ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ-ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Reaction score
73
Μετά απο προσωπική επικοινωνία με τον κ. Λαμπρου ειναι δεδομένο οτι ο κ. Λαμπρου δεχεται να ελθει
στη Θεσσαλονίκη για να κανει καλιμπράρισμα-ρυθμιση σε Τηλεοράσεις και προβολείς των μελών του
φορουμ εδώ στη Θεσσαλονίκη, εφόσον υπάρχει ενας ικανός αριθμός μελών εδώ που επιθυμούν κατι τέτοιο
ώστε το κοστος μεταβασης του - παραμονής του να μοιραστεί σε πολλά άτομα και να ειναι μικρό για μας
πέρα απο την αμοιβή του για την παροχή της συγκεκριμενης υπηρασίας.
οι ρυθμίσεις θα γίνουν μέσω της γεννήτριας σημάτων Sencore VP401, ίσως της καλύτερης και δημοφιλέστερης
γεννήτριας που χρησιμοποιούν
οι επαγγελματίες ISF Calibrators.

Πιστευω οτι σαν ιδέα ειναι και καλή και πραγματοποιήσιμη σε θεμα κόστους αν μαζευτουμε αρκετα άτομα.

Τι λέτε... υπάρχει ενδιαφέρον απο τους Θεσσαλονικείς.
..??

Μπορουμε να ανοιξουμε καταλογο και με quote  προσθεστε το ονομα σας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ - ΛΙΣΤΑ:

hal9000
cospan

Reaction score
0
hal9000 said:
Μετά απο προσωπική επικοινωνία με τον κ. Λαμπρου ειναι δεδομένο οτι ο κ. Λαμπρου δεχεται να ελθει
στη Θεσσαλονίκη για να κανει καλιμπράρισμα-ρυθμιση σε Τηλεοράσεις και προβολείς των μελών του
φορουμ εδώ στη Θεσσαλονίκη, εφόσον υπάρχει ενας ικανός αριθμός μελών εδώ που επιθυμούν κατι τέτοιο
ώστε το κοστος μεταβασης του - παραμονής του να μοιραστεί σε πολλά άτομα και να ειναι μικρό για μας
πέρα απο την αμοιβή του για την παροχή της συγκεκριμενης υπηρασίας.
οι ρυθμίσεις θα γίνουν μέσω της γεννήτριας σημάτων Sencore VP401, ίσως της καλύτερης και δημοφιλέστερης
γεννήτριας που χρησιμοποιούν
οι επαγγελματίες ISF Calibrators.

Πιστευω οτι σαν ιδέα ειναι και καλή και πραγματοποιήσιμη σε θεμα κόστους αν μαζευτουμε αρκετα άτομα.

Τι λέτε... υπάρχει ενδιαφέρον απο τους Θεσσαλονικείς.
..??

Μπορουμε να ανοιξουμε καταλογο και με quote προσθεστε το ονομα σας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ - ΛΙΣΤΑ:

hal9000
cospan

Ελπίζω βέβαια να μαζευτούμε αρκετοί.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γνωμη μου ειναι πως θα επρεπε να βαλετε και ενα link αυτου του thread στην κατηγορια projectors. :wink:

Reaction score
73
Eνδιαφερόμενοι...... βλέπω οτι σιγα σιγα μαζευόμαστε για να δουμε...

hal9000
cospan
John karis
KHATZIS
Ν. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καλημέρα και απο μένα,
με πληροφόρησε ο Ανδρέας για το μήνυμα κα με χαρα βλέπω οτι ήδη παρουσίαστηκαν 5 συμμετοχές.

Οι ρυθμίσεις θα γίνουν σε κάθε ένα συμμετέχοντα ξεχωριστά και δεν θα ρυμθιστούν με γεννήτρια αλλά με την οπτική αλυσίδα που έχει στη διαθεση του ο κάθε ενδιαφερόμενος ώστε το αποτέλεσμα να είναι το πλέον ιδανικό.Μόλις βρω την ευκαιρία πως θα σας περιγράψω πως ακριβώς θα γίνουν οι ρυθμίσεις και ποια είναι τα πλέονεκτηματα που θα δείτε στην οθόνη σας αμέσως μετα από αυτή.

Οι ημερομηνίες που θα βρεθώ Θεσσαλονίκη θα συζητηθούν αργότερα, μόλις συπληρωθούν και οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές.

Η τιμή ρύθμισης θα εχει έκπτωση στην ηδη προνομιακή τιμή των μελών του AVSite, οπότε η επιβαρυνση από τα μεταφορικά και τη διαμονή μου στην Θεσαλλονίκη πιστεύω να προσαυξήσει ελλάχιστα τη δαπάνη ρύθμισης, ιδιαίτερα όσο αυξάνεται και ο αριθμός των συμμετοχών.

Σας ευχαριστω και πάλι για το ενδιαφέρον σας και από τη μεριά μου θα κάνω οτι καλύτερο για να επιβραβεύσω την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε μένα και την εταιρία μου.

Β.Λ.

Reaction score
152
ΒΑΓΓΕΛΗ, ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ???
ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟ 2 ΑΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΔΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ...
ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΓΥΡΙΣΜΑ... :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:
ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ DA CAPO!!!

Reaction score
73
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Οι ρυθμίσεις θα γίνουν σε κάθε ένα συμμετέχοντα ξεχωριστά και δεν θα ρυμθιστούν με γεννήτρια αλλά με την οπτική αλυσίδα που έχει στη διαθεση του ο κάθε ενδιαφερόμενος ώστε το αποτέλεσμα να είναι το πλέον ιδανικό.Μόλις βρω την ευκαιρία πως θα σας περιγράψω πως ακριβώς θα γίνουν οι ρυθμίσεις και ποια είναι τα πλέονεκτηματα που θα δείτε στην οθόνη σας αμέσως μετα από αυτή.

Η τιμή ρύθμισης θα εχει έκπτωση στην ηδη προνομιακή τιμή των μελών του AVSite, οπότε η επιβαρυνση από τα μεταφορικά και τη διαμονή μου στην Θεσαλλονίκη πιστεύω να προσαυξήσει ελλάχιστα τη δαπάνη ρύθμισης, ιδιαίτερα όσο αυξάνεται και ο αριθμός των συμμετοχών.
Βαγγέλη ευχαριστουμε για τη διαθεση σου να ερθεις για τις ρυθμισεις και οντως ας περιμενουμε λιγο να δουμε τον τελικο αριθμο συμμετοχων.

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αυτο το "οπτικη αλυσίδα"... συγνωμη για την αγνοια μου αλλα τι ειναι αυτό....?? ειναι κατι που πρεπει να αγοράσουμε...? για να γινει η ρυθμιση..?
Εξηγησε μας σε παρακαλώ ωστε να ειναι ξεκαθαρο.... τι απαιτειται απο εμας για να γινει η ρυθμιση.

NLS

Reaction score
1
ο ανθρωπός εννοεί με ότι μηχανήματα έχετε και θα έχετε συνδεμένα μαζί της

Reaction score
73
NLS said:
ο ανθρωπός εννοεί με ότι μηχανήματα έχετε και θα έχετε συνδεμένα μαζί της
Ευχαριστουμε για την επεξηγηση.... :) δεν ειναι δυνατόν να καταλαβαινουμε ολοι μας τους ορους .... που ειναι σαφεις σε μερικους
Κανενα προβλημα.... :lol:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.826
Να δηλώσω εγώ μια συμμετοχή για τον φίλο Κωστή Γιαννακόπουλο ο οποίος είναι καινούργιος στο άθλημα.
Δηλώνω εγώ γι΄αυτόν κατ΄εντολή του, για να μην μπαίνει στην διαδικσία εγγραφής του ώς μέλος του Avsite μιας και δεν είναι ακόμη εξοικιωμένος με τα τινά.

Reaction score
73
hal9000
cospan
John karis
KHATZIS
Ν. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
mixmel (Κωστης Γιαννακοπουλος)

Και δύο Λαρισαιοι .. αν μπορει ο Βαγγ. Λαμπρου... συνολο 8...

Reaction score
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εγώ μένω Κατερίνη αλλά αν δεν καταφέρει ο Βαγγέλης να κάνει μια στάση εδώ το φέρνω στη Θεσσαλονίκη, με ενδιαφέρει άμεσα οπότε υπολογίστε και μένα... :lol:

Reaction score
73
hal9000
cospan
John karis
KHATZIS
Ν. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
mixmel  (Κωστης Γιαννακοπουλος)
koulalex   Κατερινη

Spilegou....Συν ενας ακομα στη Λαρισα με τον Spilegou.. αν μπορει ο Βαγγ. Λαμπρου... συνολο  9...

Reaction score
73
Επειδή δεν βλέπω να μαζευετε αλλος κόσμος ... τι λετε να το προχωρησουμε εμεις οι "9"....???

Αν δει το ποστ ο κ. Βαγγ. Λαμπρου ας μας πει την τιμή για τα 9 ατομα... αφου σκεφτει αν μπορει
να ικανοποιήσει το αίτημα της Λαρισας και της Κατερινης. Και αν συμφωνησουν ολοι να συζητησουμε
με τον κ. Λαμπρου τις πιθανες ημερομηνιες του εγχειρηματος...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Περιμενετεεεεεεε και μενα να αγορασω και μετα τον ανεβαζομαι τον συνονοματο Ευαγγελο! Πριν το μουντιαλ εννοειται .Λαρ' σα καργα!!!!

Reaction score
73
lakiss51 said:
Περιμενετεεεεεεε και μενα να αγορασω και μετα τον ανεβαζομαι τον συνονοματο Ευαγγελο! Πριν το μουντιαλ εννοειται .Λαρ' σα καργα!!!!
Καλα δεν μας χαλαει να περιμενουμε.... :lol: ποτε με το καλο.. η αγορά... και τι αγοραζεις..?... :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.286
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.