Ρυθμισεις για την 37 Pf9830

Reaction score
0
Εχω μια εβδομαδα περιπου που εχω την 37 pf 9830 και δεν εχω κανενα προβλημα
απλα αν υαπρχει κανεις να μου δωσει ρυθμισεις service menu και picture menu ωστε να παρω την βελτιστη εικονα
Ευχαριστω

Reaction score
73
Σακη... προσπαθησε να δεις αν στις σκοτεινες σκηνες σε κοντινα πλανα προσωπου βλεπεις το προσωπο να σπαζει σε ενοτητες
που κινουνται σε δαιφορά φασης μεταξυ τους.

Εχω την 32PF9830 και μου το κανει αυτό και σε μερικα DVD και σε μερικά κακα τηλεοπτικά σηματα και ειμαι μπερδεμενος
αν ειναι οντως τεχνουργημα η η τηλεοραση ειναι χαλασμενη στις εικονες υψηλου φωτισμου και κοντραστ δεν το κανει.

Τεχνικός απο το HITECH μου ειπε οτι κυκλοφορει ραδιο-αρβυλα οτι οι 9830 ανακληθηκαν απο τη PHILIPS
xωρις να μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις.... εχουν κανει σαν περιοδικο επισημο ερωτημα στη PHILIPS.
Eγω κατεβασα σε flash-memory και τη νεα βερσιον του λογισμικου της TV απο το επισημο site και το περασα στην δικη μου
μπας και διορθωθει το προβλημα αλλα τιποτε. Το περιεργο ειναι οτι στα καλα τηλεοπτικα σηματα δεν το κανει, δλδ ειδησεις
εκπομπες ΝΕΤ, ΑLPHA, που εχουν ισχυρό σημα. Το κακο ειναι οτι οι πληροφοριες (radioarbyla) λενε οτι το σερβις της PHILPIS εεχει μαλλον αγνοια
για τις νεες αυτες TV.... :shock: :shock:

Reaction score
0
Φιλε μου μου το κανει και εμενα αυτο το σπασιμο που λες αλλα δεν νομιζω οτι φταιει η τηλεοραση αλλα το κακιστο σημα που στελνουν τα καναλια και αυτο γιατι δεν το κανει σε ολα και δεν το κανει σε dvd καλης ποιοτητας.
Επισης σχετικα με την αποσυρση που λες εγω ακουσα οτι προκειται μονο για την 42 αλλα και παλι αυτο δε λεει τιποτα νομιζω οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολες οι τηλεορασεις προβληματικες αλλα μια παρτιδα που για οποιον ηταν τυχερος κληρωσε.

Reaction score
73
ευχαριστω πολυ Σακη για την ενημερωση.... τουλάχιστον να μου φυγει το βαρος αν η TV μου εχει προβλημα.

Επίσης ο τεχνικός απο το HITECH μου ειπε οτι με ενα συνδυασμό πληκτρων η TV μας δινει το κρυφο μενου για ρυθμισεις
που ειναι παραπολλές.... περαν των φανερων... ξερει κανεις τιποτε να μας ενημερωσει ποια επιλογη πληκτρων ειναι...?

Reaction score
0
Ναι φιλε μου ειναι

062596 i
Δηλαδη οπως την εχεις ανοικτη και βλεπεις καποιο καναλι πατησε λιγο γρηγορα
αυτα τα νουμερα στο τηλκοντρολ το τελευταιο δεν ειναι νουμερο αλλα το i που βρισκεται κατω απο το 7
Σε συμβουλευω αν δεν εισαι πολυ σιγουρος μην πειραξεις και πολλα πραγματα.

Ερωτηση με το καινουργιο λογισμικο που κατεβασες ειδες καμμια διαφορα ?
Γιατι εγω δεν βρισκω το λογο να την σκαλιζω και πολυ

Reaction score
73
Πηρα τηλ. και το σερβις της PHILIPS και τους ρωτησα αν συνιστουν την ενημερωση του λογισμικου και μου απάντησαν ΝΑΙ.
Δεν ειναι κακο να το κανεις.... για να κανουν τοσες βερσιον παει να πει οτι κατι βρηκαν να διορθωσουν.

Παντως για να σου πω την αλήθεια ψιλοαποογητευτηκα απο τη συμπεριφορά αυτης της τηλεορασης.
Μια Τηλ. των 3000 Ε δεν επρεπε να κανει τετοια... κολπα εκτός και αν αυτα που λενε για την εξελιξη των LCD-TV ειναι ολιγον φουμαρα...

