Ρομποτική σκούπα

Reaction score
1.238
Έχει αγοράσει κανείς από το geekbuying.com ;
Είναι το μόνο site που έχει την s8 διαθέσιμη. Πως είναι δυνατόν να την έχει πριν την επίσημη διάθεση; Την έχει και σε προσφορά σχεδον 100 ευρώ κάτω σε σχέση με το amazon(το οποίο βέβαια δε την έχει διαθέσιμη αλλά έχει τη τιμή) Είναι αξιόπιστο να αγοράσω ή να περιμένω;

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.882
Έχει αγοράσει κανείς από το geekbuying.com ;
Γενικά μιλώντας ναι, είναι αξιόπιστο.

Εννοώ αφενός ότι δεν είναι κάποια απάτη, αφετέρου έχουν και αρκετά καλό after sales. Σε κάτι που είχα παραγγείλει και το ένα καλώδιο δεν ήταν σωστό, μεσολάβησαν με τον κατασκευαστή για να μου στείλει το σωστό. Και γενικά σε ό,τι έχω στείλει, για Κινέζοι έχουν αρκετά καλή (και σχετικά άμεση) επικοινωνία. Ακόμα και για τιμολόγιο που ζήτησα.

Από εκεί και πέρα, αυτό που είχα παραγγείλει εγώ ήταν από Πολωνία, οπότε δεν ετίθετο θέμα τελωνείου κλπ. Αν εσύ παραγγείλεις από Κίνα και είναι πάνω από 150€ (που η σκούπα θα είναι) δεν ξέρω τι παίζει. Φαντάζομαι θα κάνουν τα κόλπα τους με τριγωνική αποστολή μέσω Ευρώπης, αλλά αν δεν το αναφέρει ξεκάθαρα καλύτερα να το ρωτήσεις.

Reaction score
1.238
Όποιος θέλει η προσφορά απο geekbuying αξίζει μιας και βγαίνει στα 619 μιας και έβαλα και ασφάλεια για τη μεταφορά.Χωρίς αυτή βγαίνει 600 αν θυμάμαι καλά και δίνει δώρο 6 ανταλλακτικά απο κάθε είδος αξίας 55 ευρώ. Η κανονική της τιμή θα είναι 680-750 απο τα διάφορα site εξωτερικού.
Απο χαρακτηριστικά δείχνει τούμπανη για τα χρήματα της. Μένει να δούμε τι κάνει και στη πραγματικότητα

Reaction score
1.238
Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί σε άλλα προιόντα έχει αποστολή απο ευρωπαική αποθήκη και απο πολωνία.
Γιατί τα έχει ξεχωριστά αφού είναι ευρωπαική ένωση και τα 2
screenshot.jpg

Ελπίζω να μη φάω καμία ήττα

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.611
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john