ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

sudoku , την άποψη την (χιλιο)ακούσαμε από τον πρόεδρο ... το θέμα είναι ότι εμάς τους υπόλοιπους μας αφήνει εαν όχι αδιάφορους , τουλάχιστον στεναχωρημένους διότι ο καθένας στο Διαδίκτυο μπορεί να βγει και να πει , είμαι ο Πρωθυπουργός του Ελλαδιστάν και σας καταδικάζω όλους σε 20 χρόνια φυλακή ... τι πάει να πει αυτό; παλιοί χρήστες του διαδικτύου γνωρίζουν τι κάνει η ανωνυμία και η παραποίηση δεδομένων , το βλέπετε και εσείς στο περίτρανο wikipedia που πρόσφατα το συζητούσαν και στις ειδήσεις ... επίσης δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ένα κείμενο χωρίς την ip του και τα υπόλοιπα στοιχεία ... υπάρχουν ειδικές λειτουργίες σε ένα forum ώστε να φαίνεται και η ip του χρήστη κάτω από το avatar ( και αυτό παραποιείται φυσικά ) ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Μην την πέφτουμε στο SUDOKU τώρα ρε παιδιά.
"Φρέσκο" μέλος στο ACA είναι ο άνθρωπος... Τι θέλετε να πει; :116:
Πες το ντε !
Να ησυχασουμε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Όταν μπανάρεται (έστω για μια μέρα) ο συντάκτης του thread δεν φιμώνεται η συζήτηση??? Θα μας τρελλάνεις ρε φίλε????????
Προς ενημέρωσή σου Μάνο, ο Σκαλούμπακας ΔΕΝ μπαναρίστηκε (ούτε για αυτήν την μια μέρα). :126:

...

Reaction score
874
Ευχαριστώ τον Νίκο για την παρέμβαση και την διευκρίνηση...
Για τους 'άλλους' θα ήθελα να πω πως είμαι νέο μέλος στο aca μεν, παλαιά πουτάνα στο κουρμπέτι και στο χίφι δε...Ο τρόπος δε και οι λόγοι για τους οποίους μπήκα στο 'σνομπ' ράντσο είναι προσωπικοί και δεν μπορώ να καταλάβω αφού ΔΕΝ έχω δώσει κανένα δικαίωμα γιατί το σχολιάζετε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.489
Εγώ δεν σχολίασα τίποτε. Το ACA είναι το μόνο που σου αρμόζει.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Προς ενημέρωσή σου Μάνο, ο Σκαλούμπακας ΔΕΝ μπαναρίστηκε (ούτε για αυτήν την μια μέρα). :126:

...
Λάκισε μόνος του δηλαδή; ήρθε να κάνει καταγγελία και μετά από όσα είδαμε την έκανε τρέχοντας για να ξαναχτυπήσει μετά από λίγο καιρό, όταν νομίζει ότι θα έχουν ξεχαστεί όλα; Κοίτα κάτι πράγματα, πρόεδρας άνθρωπος! :139:

Reaction score
5
Πάντως, ενδιαφέρουσα η τακτική του να βάζει κάποιος στην υπογραφή του στο avsite, link προς το ACAsite. Είναι αξιοσέβαστη προσπάθεια να κοροϊδευτεί ο Γούγλης και να ανεβάσει το site πιο πάνω στα searches. Μόνο που αυτοί που το κάνουν δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς δουλεύει ο Γούγλης, γιατί τα links είναι λάθος! :136:

Reaction score
43
Θεέ μου, τι ψωνάρες κυκλοφορούν στον κόσμο...!!!
Να βάλω την αρχοντομουτσουνάρα μου με ενα CV, και να διατυμπανιζω στο διαδίκτυο για τη γκόμενα μου και το ηχοσύστημα μου, και να λέω στους άλλους "get a life"!!! Σουρεάλ τελείως!!!
Μήπως το έχουν μπερδέψει με το facebook?
Λέω εγω τωρα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Παιδιά σας παρακαλώ, μην με αναγκάσετε να το κλειδώσω.
Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για χαρακτηρισμούς.

...

Reaction score
10
Θεέ μου, τι ψωνάρες κυκλοφορούν στον κόσμο...!!!
Να βάλω την αρχοντομουτσουνάρα μου με ενα CV, και να διατυμπανιζω στο διαδίκτυο για τη γκόμενα μου και το ηχοσύστημα μου, και να λέω στους άλλους "get a life"!!! Σουρεάλ τελείως!!!
Μήπως το έχουν μπερδέψει με το facebook?
Λέω εγω τωρα...
Ρε φιλαρακι ασχοληθηκε κανεις μαζι σου?

Το τηλεφωνο μου ειναι *********** αν τραβας κανα ζορι παρε με να στο λυσω. Αντε. Με ολους τους ανυπαρκτους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μιχάλη για ευνόητους λόγους, έσβησα το τηλέφωνό σου.
Το θέμα κλειδώνεται προσωρινά, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

...

Reaction score
0
....ανοιξε τωρα ? :113:
Μπορω να μπω ? :118:
κυριε Τσε ,
ενα ρεζερβουαρ για 12 ατομα .
Βασιgλης Τσιgλης .

Reaction score
1
Πάντως, ενδιαφέρουσα η τακτική του να βάζει κάποιος στην υπογραφή του στο avsite, link προς το ACAsite. Είναι αξιοσέβαστη προσπάθεια να κοροϊδευτεί ο Γούγλης και να ανεβάσει το site πιο πάνω στα searches. Μόνο που αυτοί που το κάνουν δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς δουλεύει ο Γούγλης, γιατί τα links είναι λάθος! :136:
Ακι, άλλοι βάζουν στην υπογραφή τους στο avsite links, σε άλλα πιό εμετικά περιχόμενα...

Reaction score
1
Highlights από το ίδιο θέμα.

...
Προφανώς διακοσμώ την 16η θέση γιά τις απόψεις μου περί ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗΣ'', τα σχετικά links σιγά μην ψάξω να τα βρω, τάχουν σίγουρα ο τσε και ο τζι καρ..........
Την αξία της κεφαλής μου και της βελόνας μου, δεν τις δημοσιοποιώ..., προτιμώ ν ακούω μουσική και να βλέπω κάνα εργάκι σε απλό dts :610:

Reaction score
0
Απάντηση: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A.!!!

Και η 16η θεση πολλη σου πεφτει με τετοια .....κενα .
Πηγαινε να διαβασεις τωρα το τι εστι πλουραλισμος
στην Ιντερνετικη Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας του Ηχου.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi