JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.146
Τι θεωρείς Διπλωματικό σε αυτή την απάντηση?Τις θεωρώ και είναι υποδεέστερες των MC .
Τι θεωρείς Διπλωματικό σε αυτή την απάντηση?Τις θεωρώ και είναι υποδεέστερες των MC .
Δεν είσαι απόλυτα υπέρ των mc.ΟΧΙ ότι είναι κακές
Οι περισσότερες
Αλήθεια πιστεύεις ότι όλα αυτά που γράφεις , ακόμα και το IGD , τα απαλοίφεις με ένα καλώδιο , μία βελόνα , και ένα καλύτερο phono ? αλήθεια ?
Οτι λάθος έκανε η προηγούμενη βελόνα της κεφαλής , το ίδιο ακριβώς θα κάνει και η επόμενη , στο inner groove του δίσκου. ΔΕΝ αλλάζει αυτό , ότι και να κάνεις , που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω.
Ετσι είναι , έτσι είναι γραμμένο , έτσι αναπαράγεται από το σύστημα βραχίονας κεφαλή , έτσι θα το ακούσεις .
ΟΣΕΣ κεφαλές ή βελόνες και αν αλλάξεις. Οσα Phono stage και αν συνδέσεις και αλλάξεις , το ίδιο σφάλμα θα υπάρχει πάντα.
Γιατί? Γιατί , έτσι είναι σχεδιασμένο το σύστημα ανάγνωσης του βινυλίου. PERIOD.
Δεν συζητάμε τι σου αρέσει , με τι την βρίσκεις. Αλλά πιο παίζει πιο σωστά . Ε! αυτό δεν είναι το βινύλιο .
Αμα έχεις τα κάκαλα και γουστάρεις κάργα αναλογικό , πήγαινε πάρε κανά μπομπινόφωνο ανοιχτής ταινίας , που να δουλεύει , ΑΝ βρείς ! και πάρε και μερικές ,αν βρείς προεγγραμένες ταινίες στουντιακές ,να ακούς να γουστάρεις αναλογικό ήχο αξιώσεων , με το φύσημά του , την συμπίεσή του , τον θόρυβό του και ότι άλλο συνεπάγεται η αναλογική αναπαραγωγή ποιότητας. Μόνο μην γράφεις τέτχια σαν αυτά που έγραψες και μας σηκώνεται η τρίχα.
Μην φανταστείς ! και εγώ έχω 3 πικάπ , το ένα SL 1200 MK2 , με Βραχίονα JELCO , και τα άλλα SANSUI , SR 929 , SR 838 , όλα με κεφαλές κινητού πηνίου , ακόμα και DENON 304 που είναι η αγαπημένη μου . Τρείς έχω.
Α ! και ένα DUAL CS 435 της κυράς .
Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το βινύλιο ,αλλά μην λέμε αηδίες , μας διαβάζει κόσμος.
Ο buckalis έχει άλλο εξοπλισμό βρε. Και πολλαπλά set up.Δεν πιστεύω να είσαι ο μπουκάλης ε?
Ξέρεις ! γιατί αν είσαι , θα σου τα κόψω από τη ρίζα , αυτά που δεν έχεις .
Σου χρωστάω κάτι ξεφτιλίκια εσένα.
Μας διαβάζει κόσμος ε? μην γράφεις αηδίεςΔεν πιστεύω να είσαι ο μπουκάλης ε?
Ξέρεις ! γιατί αν είσαι , θα σου τα κόψω από τη ρίζα , αυτά που δεν έχεις .
Σου χρωστάω κάτι ξεφτιλίκια εσένα.
To IGD( στην αναπαραγωγη του δισκου) αφορα κυριως τη σωστη ρυθμιση της κεφαλης (ακιδας) και το σχημα της. Οσο καλυτερη ακιδα εχεις τοσο χαμηλοτερες ακουστες παραμορφωσεις θα εχει. Επισης, αν η προηγουμενη ακιδα ηταν σφαιρικη ή ακομη και ελλειπτικη , θα κανει-αν κανει ζημια στο αυλακι , σε σημεια που μια micro ridge ή γενικοτερα line contact , δεν θα ακουμπησει. Συνεπως θα ειναι και πιο αθορυβη στο αυλακι. Οταν αυτα γινουν οπως πρεπει, τοτε και το phono θα βοηθησει στο καλυτερο αποτελεσμα.Αλήθεια πιστεύεις ότι όλα αυτά που γράφεις , ακόμα και το IGD , τα απαλοίφεις με ένα καλώδιο , μία βελόνα , και ένα καλύτερο phono ? αλήθεια ?
Οτι λάθος έκανε η προηγούμενη βελόνα της κεφαλής , το ίδιο ακριβώς θα κάνει και η επόμενη , στο inner groove του δίσκου. ΔΕΝ αλλάζει αυτό , ότι και να κάνεις , που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω.
Ετσι είναι , έτσι είναι γραμμένο , έτσι αναπαράγεται από το σύστημα βραχίονας κεφαλή , έτσι θα το ακούσεις .
ΟΣΕΣ κεφαλές ή βελόνες και αν αλλάξεις. Οσα Phono stage και αν συνδέσεις και αλλάξεις , το ίδιο σφάλμα θα υπάρχει πάντα.
Γιατί? Γιατί , έτσι είναι σχεδιασμένο το σύστημα ανάγνωσης του βινυλίου. PERIOD.
Δεν συζητάμε τι σου αρέσει , με τι την βρίσκεις. Αλλά πιο παίζει πιο σωστά . Ε! αυτό δεν είναι το βινύλιο .
Αμα έχεις τα κάκαλα και γουστάρεις κάργα αναλογικό , πήγαινε πάρε κανά μπομπινόφωνο ανοιχτής ταινίας , που να δουλεύει , ΑΝ βρείς ! και πάρε και μερικές ,αν βρείς προεγγραμένες ταινίες στουντιακές ,να ακούς να γουστάρεις αναλογικό ήχο αξιώσεων , με το φύσημά του , την συμπίεσή του , τον θόρυβό του και ότι άλλο συνεπάγεται η αναλογική αναπαραγωγή ποιότητας. Μόνο μην γράφεις τέτχια σαν αυτά που έγραψες και μας σηκώνεται η τρίχα.
Μην φανταστείς ! και εγώ έχω 3 πικάπ , το ένα SL 1200 MK2 , με Βραχίονα JELCO , και τα άλλα SANSUI , SR 929 , SR 838 , όλα με κεφαλές κινητού πηνίου , ακόμα και DENON 304 που είναι η αγαπημένη μου . Τρείς έχω.
Α ! και ένα DUAL CS 435 της κυράς .
Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το βινύλιο ,αλλά μην λέμε αηδίες , μας διαβάζει κόσμος.
Πόσο πιο ωραία θα ήταν ΑΝ τουλάχιστον διαβάζαμε τι γράφει ο άλλος πριν απαντήσουμεΔεν πιστεύω τίποτα.
Βέπω ότι είσαι ανάγωγος και ανάξιος λόγου , για να κάνω κουβέντα μαζί σου .
Ναι ρε , το έσβησα , ήταν too much! της στιγμής..Κάτι με paparia και τέτοια πρόλαβες και το έκανες edit.
Δεν τρέχει και τίποτα.
Ξαναλέω , πιο πολύ χιουμοριστικά παρά μειωτικά τα έγραψα.