head-stef
Headphones
- Reaction score
- 2.296
Οι νόμοι είναι για τους νομικούς και νομικίζοντες. Ο γράφων είναι της θετικής κατεύθυνσης!
...με πολιτικές φιλοδοξίες ? (όπως όλοι στην Ελλάδα).Ο γράφων είναι της θετικής κατεύθυνσης
Πόρωση φίλε μου είχες εσυ. Και τότε και τώρα. Μπάμ κάνεις. Εγω κάνω πλάκα με όλους σας.Ω,ρε φίλε. Όσο σκέφτομαι ότι λόγω πορωσης είχα κι εγώ τέτοιες παρωπίδες και έλεγα τέτοια χαριτωμένα, δεν ξέρω. Νιώθω ντροπή.
Δεν μίλησα για εσένα, εγώ νιώθω ντροπή που έλεγα τέτοιες μπούρδες και τις εννοούσα. Εσύ όπως λες κάνεις πλάκα, άρα σε αυτή τη περίπτωση γιατί θίχτηκες? Δεν καταλαβαίνωΠόρωση φίλε μου είχες εσυ. Και τότε και τώρα. Μπάμ κάνεις. Εγω κάνω πλάκα με όλους σας.
Και επειδή απο χιούμορ δεν βλέπω να καταλαβαίνεις , για εμένα να μην μιλάς έτσι για παρωπίδες και ντροπές.
Άντε απο εκεί βραδιάτικά μη πω κανά χοντρό και φάω μπάν.
Γαιτί φαντάζομαι με το head stef et al , συμφωνείς και το γνωρίζω επειδή σε παρακολουθώ. Αρα το έλεγες για εμένα.Δεν μίλησα για εσένα, εγώ νιώθω ντροπή που έλεγα τέτοιες μπούρδες και τις εννοούσα. Εσύ όπως λες κάνεις πλάκα, άρα σε αυτή τη περίπτωση γιατί θίχτηκες? Δεν καταλαβαίνω
Όχι, σοβαρά το λέω. Ντρέπομαι για τις βλακειες που έλεγα, άρα δεν υπήρχε λόγος να προσθέσω γελακι.Γαιτί φαντάζομαι με το head stef et al , συμφωνείς και το γνωρίζω επειδή σε παρακολουθώ. Αρα το έλεγες για εμένα.
Και γεινικά για όποιον και να το έλεγες ... κακώς το λες με το στύλ που το λές και ούτε καν ενα γελάκι. Μπούρδες λές εσυ, εδω είπες μπούρδες εργασία χωρίς καν να την έχεις διαβάσει. Απο εκεί να καταλάβεις.
Ναι έκανα την έχει και στα references.Όχι, σοβαρά το λέω. Ντρέπομαι για τις βλακειες που έλεγα, άρα δεν υπήρχε λόγος να προσθέσω γελακι.
Όσο για την "εργασία ",κάνε μια αναζήτηση περί ακουστικής μνήμης του ανθρώπου και θα καταλάβεις γιατί δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τη διαβάσω ολόκληρη.
Εσυ να κανεις ότι θέλεις, δεν μας ενδιαφέρει. Εμεις δεν ντρεπόμαστε, δεν θα μας κάνει εσυ να ντρεπόμαστε.Ντρέπομαι για τις βλακειες που έλεγα
Ύλη δημοτικού στο φόρουμ μας.Μια-δυό μικρές επισημάνσεις:
Όλες οι συσκευές αναλογικής εγγραφής σε ταινία, και γενικά όλες οι γραμμικές συσκευές αποθήκευσης, δεν είναι γραμμικές, παρά μόνον εντός κάποιων ορίων. Δηλαδή, αν ένα κασσετόφωνο γράψει σε 4πλή ταχύτητα, δηλαδή 7,5ips (!), δεν θα εγγράψει 80KHz.
