JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.098
Απάντηση: Ρυθμίστε το πικάπ σας
Κινείται απο δικό του σερβομηχανισμό.
Κινείται απο δικό του σερβομηχανισμό.
Δεν ξέρω πολλά από πικάπ, αν είναι έτσι Ο.Κ. Αλλά πάλι πως ξέρει το servo που ακριβώς να βρίσκεται κάθε στιγμή? Το servo οδηγείται από σύστημα ανοικτού ή κλειστού βρόχου? και αν ισχύει το δεύτερο πια είναι η ανάδραση?Κινείται απο δικό του σερβομηχανισμό.
Κώστα, στο παραπάνω απόσπασμα από το ποστ #26 μάλλον έχεις κάνει ένα μικρό τυπογραφικό λάθος (σεσημασμένο με bold)Αυτό που θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς είναι, πως ένας βραχίονας βελτιστοποιημένος για 12ιντσο δίσκο μπορεί να χρησιμοποιείται και για 12ιντσο, καθώς η παραμόρφωση ακολουθεί το ίδιο pattern. Απλώς, η κεφαλή αρχίζει την ανάγνωση με το σφάλμα μηδενισμένο.
Απορία: Υποθέτωντας ότι κάποιος ακολουθεί στο μέτρο του δυνατού τις οδηγίες του άρθρου του Ημίθεου, θα ήταν χρήσιμο να επιβεβαιώσει τις τελικές ρυθμίσεις με π.χ. το
Oh yes!Hi-Fi News Test Record ή κατι παρόμοιο;
Όλα στο πικάπ είναι στο περίπου .Μην τρελλαίνεσαι .Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το antiskating, διότι υποθέτω ότι απαιτεί μικρορυθμίσεις, κάτι που ο βραχίονάς μου (Pro-Ject 12cc Evolution) νομίζω ότι δεν επιτρέπει. Αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.
Σκοπός είναι όμως να μην κάνεις και ζημιά στους δίσκους από λάθος setup (και να ακούγεται και κάτι σωστά)!Όλα στο πικάπ είναι στο περίπου .Μην τρελλαίνεσαι .
Δώσε βάση στην μουσική .Γι'αυτό υποτίθεται έχεις πικάπ.Για να ακούς την μουσική σου.
Φίλε Μάνο, δεν τρελλαίνομαι! Προφανώς απολαμβάνω τη μουσική μου (ακόμα κι έτσι όπως είναι τώρα στημένο το πικ-απ - εμφανώς λανθασμένα), αλλά μιας και μπήκα στο "tripάκι" να βελτιώσω το ηχητικό αποτέλεσμα του πικ-απ, ε, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ!Όλα στο πικάπ είναι στο περίπου. Μην τρελλαίνεσαι.
Δώσε βάση στην μουσική. Γι'αυτό υποτίθεται έχεις πικάπ.Για να ακούς την μουσική σου.
Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα!Σκοπός είναι όμως να μην κάνεις και ζημιά στους δίσκους από λάθος setup (και να ακούγεται και κάτι σωστά)!
Τελειότητα σε ένα τέτοιο μέσο σίγουρα δεν υπάρχει, αλλά τουλάχιστον να είναι καλορυθμισμένο...
Aν είσαι Αθήνα και θες δισκάκι, στο δίνω να κάνεις δουλειά σου!Φίλε Μάνο, δεν τρελλαίνομαι! Προφανώς απολαμβάνω τη μουσική μου (ακόμα κι έτσι όπως είναι τώρα στημένο το πικ-απ - εμφανώς λανθασμένα), αλλά μιας και μπήκα στο "tripάκι" να βελτιώσω το ηχητικό αποτέλεσμα του πικ-απ, ε, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ!
Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα!
Aν είσαι Αθήνα και θες δισκάκι, στο δίνω να κάνεις δουλειά σου!
Ή το παλεύουμε μαζί (και όποιος νικήσει!)