Πώς να κάνω το πικάπ να ακούγεται καλύτερα από τα ψηφιακά;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.188
Οχι λεβέντη μου. Κάθε άλλο.
Οποιος θέλει το κάνει (αλλαγή πυκνωτών ) , όποιος δεν θέλει , δικαίωμά του .
Εγώ το κάνω μόνος μου στα δικά μου και την καταβρίσκω.
γιατί... και EQ με μικρόφωνα όποιος θέλει δεν κάνει; υποχρεώσαμε κανένανα;;;
Όποιος δε θέλει έχει και bass/treble και .....sound direct!

Reaction score
3.108
Οι vintage κατ' εμέ είναι για αυτούς που έχουν γνώσεις ποιοι πραγματικά αξίζουν τον κόπο, μπορούν να τους κάνουν μια σωστή συντήρηση ή να πάνε σε ειδικό.
Πιο πολύ για ντεκόρ θα τους έπαιρνα σε ένα χώρο που να έχω αντίστοιχες αντίκες και γενικά να ταιριάζει.
Αν θέλεις προενισχυτες που να έχουν τα πάντα πάνω,παίρνεις σύγχρονους.
Επίσης οι παλιοί προενισχυτες-ενισχυτες δε ξερω αν ταιριάζουν με όλα τα σύγχρονα ηχεία η πρέπει να ψάξεις κάτι αντίστοιχο.

Reaction score
24.264
Με δυσλεξία, ίσως.
η δυσλεξα με με οποιαδήποτε μορφή (παράληψη/προσθήκη γραμμάτων/συαλλαβών , διπλασιασμός λέξεων/συλλαβών κλπ) αποετελει συχνά ένδειξη πολύ υψηλής ευφυΐας

(κιττενς)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.079
Αντιγραφω απο τον Costas Ear

" Ένας σύγχρονος προενισχυτής είναι ένα μίνι ντιεσπι χαντε, δουλεύει στο ψηφιακό πεδίο, έχει ενσωματωμένα ντακ, έχει συστήματα ισοστάθμισης της προκοπής, εχει τρομερά σταθεροποιημενα διακοπτικα τροφοδοτικά, μηδενικό ριπλ, με σιναντ "

μα σοβαρα μιλαμε χρειαζονται ολα αυτα για ακουω μουσικη ? μηπως να παρω και ενα PhD σε πληροφορικη και electrical engineering με ειδικευση σε time series analysis in the spectral and time domain για να απολαυσω την μουσικη μου ?
Για σένα έχουνε βγάλει τα σονος, τα οποία είναι θαυμάσια. Εξαιρετικά εύχρηστα, ασύρματα σαμπ, τα κάνουν όλα.

Φυσικά οι ηχομπαρες όσο πάνε και γίνονται πιο θαυμάσιες.

Για τους υπόλοιπους που θέλουν κάτι να ασχολούνται, υπάρχουν ένα σωρό λύσεις, σε πολύ λογικά κοστολογια, με ενσωματωμένες δυνατότητες bass management, και με ωραιότατα σοφτγουερ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.779
η δυσλεξα με με οποιαδήποτε μορφή (παράληψη/προσθήκη γραμμάτων/συαλλαβών , διπλασιασμός λέξεων/συλλαβών κλπ) αποετελει συχνά ένδειξη πολύ υψηλής ευφυΐας

(κιττενς)
νεναιναι...και και νννναι... 8-)

Reaction score
20.016
Να ακούτε κλασική, ανεβάζει το IQ. :)

Είτε σε πικάπ , είτε σε ψηφιακά, για να είμαι και εντός θέματος for a change. :D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.502
Για σένα έχουνε βγάλει τα σονος, τα οποία είναι θαυμάσια. Εξαιρετικά εύχρηστα, ασύρματα σαμπ, τα κάνουν όλα.

Φυσικά οι ηχομπαρες όσο πάνε και γίνονται πιο θαυμάσιες.

Για τους υπόλοιπους που θέλουν κάτι να ασχολούνται, υπάρχουν ένα σωρό λύσεις, σε πολύ λογικά κοστολογια, με ενσωματωμένες δυνατότητες bass management, και με ωραιότατα σοφτγουερ.
Ναι υπάρχει και το παλιό κλασσικό hi fi , για όποιον θέλει να ασχολείται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.422
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot