- Reaction score
- 5.622
Πατησα like καμια δεκαρια φορες like unlike like unlike like unlike, και like τελικα απο την χαρα μου για την ιδια αποψη και βιωματα μου μοιραζομαστε.Σχεδόν πάντα διπλό εσπρέσο σκέτο, σπίτι και έξω *. Ο καφές είναι για μένα χόμπι, όπως ο ήχος και η εικόνα, οπότε θέλει χρήμα και ψάξιμο. Τα τελευταία 20 χρόνια έχω αφιερώσει πολύ διάβασμα, έχω αλλάξει εξοπλισμό σπιτιού αρκετές φορές, έχω κάνει φίλους εισαγωγείς και καφεκόπτες, έχω πάει ταξίδια στο εξωτερικό για δοκιμές καφέ.
Στο δίπλα νήμα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το χόμπι μας.
* Όταν είμαι κάπου που δεν υπάρχει καλός καφές, βάζω λίγη ζάχαρη για να μετριάσω την άσχημη γεύση συγκριτικά με τα στάνταρ μου.
Το πρόβλημα που δημιουργείται με τη συνεχή αναζήτηση είναι ότι μας κάνει ακραία εκλεκτικούς, ειδικά όταν ο χαρακτήρας μας έχει προδιάθεση για τελειομανία. Προσωπικά, ικανοποιούμαι πολύ δύσκολα σε καφέ και φαγητό, όπως και σε 2-3 άλλες ασχολίες μου. Το αποτέλεσμα το περιγράφει πολύ ωραία ο ειδήμων James Hoffman:
Εχεις την καλυτερη brika σαν εταιρια κατασκευης ,και αν ειναι αυτη που βγαζει δυο διπλους ,ειναι και αυτη που εχει τα καλυτερα αποτελεσματα γευσης. Μου φτιαχνει καλος φιλος τα καλοκαιρια καφεδακι κρυο με μια ιδια και ειναι super.Επισης εχεις βρει και τον εναν απο του δυο καταλληλοτερους καφεδες για αυτη την μεθοδο παρασκευης(αυτος και ο κοκκινος lavazza)γιατι ειναι κομμενοι για χρηση με brika,εχει και το σχετικο συμβολο επανω στο κουτι του.View attachment 192242
- μέτριο με γάλα ... σταθερά μειούμενο με τό πέρασμα τής ημέρας
- τό πρωί είναι ήδη έτοιμος μαζί με τσιγάρο , για να μήν αρχίσω τά "ευχολόγια" ... μετά κάπως καλυτερεύω , και λέω καμιά καλημέρα
... κρύο , χειμώνα / καλοκαίρι