Το κακο για μενα ειναι οτι ο τεχν.του μεν HITECH υπαινιχτηκε προβλημα στην TV, o δε τεχνικός του ΗΧΟΣ μου λεει οτι
μαλλον ειναι τεχνούργημα....

Ηθελα να ξερω οταν τα δυο αυτα περιοδικά κανουν τεστ τις τροφοδοτουν μονο με HD σημα η και καλα σηματα...?
Δεν δινουν και κακα σηματα για να δουν πως θα συμπεριφερθουν οι τηλ....? για να γραψουν τα σχετικά προβλήματα...?
Αν το έγραφαν εφόσον ειναι φυσιολογικό τοτε απλά δεν θα την αγόραζα... :cry:

Σακη δεν ειδα ορατη διαφορά... απλά στο κειμενο που υπάρχει στο zip αρχειο λεει τα παρακάτω

Αν θελεις στειλε μου το ε-μαιλ σου να σου στειλω το αρχειο zip... αν και θα επρεπε να δεις και στο επισημο site αν ειναι αλλο αρχειο
για την δικη σου 37-αρα

PHILIPS FLAT TV SOFTWARE UPGRADE
WITH USB PORTABLE MEMORY

Introduction
------------
Philips offers software upgrade capability for your TV using portable memory.

After you have completed a software upgrade, your TV will typically perform
better. What improvements are made depends on the upgrade software you are
using as well as the software your TV contained before the upgrade.

You can execute the software upgrade procedure yourself.

Be aware that the content of this document is addressing technical or software
skilled users.

Preparing a portable memory for software upgrade
------------------------------------------------
For the procedure you will require:

- A personal computer with web browsing capability.

- An archive utility that supports the ZIP-format (e.g. WinZip for Windows
or StuffIt for Mac OS).

- A preferably empty USB memory stick.
Note: Only FAT/DOS-formatted portable memory is supported.

New software can be obtained from your dealer or can be downloaded from the
www.philips.com/support website:

[1] Go to www.philips.com/support using the web browser on your PC

[2] Follow the procedure to find the information and the software related
to your TV.

[3] Select the latest software upgrade file and download it to your PC.

[4] Decompress the ZIP-file and copy the file "autorun.upg" to the root
directory of the USB portable memory.

Note: Only use software upgrades that can be found on the
www.philips.com/support web site.

Verifying the version of the TV software
----------------------------------------
Before starting the software upgrade procedure, it is advised to check what
the current TV software is.

[1] Select Software Upgrade in the Installation menu.

[2] Press the cursor right.
The Software Upgrade menu moves to the left panel.

[3] Select Current Software Info to observe the version and the description
of the current software.

Automatic software upgrade procedure
------------------------------------

[1] Power off your TV and remove all memory devices.

[2] Insert the USB portable memory that contains the downloaded software
upgrade.

[3] Switch on your TV with the power switch at the right side of the TV.

[4] At startup the TV will scan the USB portable memory until it finds the
update content. The TV will automatically go to the upgrade mode. After a
few seconds it will display the status of the upgrade procedure.

Warning:
- You are not allowed to remove the USB portable memory during the
software upgrade procedure!
- In case of a power drop during the upgrade procedure, don’t remove the
USB portable memory from the TV. The TV will continue the upgrade as
soon as the power comes back.
- If you try to upgrade to a software version lower than the current
version, a confirmation will be asked.
Downgrading to older software should only be donw in case of real
necessity.
- If an error occurs during the upgrade you should retry the procedure
or contact your dealer.

[5] When the software upgrade was successful, remove the USB portable memory
and restart your TV with the power switch at the right side of the TV.
Your TV will start up with the new software.

Note: Once the upgrade is finished use your PC to remove the TV software
from your USB portable memory.

Reaction score
73
Εχω μια εβδομαδα περιπου που εχω την 37 pf 9830 και δεν εχω κανενα προβλημα
απλα αν υαπρχει κανεις να μου δωσει ρυθμισεις service menu και picture menu ωστε να παρω την βελτιστη εικονα
Ευχαριστω
Σακη μαλλον θα πειραματιστεις μονος σου... εκτός αν επικοινωνησεις με κανενα απο τους δημοσιογραφους τεχνικους των
ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ και HITECH που εκαναν τα τεστ και σου πουνε τι τιμες βαλανε αυτοι στις παραμετρους των κρυμμενων καο ορατων μενου.

