JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.069
Μπα? Γιατί?
Θα παρεξηγηθούν τα class D?
Η μήπως εσύ?
Θα παρεξηγηθούν τα class D?
Η μήπως εσύ?
Η ρύθμιση έγινε με το ypo και με ένα ντεσιμπέλ ο μέτρο και χρειάστηκε να δώσω λίγο παραπάνω ένταση στα περιφερειακά.. αριστερό με δεξί έχει 250 η απόσταση με ακροατή είναι 340 και τα πίσω είναι 260 το δεξί και 180 το αριστερόΤι αποσταση εχει το καθε ηχείο απο τον ακροατή;
Τι αποσταση εχει το αριστερό απο το δεξί ηχείο;
Έχει γίνει κάποια ισοσταθμιση;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας αλλά .... δεν ξέρω τι είναι το REW ? Και εξάλλου το κύριο ερώτημα μου ήταν εάν κάνει ο rotel κάτι καλύτερο από τον υαμαχα στο παίξιμο των ηχείων , η εάν νομίζετε ότι παίρνοντας κάποιον άλλο δυνατότερο θα έχω καλύτερη ακρόαση . Στερεοφωνική . Βέβαια νομίζω ότι τα ηχεία έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και ότι και να βάλω πριν , αυτά θα παίξουν το ίδιο , και εγώ θα μείνω με το να ακούω από τα παλιά τελικά !Μέτρα με REW. Να δούμε τα γραφήματα.
Και προσπάθησε να εξισώσεις (περίπου) την απόσταση μεταξυ των ηχείων (ΑΡ-ΔΕ) με την απόσταση ακρόασης.
Οταν γίνουν αυτά, συζητάμε και για ενισχυτές.
Το κύριο ερώτημά σας δεν μπορει να απαντηθεί στις υπάρχουσες συνθήκες..Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας αλλά .... δεν ξέρω τι είναι το REW ? Και εξάλλου το κύριο ερώτημα μου ήταν εάν κάνει ο rotel κάτι καλύτερο από τον υαμαχα στο παίξιμο των ηχείων , η εάν νομίζετε ότι παίρνοντας κάποιον άλλο δυνατότερο θα έχω καλύτερη ακρόαση . Στερεοφωνική . Βέβαια νομίζω ότι τα ηχεία έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και ότι και να βάλω πριν , αυτά θα παίξουν το ίδιο , και εγώ θα μείνω με το να ακούω από τα παλιά τελικά !
Ίσως ναι . Αλλά όπως ίσως είδατε στη φωτογραφία , δεν υπάρχει άλλη θέση για τα ηχεία !!! Και βέβαια δεν έχω την γνώση και ικανότητα να αλλάξω κάτι προς το καλυτερο..... επίσης , το είδα το σίτε που μου στείλατε . Ποιο πρέπει να κατεβάσω ; Άλλο είναι για κινητό και άλλο για λαπτοπ ;Το κύριο ερώτημά σας δεν μπορει να απαντηθεί στις υπάρχουσες συνθήκες..
Δεν έχετε ακόμα ακούσει τον χαρακτήρα των ηχείων σας όποιος και αν είναι αυτός. Ακούτε κυρίως την λάθος τοποθέτηση.
REW room acoustics and audio device measurement and analysis software
REW is free software for room acoustic measurement, loudspeaker measurement and audio device measurement and analysiswww.roomeqwizard.com
Ερχεται ομως ο καναπές πιο μπροστά.Αλλά όπως ίσως είδατε στη φωτογραφία , δεν υπάρχει άλλη θέση για τα ηχεία !!!
Αν σου κάνειΕγω θα ήθελα να μάθω πως οι class d ενισχυτές είναι καλύτεροι από του ομόλογους τους class AB και γιατί?
άνοιξε νέο θρεντ τότεΝαι το γνωρίζω . Δεν μου κάνει.
Είσαι τουλάχιστον αφελής , αν πιστεύεις ότι γράφεις .Ασε ρε εχουν πιασει ολες τις πρωτες θεσεις οι γρεζοενισχυτες D
Δεν είναι απλός ΑΒ8 μοναδες διαφορα ο δευτερος!!!!!.....
.....εχει πολλα ψωμια ακομα να φτασει η D και λοιπα γραμματα την ΑΒ
περαν αυτου στην Νεα Σμυρνη που πηγα κεφαγα τα μπαρ διπλα τιγκα χωρις μασκες και χορο
....ενεργα ηχεια με ΑΒ ενισχυτες μεσα![]()