ΣΕΤ Home Cinema

Reaction score
0
αποτελούμενο από yamaha Rx-v 1300 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200212&CTID=5000300 *και σετ ηχειων αποτελουμενο απο δυο JBL HLS 820 δαπεδου , 2 JBL HLS 610 βασης και 1 JBL HLS CENTER ολα μαζι 700 ευρώ. Δίνονται και χωριστά ή ανταλλάσονται με σετ ηχείων lifestyle 5.1 π.χ kef 3005 SE Επικοινωνιστε μαζι μου στο 6989 175 461 η με p.m.

Reaction score
5
Απάντηση: ΣΕΤ Home Cinema

αν θελεις πες μου μια τιμη για το JBL HLS 610 βασης ...
Γιαννης.

Reaction score
0

αν θελεις πες μου μια τιμη για το JBL HLS 610 βασης ...
Γιαννης.
Γιαννη με συγχωρεις αλλα δεν εκφραστικα σωστα. Οταν εγραψα δινονται και χωριστα εννουσα (μεσα στο μυαλο μου παντα :114:) οτι πουλαω ξεχωριστα ενισχυτη και ξεχωριστα την 5αδα των ηχειων. Ειναι σπανια ηχεια και αν τα σπασω ειναι δυσκολο μετα να μου φυγει το κεντρικο!
:111:

Reaction score
0

200 ευρω. Ειναι χρωμα σαμπανιζε. Αγρατσουνιστος. Τηλεχειριστηριο επισης πολυ καλη κατασταση.

Reaction score
0

Reaction score
0

Τα μπροστινα εχουν Καρααμερικανικο ηχο για τρελλο σινεμα. Τα πισω ειναι παρα πολυ μουσικα και στεκονται με αξιοσεις σε δικαναλη ακροαση θα μπορουσα να τα χαρακτηρησω αγγλικα αλλα σε στυλ B&W ηχο , οχι ας πουμε ηχο τυπου Castle. To κεντρικο ειναι ενα Παρα πολυ καλο ηχειο με βαθος στους διαλογους. Αν δε επιλεξεις το DSP "70 mm Spectacle" σε ενισχυτη γιαμαχα διμιουργουσε μια εικονα 2 μετρα υψος με 1.5 μετρα βαθος . Ιδανικο δηλαδη για οσους εχουν προτζεκτορα που θελουν μεγαλη εικονα απο το κεντρικο τους. Ας μην ξεχναμε οτι οταν οι αμερικανοι βγαζαν ηχεια για home cinema οι αγγλοι βγαζαν ηχεια για το BBC:138:
Βεβαια και οι Αγγλοι εχουν τα καλα τους για να μην τα ισοπεδωνω ολα. ο.κ.?

Reaction score
0

Νεα τιμη 400 Ευρώ. Τα ειχα αγορασει 1650 ευρώ.
5 ηχεια : 400 ευρώ = 80 ευρώ το ηχείο
Αντε να φυγουν . Χωρο μου πιανουν!

Reaction score
0

Πουληθηκαν και τα ηχεια. σας παρακαλω πολυ να κλεισει η αγγελια. Μπιλακο καλοριζικα.!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988