Ο τρόπος λειτουργίας του CD είναι τελείως διαφορετικής αντίληψης. Δοθέντος ότι ο ρυθμός διαμεταγωγής πρέπει να είναι αυστηρά σταθερός, 1411Kbps, και δοθέντος επίσης πως τα δεδομένα αυτά αναγιγνώσκονται από δίσκο τυχαίας προσπέλασης, όπου η ακτίνα ανάγνωσης μεταβάλλεται, πρέπει απαραιτήτως να παραμένει σταθερή η γραμμική ταχύτητα. Επομένως και αναγκαστικά, ο δίσκος περιστρέφεται με συνεχώς μεταβαλλόμενη γωνιακή ταχύτητα, 500 - 200 στροφές/λεπτό, ξεκινώντας δηλαδή από το εσωτερικό προς το τα έξω, αντίστροφα σε σχέση με το πικάπ. Αυτός ο τρόπος επελέγη, ώστε να είναι εφικτή η χρήση και μικρότερων δίσκων 3 ιντσών, cd single, που σήμερα έχουν εκλείψει πλήρως.
Αν εμποδιστεί η περιστροφή του CD, ο ήχος δεν θα αλλοιωθεί τονικά, όπως συμβαίνει στο πικάπ -πρόκειται για μεγάλη παρεξήγηση που βλέπω πως κυκλοφορεί ακόμα στην πιάτσα, και απορώ πώς τα καταφέρνει, μετά από τόσα χρόνια. Απλώς, το σύστημα θα διορθώνει τα παραγόμενα σφάλματα ανάγνωσης, εξακολουθώντας να παίζει ακριβώς στο ίδιο pitch, μέχρις ενός ορίου, πέραν του οποίου θα διακοπεί η διαμεταγωγή, άρα θα σταματήσει να παίζει. Αυτό είναι όλο.
.Πολύ θεωρητική η συζήτηση. Το digital προσφέρεται για θεωρίες ....
Για πέστε μας και κάποια προβλήματα που δεν αφήνουν το "κορυφαίο" να είναι κορυφαίο.
Δεν είναι, δηλαδή, αξιόπιστο το AWS S3?Ο λόγος που συνεχίζει η εξέλιξη των μέσων αποθήκευσης με ταινία είναι η αξιοπιστία στο χρόνο.
Καλά τα SSD και τα "Clouds" δεν υπάρχει θέμα, αλλά για συγκεκριμένη χρήση.
Από τα καλύτερα post που έχω διαβάσει εδώ.Οι συζητήσεις μας μπορεί να είναι τροφή για περεταίρω σκέψη και διερεύνηση, αλλά μπορούν κάλλιστα να είναι και μια προσπάθεια επιβεβαίωσης της ορθότητας της κοσμοθεωρίας που μας οδήγησε στο πέρασμα του χρόνου σε μια σειρά «πρακτικών» κινήσεων.
Μερικές φορές αν τύχει να υπονοηθεί το ενδεχόμενο των λανθασμένων κινήσεων, ενδέχεται ανακλαστικά να οδηγηθούμε σε μια στείρα προσήλωση στην κοσμοθεωρία μας.
Σε αυτήν την περίπτωση ας θυμηθούμε ότι το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο.
Δουλεύει μόνο όταν είναι ανοικτό.
Νικ, μπορείς να εξακολουθείς να νιώθεις ντροπή μιας και ακόμα είσαι σε φλου κατάσταση σαν τον Μπάμπη..Ω,ρε φίλε. Όσο σκέφτομαι ότι λόγω πορωσης είχα κι εγώ τέτοιες παρωπίδες και έλεγα τέτοια χαριτωμένα, δεν ξέρω. Νιώθω ντροπή.
Ο,τι πεις!!!Νικ, μπορείς να εξακολουθείς να νιώθεις ντροπή μιας και ακόμα είσαι σε φλου κατάσταση σαν τον Μπάμπη..
Αλήθεια πιστεύεις ότι όλα αυτά που γράφεις , ακόμα και το IGD , τα απαλοίφεις με ένα καλώδιο , μία βελόνα , και ένα καλύτερο phono ? αλήθεια ?Goodbye.. IGD!
Welcome to .. Ανάλυση - ισορροπία - control!
Ρυθμός - timing - φυσικότητα στην ευρύτερη μεσαία περιοχή - ελαφρώς καλύτερα από το dac! To dac που όπως λένε έχει "αναλογικές αρετές" - και όντως ισχύει σε κάποιο βαθμό.
Λίγο πιο ξεκούραστο επίσης (συνολικά)
Καλύτερο πλέον από το (φθηνότερο τώρα) cd player (Yamaha cd-s700)
Σκοπός επετεύχθη!