα με ελαφρώς λιγότερα χρήματα από ότι θα έδινε ένας απλός καταναλωτής hi end και να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Ειδικά οι ντιούηδες είναι τα καλύτερα δείγματα χομπίστα. Από την άλλη μεριά, μόνο το χρήμα πολλές (τις περισσότερες) φορές δεν αρκεί.

Σε κάθε περίπτωση αν δεν βρέξεις κ@λο ψάρι δεν τρως. :126:

...
Θα με κάνεις στο τέλος να κουβαλάω κανένα cd player παραμάσχαλα... :126: αν και μάλλον το γνωρίζεις το αντικείμενο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi