- Reaction score
- 34.872
Roborock Q7 Την εχω παρει δωρο σε φιλο και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενος ,τοσο που της εχει δωσει και ονομα (Toby)
Αυτή είδα για αρχή και εγώ αλλά διάβασα δεν έχει κάμερα πέρα από το lidar για την αποφυγή εμποδίων(σημαίνει πως μπορεί να κάνει ζημιά στα έπιπλα η και να φρακαρει ανάμεσα από καρέκλες; )Roborock Q7 Την εχω παρει δωρο σε φιλο και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενος ,τοσο που της εχει δωσει και ονομα (Toby)
Αν τη πήρες 50 ευρώ από προσφορά με πραγματική τιμή άνω των 250 τουλάχιστον ευρώ εντάξει μείνεΕγω που ειχα παρει τη ρομποτικη αυτη σκουπα απο τα Lidl προσφορα στα το πολυ 50 ευρω αν θυμαμαι καλα μπορω να συμμετεχω η δε με παιζετε;;
Αυτό είναι ταινία καλέ...
Δες τις εικόνες πάνω απο την ταινία
Υπάρχει η J7 και η J7 combo που αναγνωρίζουν και αποφεύγουν τα κακά των μικρών μας κατοικίδιων ώστε να μη λερώνεται η θήκη συλλογής της σκούπας και του ντοκ.Επειδή έχω σκύλο και παχιά χαλιά επέλεξα την iRobot i7 με αυτοκαθαριζόμενο βάση. Ειδικά τα χαλιά θέλουν προσοχή γιατί πολλές σκούπες δεν έχουν τη δυνατότητα να τα καθαρίσουν αποτελεσματικά.
Τότε δεν υπήρχε αξιόπιστη λύση σκούπα-σφουγγαρίστρα 2 σε 1.
Αν μπορούσα να άλλαζα κάτι στην επιλογή μου θα ήταν αυτό.
Η αυτοκαθαριζόμενη βάση, ειδικά με σκύλο και λίγο μεγαλύτερο διαμέρισμα (120τμ) είναι θεμελιώδης γιατί το δοχείο είναι μικρό και αδειάζει 2-4 φορές για το αυτόματο καθάρισμα όλου του σπιτιού.
Τέλος, μεγάλη διαφορά στον ήχο κάνουν οι βούρτσες από κάτω που σταδιακά διαλύονται.
Δεν λέω για κακά κλπ, για τις τρίχες το λέω. Μαζεύονται 2 λίτρα τρίχες την ημέρα! Το πρόβλημα με την ξεχωριστή σφουγγαρίστρα είναι από τη μια το κόστος, από την άλλη ότι έχω παλαιότερο μοντέλο που δεν επικοινωνεί με τη σκούπα κι έτσι μέχρι να την βάλω έχει ξαναγεμίσει τρίχεςΥπάρχει η J7 και η J7 combo που αναγνωρίζουν και αποφεύγουν τα κακά των μικρών μας κατοικίδιων ώστε να μη λερώνεται η θήκη συλλογής της σκούπας και του ντοκ.
Έχει αλλάξει και η σχεδίαση της περιστρεφόμενης βούρτσας που βιδώνει-ξεβιδώνει με το χερι, δηλ χωρίς κατσαβίδι.