ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Status
Not open for further replies.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Παρακαλώ τον Νίκο Τσαρουχά να παραθέσει στοιχεία, links κλπ σε αυτά που έχω ΤΟΝΙΣΕΙ στα quoted μηνύματα που έχει γράψει εδώ ο ίδιος (όντας Διαχειριστής του AVSite)

- http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48312

Και που ήμουν μέλος, μπαινόβγαινε με τον λογαριασμό μου, μου άλλαζε τα μηνύματά μου, την υπογραφή μου, μέχρι και το user name μου........

Το aca, μέσω του προέδρου του, πάντα προσέγγιζε άτομα μεμονωμένα (sic!!!), με μοναδικό σκοπό να τα κάνει μέλη. Καθ' όλη την διάρκεια της προσπάθειας, το γλύψιμο πάει σύννεφο. Μόλις ο άτυχος υποψήφιος αρνηθεί, διασύρεται δημοσίως χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μπορώ με σχετική ευκολία να σου στείλω τα σχετικά links......

Δεν μιλάω για χιούμορ Μιχάλη...
Είμαι απολύτως σίγουρος. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα links των επίμαχων υβριστικών θεμάτων. Για τον λογαριασμό μου δε, ισχύουν όσα σου είπα. Έχουν γίνει αλλαγές σε posts, υπογραφές και user name. Φυσικά ο λογαριασμός είναι ακόμη απενεργοποιημένος από τον... admin, ο οποίος, όταν θυμάται (ακόμη και μήνες μετά) αλλάζει τα γραπτά όποιου του καπνίσει. Το aca είναι το μόνο φόρουμ όπου τα γραπτά... δεν μένουν

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΣΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Δολοφονακη ξυπναααααααα ρε ...................
Εχουμε θεμαααααααα ................................

Reaction score
0
Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα κόμματα, Δε με χέζετε πρωί πρωί ρε Νταλάρες :

Reaction score
5
Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα κόμματα, Δε με χέζετε πρωί πρωί ρε Νταλάρες :
+1

Πρόεδρε είναι πρωί ακομα για τέτοιες κουβέντες. Αυτά ειναι για το βράδυ να έχουμε πιει και λίγο αλκοόλ. Ούτε καφέ δεν εχω πιει καφέ ακόμα...

Όταν πιω θα απαντήσω πάντως σε κάτι που έχω παρατηρήσει.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.495
Επειδή είμαι σίγουρος πως τίποτε από αυτά δεν έχει μείνει ανέπαφο στο forum του ACA, όπου ο Σκαλούμπακας αλωνίζει και αλλάζει τα γεγραμμένα όποιου του γουστάρει ή δεν του γουστάρει, αποδείξεις περί των όσων αναφέρει ο κ. Τσαρουχάς υπάρχουν αποθηκευμένες στο δίσκο μου από τότε, και είναι φυσικά διαθέσιμες. Δηλώνω, επίσης, ότι τυγχάνω κοινωνός διαφόρων κωμικοτραγικών περιστατικών με πρωταγωνιστή το συγκεκριμένο άτομο, στα οποία περιλαμβάνονται και posts του συγκεκριμένου ατόμου, του Σκαλούμπακα, μέσα από λογαριασμούς άλλων, μέσα στο forum του ACA, περιστατικά που μου έχουν διηγηθεί άτομα αδιαμφισβητήτου ακεραιότητος.

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Σκαλούμπακας είναι διά βίου αποκλεισμένος από το AVClub.gr, και αυτή είναι ίσως η πιο σωστή δουλειά που έκαναν οι ιθύνοντές του συγκεκριμένου site. Προτείνω να γίνει το ίδιο και εδώ, και μάλιστα καλώ επί τούτου σε κλειστή ψηφοφορία ολόκληρη τη Διαχειριστική Ομάδα του AVSite.gr. Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό το άτομο, να μας αφήσει ήσυχους και εδώ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.495
Επίσης, προτείνω να διαγραφεί εντελώς το παρόν θέμα. Αυτό μας έλειπε τώρα, να δίνουμε δημοσιότητα και στο ACA, (χωρίς να έχουμε κάνει ούτε ένα εμβόλιο)...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Επίσης, προτείνω να διαγραφεί εντελώς το παρόν θέμα. Αυτό μας έλειπε τώρα, να δίνουμε δημοσιότητα και στο ACA, (χωρίς να έχουμε κάνει ούτε ένα εμβόλιο)...
Τολμήστε να το διαγράψετε!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban
ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban ban
και πολυ σημασια του δωσαμε.....!!!!!!