Απο την άλλη αν θελεις ψαξε το περιοδικο HOME THEATER DISGN toy HITECH αν δεν κανω λάθος εχει ενα DVD για στησιμο
HOME CINEMA. Στο DVD εχει οδηγιες και για να παρεις βελτιστη εικόνα χωρίς να πας στο κρυφο μενου... εμενα με βοηθησε αρκετα.
Τωρα αν παω στο κρυφο μενου πως να ξερω τι να αλλάξω...? ειναι το βασικο ερωτημα...

Reaction score
0
Εγω φιλε μου δεν ειμαι τοσο απογοητευμενος αντιθετα μαλιστα θα ελεγα οτι αντιθετα με οσα ακουγονται για αυτην τη τηλεοραση ειμαι πολυ ευχαριστημενος
και σου εξηγω τι εννοω πιστευω οτι η τηλεοραση αυτη ειναι μπροστα σε τεχνολογια και για αυτο τα αθλια σηματα των καναλιων δειχνουν ολη τους αθλιοτητα με καθε λεπτομερεια
Τωρα θα μου πεις γιατι την πηρα απο τωρα και δεν περιμενα ? αυτο ειναι ενα θεμα
Οταν εβαλα και επαιξε dvd με hdmi στα 1080 νομιζες οτι θα πιασεις τα αντικειμενα με το χερι αρα δεν φταιει η τηλεοραση για μενα
Μια τηλεοραση που ειναι χαλια ειναι παντου χαλια.
Και καμια φορα να θυμασαι και την παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.(Αυτο για αυτους που λενε πολλα χωρις να την εχουν)
Σχετικα με την αναβαθμιση την βρηκα και θα την κατεβασω μονο σε παρακαλω αν γινεται πεσ μου αυτο το περιοδικο που λες πωλειται ακομα η ειναι περασμενου μηνα
HOME THEATER DISGN toy HITECH

Reaction score
73
Σχετικα με την αναβαθμιση την βρηκα και θα την κατεβασω μονο σε παρακαλω αν γινεται πεσ μου αυτο το περιοδικο που λες πωλειται ακομα η ειναι περασμενου μηνα
HOME THEATER DISGN toy HITECH
Kοιτα και εγω τα ιδια επαθα οταν την εβαλα και επαιξε με HDMI απο το καινουργιο SONY 1010 στα 1080. :razz:
Οταν ειδα τις νυχτερινες σκηνες μαχης του μονομαχου στην αρχη του εργου εμεινα με το στομα ανοιχτό απο την πλροφορια
και την εικονα που εχανα μεχρι τωρα.

Καταπληκτικα... και εγω πιστευω οτι ειναι τοσο προχωρημενη που μεγενθυνει τα προβληματα των σηματων... Καπου διαβαζα
στα ψηφιακα DNR κλπ. να μην βαζουμε τα μαξιμουμ αλλα τα μετρια οταν εχουμε το pixelplus-2 και οταν ειναι να δουμε
ταινια να μβαζουμε το movie-plus για καλυτερη απόδοση στην κινουμενη εικονα...
Αν δεις σταθερη εικονα το ιδιο δειχνουν τα pixelplus και movieplus.

Tωρα το HOME THEATER DISGN toy HITECH ειναι ετησια εκδοση του HITECH

Στο τευχος του 2005 εχει ενα λευκο εξωφυλλο που τα 4/5 ειναι μια φωτο με ενα σαλονι με ξυλινο πατωμα και σε μια
οθονη τοιχου προβαλλεται η ΤΡΟΙΑ με τον ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ, και τιτλο επι της εικονας "ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ".

Αυτο πρεπει να βρεις γιατι σε αυτό ειχε το DVD με τη βοηθεια για το στησιμο HOME CINEMA. To DVD αυτό εχει τρειλερ απο
ταινιες που θεωρει το περιοδικο "αναφορας" και ενότητες με σχόλια και οδηγιες για τη ρυθμιση του Ενισχυτη και της TV σε σχεση
με τον συγκεκριμενο δικο σου χωρο. Πολυ επεξηγηματικο και ωφέλιμο. Εγω εχω τον ενισχυτη DENON 3806 που εχει δικο του
αυτοματο συστημα παραμετρικης ισοσταθμισης για τον χωρο με μικροφωνο αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το χειροκινητο
που προτεινει το HITECH με Ντεσιμπελομετρο.

Αυτα προς το παρόν.

Reaction score
73
Σακη αν δεν βρεις το περιοδικο πες μου να δω μηπως μπορω να αντιγραψω το DVD και να στο στειλω....

