Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
3 πήχες προδοσία.Ρε μεταλλούδες είναι...εγώ παριστάνω τον διανοούμενο.
3 πήχες προδοσία.Ρε μεταλλούδες είναι...εγώ παριστάνω τον διανοούμενο.
Ρε μεταλλούδες είναι...εγώ παριστάνω τον διανοούμενο.
μετραει η κατοχη πικαπ? να χτυπησω ενα να ανεβουν τα ποσοστα επιτυχιας, οι χρονοι επιτευξης στοχων και η σχετικη υγρασια?Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...
To κοκκινάκι είναι sexy! Νομίζω έχει η Pro-Ject κάποια (οικονομικά) μοντέλα σε κόκκινο.το χρωμα μετραει? σκεφτομαι κοκκινακι ! εντονο !
σορρυ αν εχω γαμ... το θεμα!
και μένα...να ακούω μουσική τρώγοντας φασολάδα...rega... με εμπνεει και σαν ονομα....
Δεν έχω άποψη για τα περί πικάπ...το αφροδισιακό που χρησιμοποιώ είναι ταμπλετάκι με foobarcon..δε χρειάζεται να σηκώνομαι κιόλας.μετραει η κατοχη πικαπ? να χτυπησω ενα να ανεβουν τα ποσοστα επιτυχιας, οι χρονοι επιτευξης στοχων και η σχετικη υγρασια?
μα δεν σου λείπει μία ολόκληρη κατηγορία "PUNK" ?Τι κάνετε με δίσκους/cd η μουσική των οποίων δεν εντάσσεται σε κάποιο από τα κύρια είδη μουσικής που ακούτε;
Για παράδειγμα, οι δίσκοι μου είναι χωρισμένοι όπως περιέγραψα πιο πάνω και καταλήγουν σε 5 μεγάλες "ομάδες": Metal, Rock, Jazz, Κλασσική και Gothic/Industrial. Δίσκους από συγκροτήματ όπως Hatebreed, Agnostic Front, Stuck Mojo, Stampin' Ground, The Prodigy, Disturbed κτλ τους έχω σε ένα ράφι με τα "διάφορα". Εσείς;
Επειδή απο punk έχω ελάχιστα πράγματα (π.χ. Dead Kennedys, Sex Pistols, Ramones) δεν ασχολήθηκα να φτιάξω ξεχωριστή "κατηγορία" για αυτά, οπότε τα έβαλα στα Rock.μα δεν σου λείπει μία ολόκληρη κατηγορία "PUNK" ?