Reaction score
5
Επιτρέψτε μου να διαφωνίσω. Όχι γιατί ο κύριος Σκαλούμπακας έχει δίκιο ή άδικο. Απλά υπάρχει μία κατηγορία και νομιζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα :116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι.

Σκαλούμπακα κατ' αρχάς εγώ ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημιούργησα λογαριασμό στο aca με το όνομα Nikos Tsarouchas που έχεις κοτσάρει σε διάφορα threads. Τι άλλο θέλεις να σου πω?

Θέλεις να σου πω ονοματάκι ανθρώπου που γλύφατε ομαδικώς για να γίνει μέλος και όταν αρνήθηκε, έγινε αυτομάτως φαντασιόπληκτος, ανάγωγος και εμπαθής? Πριτς, πες το εσύ, διότι το γνωρίζεις πολύ καλά, είναι και συντονιστής στο AVSite.

Επίσης, ξέχασες να βάλεις στο quote σου ότι στο ράντσο σου έχεις φωτογραφίες από όλα τα μέλη των δύο φόρουμς, πολλές από το σπίτι μου με ειρωνικά έως και υβριστικά σχόλια. Ούτε τον επαγγελματικό χώρο κάποιων ανθρώπων δεν έχεις σεβαστεί. Από ότι είδα χθες το βράδυ, κάποιες τις έχεις ξηλώσει. Μάλλον θα σου βάλανε χέρι. Ακόμη όμως έχει πράμα, να φάνε και οι κότες. Κι επειδή φοβάσαι μην μπω και γράψω τίποτα, έχεις απενεργοποιημένο τον λογαριασμό μου. Σιγά μην βάλω links εδώ μέσα του aca. Όποιος θέλει υλικό, ευχαρίστως να το δώσω με pm...

Άσε που υπάρχει και μπόλικο πράμα σε σκληρούς δίσκους. Το μοναδικό πρόβλημα που έχει το aca είναι στον admin του.
IQ ραδικιού που λέγαμε. :605:

Σκαλούμπακα για τελευταία φορά σε προειδοποιώ. Άσε μας ήσυχους, μην εκμεταλλεύεσαι τις ανοχές μου και την καλή μου διάθεση. Η υπομονή έχει και τα όριά της.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΣΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!
Μ ου αρεσει ο τιτλος .......λες και ο ιδιος δεν συκοφαντει με τον δικο του τροπο!!!!!!!Λες και μπαινει με αγνες προθεσεις και μεις οι κακοι και αναρμοστοι του φερομαστε ανανδρα και με απρεπεια.........Κριμα κυριε Σκαλουμπακα!!!!!
Και νομιζα οτι αυτο το χομπι δημιουργει φιλιες,προσφερει ξεσκασμα και ταξιδια σε μουσικους κοσμους,διωχνει την εχθρα και πατρωναρει τηνφιλικη διαθεση !!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
+1

Ο μόνος άνθρωπος που δυσφημεί το aca είναι ο ίδιος με την συμπεριφορά του και την επιπολαιότητά του.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μήπως θα πρέπει να το επαναλάβω?

Κατηγορίες που ΑΣΥΣΤΟΛΑ εκτοξεύονται ΔΗΜΟΣΙΑ... πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να στοιχειοθετούνται!!!