Reaction score
0
Φιλε μου σε παρακαλω πολυ αν γινεται θα με υποχρεωνες αν μου το εστελνες η αν εισαι καπου Α θηνανα ερθω να το παρω και φυσικα να σου πληρωσω το dvd.
Ε γω ειμαι στο Καλαμακι
Ευχαριστω

Reaction score
73
Σακη ειμαι Θεσ/κη δυστυχως.... :???:

Αν θελεις στειλε μου ονομα και διευθυνση με πμ να στο στειλω ταχυδρομικα ... δεν ειναι κοπος...

Φιλικα

Δημητρης

Reaction score
73
Φιλε μου σε παρακαλω πολυ αν γινεται θα με υποχρεωνες αν μου το εστελνες η αν εισαι καπου Α θηνανα ερθω να το παρω και φυσικα να σου πληρωσω το dvd.
Ε γω ειμαι στο Καλαμακι
Ευχαριστω
Sakis αν συνεχιζει να σε ενδιαφερει το DVD του HITECH να ξερεις οτι μπορω να στο στειλω.... οποτε στειλε διευθ.

Reaction score
73
πρεπει τωρα να ειναι κοντα στα 3000 Ευρωπουλα... η 32-αρα η 37-αρα ισως αλλα 200-300 χωρις να ειμαι σιγουρος.
Βεβαια με ψαξιμο στα καταστηματα και παζαρια ολο και θα βρεις καλυτερη τιμη.. :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
πρεπει τωρα να ειναι κοντα στα 3000 Ευρωπουλα... η 32-αρα η 37-αρα ισως αλλα 200-300 χωρις να ειμαι σιγουρος.
Βεβαια με ψαξιμο στα καταστηματα και παζαρια ολο και θα βρεις καλυτερη τιμη.. :D
2800 περίπου η 32'' και 3500 η 37''.

Οι 2 τηλεοράσεις έχουν διαφορά μεταξύ τους... η 32'' είναι 1366Χ768 και η 37'' είναι 1920Χ1080.

Νομίζω ότι ο συνδυασμός dvd player με καλό upscale στα 1080i + 9830 (1920Χ1080) πρέπει να δίνει απίστευτη εικόνα... :!:

Με το sony 1010 έχουμε καλό upscaling?

NLS

Reaction score
1
την έχω δει όπως λέω και αλλού - απλά δεν ήξερα την τιμή

(αυτός που την έχει δεν θέλει να τη λέει - το γιατί ας μην το αναφέρω εδώ)

Reaction score
73
2800 περίπου η 32'' και 3500 η 37''.

Οι 2 τηλεοράσεις έχουν διαφορά μεταξύ τους... η 32'' είναι 1366Χ768 και η 37'' είναι 1920Χ1080.

Νομίζω ότι ο συνδυασμός dvd player με καλό upscale στα 1080i + 9830 (1920Χ1080) πρέπει να δίνει απίστευτη εικόνα... :!:

Με το sony 1010 έχουμε καλό upscaling?
Xρήστο εγω εχω την 32 PF9830 με το SONY 1010... και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το upscaling.
Απλά στα τηλεοπτικά σήματα κακης ποιότητας διόρθωση στη διόρθωση δλδ απο το 1010 στη 9830 δημιουργεί καποιο τεχνούργημα
υπερκοντραστ υπερτονισμου σημειων του προσώπου... συγνωμη που δεν μπορω να το εκφρασω σωστα... τις πρωτες μερες
μεχρι να "στρωσουν" τα δυο μηχανηματα η εικόνα ηταν κακη με μαυρα στιγματα απο τις διπλές διορθώσεις.

Η γνωμη μου ειναι οτι για τα τηλεοπτικά σήματα πρεπει να επεμβαινουμε στο μενου της 9830 και να κατεβάζουμε στο μετριο
την ψηφιακη επεξεργασια γιατι στο 1010 δεν μπορεις να επεμβεις τοσο πολυ.
Στα καλα DVD βεβαια η εικονα απογειώνεται.
Φανταζομαι οτι οταν ερθει το BLUE RAY η το DVD-HD και μπορεσουμε να το αγοράσουμε τοτε ο συνδυασμός τους με την 9830
θα δωσει υπέροχη εικόνα.

Παρεπιμπτόντως.... ακομα περιμενω απο το επισημο ΣΕΡΒΙΣ της PHILIPS να μου δωσουν απάντηση για το "σπάσιμο" περιοχών ιδίων
προσώπου σε κοντινό πλάνο που εχω διατυπώσει σαν προβλημα μου στην 32PF9830 και που επιβεβαιωσε και αλλος συνφορουμιστας για την 37-αρα.
Για να δούμε τι θα γίνει....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan