ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Και η 16η θεση πολλη σου πεφτει με τετοια .....κενα .
Πηγαινε να διαβασεις τωρα το τι εστι πλουραλισμος
στην Ιντερνετικη Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας του Ηχου.

:204::204::204:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.176
Επί του θέματος:

Και στον αδερφό μου αλλά και σε μένα ο Σκαλούμπαξ άλλαξε όχι μόνο κείμενα και υπογραφές, αλλά και το user name!!!!!!.

Το δε μπανάρισμα έπεφτε βροχή... Γενικά ήταν απαγορευμένο να γράφεις κάτι ενάντιο στα πιστεύω του προέδρου (ή της κλίκας του). Εγώ πάντως, όποτε τόλμησα να γράψω κάτι ενάντιο (περί ήχου, μη φανταστείτε ...) αυτομάτως μπαναριζόμουν για μπόλικες μέρες (εβδομάδα ήταν το minimum αν θυμάμαι καλά...) Δε ξέρω φυσικά αν μέχρι τώρα έχει αλλάξει κάτι εκεί, και ποσώς με απασχολεί....

Οι τακτικές αυτές, παρά τις φιλότιμες αρχικές μου προσπάθειες και την ουδέτερη στάση που κράτησα στην πρώτη μου επαφή με το ACA (παρά τα όσα άκουγα), με υποχρέωσαν να μη ξαναγράψω εκεί. Δεν είναι συμβατό με την έννοια των forums να σου αλλάζουν μέχρι και το user name ρε φίλε, τι λέμε τώρα.....

Και τις κατσαρές τρίχες περί συκοφαντικής δυσφήμισης τις πετάει μόνο και μόνο για να γίνει γνωστό το ACA σε κανά νέο μέλος του Avsite, μπας και "τσιμπήσει" και πάει κατά "κεί" να δεί και γραφτεί κιόλας, οπότε θα αυξήσει τα μέλη του ο πρόεδρας..... Όσο πλάκα κι αν έχει (σαφώς και έχει) κι όσο κι αν μας διασκεδάζει (σαφώς είναι και χαριτωμένα όλα αυτά) δεν παύει να είναι ντροπή να κινείται κάποιος έτσι. Βέβαια εμείς οι σαλονικείς ίσως τα βλέπουμε πιο στρέϊτ απ'όσο οι πρωτευουσιάνοι, αλλά η αλήθεια να λέγεται....

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

.... Βέβαια εμείς οι σαλονικείς ίσως τα βλέπουμε πιο στρέϊτ απ'όσο οι πρωτευουσιάνοι, αλλά η αλήθεια να λέγεται....
Και μερικοί Αθηναίοι (ελπίζω να είναι αρκετοί) ακριβώς έτσι το βλέπουν.
Το στρέιτ, το αντριλίκι στα ελληνικά, είναι ένα χωρίς παραλλαγές, τόχεις ή δεν τόχεις.
Στους φλώρους τους μεταξωτούς οι παραλλαγές είναι άπειρες. :125:

Αν έχουν γίνει τα πράγματα έτσι, που έχω σχεδόν πειστεί πως ναι, έχω την ίδια γνώμη.
Μιλάμε γιά ένα ώριμο στην ηλικία άντρα που δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, για να το πω ευγενικά. :133:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Επί του θέματος:

Και στον αδερφό μου αλλά και σε μένα ο Σκαλούμπαξ άλλαξε όχι μόνο κείμενα και υπογραφές, αλλά και το user name!!!!!!.

Το δε μπανάρισμα έπεφτε βροχή... Γενικά ήταν απαγορευμένο να γράφεις κάτι ενάντιο στα πιστεύω του προέδρου (ή της κλίκας του). Εγώ πάντως, όποτε τόλμησα να γράψω κάτι ενάντιο (περί ήχου, μη φανταστείτε ...) αυτομάτως μπαναριζόμουν για μπόλικες μέρες (εβδομάδα ήταν το minimum αν θυμάμαι καλά...) Δε ξέρω φυσικά αν μέχρι τώρα έχει αλλάξει κάτι εκεί, και ποσώς με απασχολεί....

Οι τακτικές αυτές, παρά τις φιλότιμες αρχικές μου προσπάθειες και την ουδέτερη στάση που κράτησα στην πρώτη μου επαφή με το ACA (παρά τα όσα άκουγα), με υποχρέωσαν να μη ξαναγράψω εκεί. Δεν είναι συμβατό με την έννοια των forums να σου αλλάζουν μέχρι και το user name ρε φίλε, τι λέμε τώρα.....

Και τις κατσαρές τρίχες περί συκοφαντικής δυσφήμισης τις πετάει μόνο και μόνο για να γίνει γνωστό το ACA σε κανά νέο μέλος του Avsite, μπας και "τσιμπήσει" και πάει κατά "κεί" να δεί και γραφτεί κιόλας, οπότε θα αυξήσει τα μέλη του ο πρόεδρας..... Όσο πλάκα κι αν έχει (σαφώς και έχει) κι όσο κι αν μας διασκεδάζει (σαφώς είναι και χαριτωμένα όλα αυτά) δεν παύει να είναι ντροπή να κινείται κάποιος έτσι. Βέβαια εμείς οι σαλονικείς ίσως τα βλέπουμε πιο στρέϊτ απ'όσο οι πρωτευουσιάνοι, αλλά η αλήθεια να λέγεται....
Μηπως να αλλαξουν και την ονομασια σε ΑΚΑ-ΧΟΥΝΤΑ forum????????

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πρεπει η μοναξιά να είναι πολύ ασχημο πράγμα για τους κομπιουτεράδες...

Να μη σε ξέρουν παρά μονον τα πληκτρολόγια !!!

Υπομονή...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Χρήστο, ελπίζω να έχεις κι άλλες δουλειές από το να ασχολείσαι συνεχώς με εμάς. Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ και άσε μας ήσυχους.

Σε αντίθετη περίπτωση το θέμα θα κλειδωθεί διά παντός.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Πρεπει η μοναξιά να είναι πολύ ασχημο πράγμα για τους κομπιουτεράδες...

Να μη σε ξέρουν παρά μονον τα πληκτρολόγια !!!

Υπομονή...
Ενω .......η μοναξια του να λες οτι εχεις site και....να πολιορκησε απο την εκφραση....
ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑΞΙ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ?????????

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ενω .......η μοναξια του να λες οτι εχεις site και....να πολιορκησε απο την εκφραση....
ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑΞΙ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ?????????
Οσο εσύ κατάλαβες τι είπα, άλλο τόσο εγώ είμαι ο Πάπας!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Οσο εσύ κατάλαβες τι είπα, άλλο τόσο εγώ είμαι ο Πάπας!
Κανενα ωραιο αρθρο να τα πουμε εχεις?Να τα πουμε ολοι μαζι ομως μιας και ειμαστε μια κοινοτητα εστω ιντερνετικη και να μην ασχολουμαστε με Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ !!!!!!!!!!
Δεν ειναι κακο Χρηστο να αναπτυξεις και εδω ενα θεμα και ας μην ειναι το ΑΚΑ!
Σιγουρα και οι δικες σου αποψεις εκτιμωντε αναλογα !!!!Προς τι δηλαδη οι κοντρες και οι χαζομαγκιες?????Δεν θυμαμαι κανενας να ωφεληθηκε απο αυτου του ειδους τις προστριβες.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Καμία σχέση δεν έχουμε μεταξύ μας πια...

Kανονικά εγώ, θα έπρεπε να είμαι μπανιαρισμένος εδώ (και όχι στο AVForum...)

Reaction score
5

ναι αλλα μερικοι μερικοί μπανιάρουν μονο τα δικά μου παιχνίδια...

άσε που εσύ παρακαλάς να σε μπανιάρουν για να πας να κλαις μετά στο aca ή όπου αλλου θες.

τελικα θα συμφωνίσω με τον σύντροφο βλάση. όλοι μπορούν παντού. αρκεί να υπάρχει καλή θεληση.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Αφου βρε Χρηστο δεν εχουμε η δεν θες να εχουμε.....τι διαολο κωλοτριβεσαι με το AVSITE?
Αποχωρεις σαν κυριος και τελειωσε η υποθεση.......και ουτε γατα ουτε ζημια!!

Reaction score
1.844
Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Πρεπει η μοναξιά να είναι πολύ ασχημο πράγμα για τους κομπιουτεράδες ....

Εμείς οι "κομπιουτεράδες" μπανιαριζόμαστε μόνο το καλοκάιρι. Τις άλλες τρεις εποχές κάνουμε μόνο μασχάλες και καβάλο, για να μη σε παίρνει η αποφορά. :119:

Σχέση δεν είχαμε ποτέ. Θα το θυμόμουν αν κάποτε τα είχαμε! :116:

Reaction score
8
Εμείς οι "κομπιουτεράδες" μπανιαριζόμαστε μόνο το καλοκάιρι. Τις άλλες τρεις εποχές κάνουμε μόνο μασχάλες και καβάλο, για να μη σε παίρνει η αποφορά.
Ασφαλως. Αλλωστε γιατι να πλενομαστε, αφου θα ξαναλερωθουμε παλι.
Την τελευταια φορα που θυμαμαι τον εαυτο μου να κανει μπανιο σε γλυκο νερο, ηταν οταν περασα με τα ποδια ενα ποταμι.

Reaction score
1
Λόγω του ότι δεν έχω ασχοληθεί σε καμία αντιπαράθεση μεταξύ των φόρουμ ο εν λόγω κύριος που έγραψε περί της εμπλοκής μου σε καταστήματα ή αντιπροσωπείες το λιγότερο που θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω - με επιείκεια - είναι λακαμάς.
πότε 8α κάνουμε sex?
Με τα υπέροχα αυτά ηχεία; :109: (αυτά της φωτογραφίας σου που δημοσιεύτηκε εννοείται...)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.180
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