- Reaction score
- 138.380
Ναι, αλλά μερικοί άνθρωποι δε προχωράνε μαζί της.η τεχνολογια θα εχει προχωρησει
Ναι, αλλά μερικοί άνθρωποι δε προχωράνε μαζί της.η τεχνολογια θα εχει προχωρησει
Δεν χρειαζονται οταν μπορεις να τοποθετησεις βασεις,κωνους η "ποδαρακια" κατω απο τα ηχεια και να αφαιρεσεις τις υπαρχουσες, αν υπαρχουν.Τελικα πότε χρειαζονται οι ακιδες σ' ενα ηχείο, μαθαμε;
Ρωτω γιατι το νημα ειναι παλιο και η τεχνολογια θα εχει προχωρησει οσο να' ναι.
Να το, αυτό είναι! Κάτω από τις μπάμιες είναι το 2χιλιαρο €,εύρηκα!Οι ακίδες είναι τόσο χρήσιμες στα ηχεία, όσο τα τσιμεντότουβλα στο παστίτσχιο, οι κροταλιες στα γεμιστά και τα μπετονόκαρφα στις μπάμιες.
πάρε λάστιχα από σοτιέν...κάνε τα μπαλάκι...και βάλτα από κάτωΕξακολουθω να μην καταλαβαινω...τελος παντων, να βαλω τακουνια απο γοβες που μου περισσευουν και ειναι και δωρεαν; Θα κανουν δουλεια ή ουτε αυτο το ξερετε;
Τελικά, είστε τυχεροί όσοι δεν γουστάρετε τις μπάμιες. Στη δικιά μου κατάψυξη δεν προλαβαίνουν να γεννήσουν.Να το, αυτό είναι! Κάτω από τις μπάμιες είναι το 2χιλιαρο €,εύρηκα!
Αρκεί να είναι αντισεισμικά.Εξακολουθω να μην καταλαβαινω...τελος παντων, να βαλω τακουνια απο γοβες που μου περισσευουν και ειναι και δωρεαν; Θα κανουν δουλεια ή ουτε αυτο το ξερετε;
Tα ποδαρακια απο φελλο ειναι Ringmat.Και...εγενηθη ηχος! Με κάποιες μικρές παρεμβάσεις παραδόξως? Άπογειωθηκε το ηχητικο αποτελεσμα.
Αφαιρεσα τις μπανάνες των καλωδίων προς τον ενισχυτή που ο διάολος Μ έβαλε να τις τοποθετήσω.
Κατω απο τις βασεις των ηχείων έβαλα ακιδες ιδιοκατασκευης προς το παρόν.
Μεταξύ ηχειου και βασεις αντικραδασμικα πατακια αγορασμένα απο τον Ρίτσο τον....περασμένο αιωνα!!!
View attachment 203057
View attachment 203058 View attachment 203059 View attachment 203060
περιμένει ακίδες κ θα μας κάνει ριβιού με κάποιο άλλο ακάουντΤελικα με τα Geithan -geth@rd του φιλου απο Γερμανια, πως παει η ακροαση, εχουμε κανα νεοτερο;
Σπείρωμα;Καλησπέρα, για klipsch rf82 που να απευθυνθώ για ακίδες?Ο Λάιος δεν έχει( για να σας προλάβω)