Παρακαλώ τον Νίκο Τσαρουχά να παραθέσει στοιχεία, links κλπ σε αυτά που έχω ΤΟΝΙΣΕΙ στα quoted μηνύματα που έχει γράψει εδώ ο ίδιος (όντας Διαχειριστής του AVSite)

- http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48312

Reaction score
874
Δεν υποστηρίζω κανέναν αλλά νομίζω πως το παρόν site έχει ανεχθεί πραγματικά κάκιστες συμπεριφορές και απαράδεκτες γραφές και μάλιστα από admins...που τα γραφόμενα του Χρ.Σκαλ. είναι ευαγγέλιο μπροστά τους...Θα πρότεινα λοιπόν να ηρεμήσετε όλοι...
Και αυτοί που προτείνουν τα μπαναρίσματα ας φροντίσουν να αναβαθμίσουν το χαιεντάδικο προφιλ τους πρώτα και μετά να μιλούν...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μήπως θα πρέπει να το επαναλάβω?
Κατηγορίες που ΑΣΥΣΤΟΛΑ εκτοξεύονται ΔΗΜΟΣΙΑ... πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να στοιχειοθετούνται!!!
Εγώ λέω να απαντήσεις ευθέως και να σταματήσεις να κρύβεσαι κύριε administrator.
1. Έχεις διαστρεβλώσει γραπτά μου, σβήνοντας και γράφοντας?
2. Έχεις αλλάξει το user name μου 10 φορές?
3. Έχεις αναρτήσει φωτογραφίες και υβριστικά σχόλια για εμένα και άλλα μέλη μας?
4. Έχεις - έχετε προσεγγίσει επανειλημμένα τον Τσαντουλή να γίνει μέλος σας και μόλις αρνήθηκε αρχίσατε να τον βρίζετε? Ας μην μιλήσω καλύτερα μέχρι και ποιόν άλλον έχεις προσεγγίσει. Δεν θέλω να το τραβήξω παραπέρα...
5. Έχεις υποσχεθεί 30 φορές σε όλο το aca δημοσίως ότι δεν θα ξαναγράψεις εδώ γιατί είμαστε ανάγωγοι και 30 φορές αθέτησες τον λόγο σου προκαλώντας φασαρίες?

Τα μηνύματά μου, το user name μου και οι υπογραφές μου τα διέγραψες και τα τροποποίησες δημοσίως. Όλες οι αποδείξεις για τα παραπάνω είναι στο site που διαχειρίζεσαι. Οι βρισιές και οι φωτογραφίες επίσης. Μην κάνεις τον κινέζο. Ξέρεις πολύ καλά γιατί μιλάω, ξέρεις πολύ καλά τι έχεις κάνει, πράγματα για τα οποία οφείλεις να απολογηθείς, τόσο σε εμένα όσο και σε άλλους 50 που έχεις θίξει. Δεν πρόκειται να σου κάνω την χάρη να βάλω εδώ τα υβριστικά σου link. Άλλωστε όλες τις φασαρίες πάντα γι αυτό τις ξεκινάς. Μπας και αποκτήσει επισκεψιμότητα το μαγαζάκι σου. Αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός.

Αν ήθελες να ασχοληθείς με το high end, θα έμπαινες εδώ για να συζητήσεις και όχι για να πλακωθείς με όποιον βρείς μπροστά σου. Εφόσον ο σκοπός σου δεν είναι άλλος από το να μάθει ακόμη και ο θυρωρός ότι είσαι πρόεδρας, θα σταματήσω άμεσα να σου προσφέρω τον χώρο.

Το επόμενό σου μήνυμα που θα ασχολείται με το aca για διαφημιστικούς σκοπούς και δεν θα απαντάει ευθέως στα παραπάνω, θα έχει ως αποτέλεσμα κάποιες κυρώσεις. Άντε γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι με σένα.

:605:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αυτές είναι λοιπόν οι "αποδείξεις" που ο Νίκος Τσαρουχάς θεωρεί ότι τον απαλάσσουν από την κατηγορία της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ

Τίποτα άλλο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Όχι να τρέξουνε όλοι στο aca για να βρούνε τις αποδείξεις. Αλλού αυτά Σκαλούμπακα. :605:

Εφόσον κρύβεσαι, φοβάσαι, και δεν έχεις θάρρος να απαντήσεις, σου απαγορεύεται η πρόσβαση για μια μέρα. Κοίτα μέχρι αύριο μη σκάσεις από το κακό σου και έλα με περισσότερο θάρρος μπας και δεχτείς τα λάθη σου.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads