- Reaction score
- 6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεισμός...
Το κώλοπληκτρολόγιο ακομα κουνιέται...10 βρε όχι 100.
...
Το κώλοπληκτρολόγιο ακομα κουνιέται...10 βρε όχι 100.
...
Μπουαχααχα, αυτός πήρε τα βουνά! :137:ο γκαι μπρας που ειναι βρε
Ακομα τρεχει;
Όχι... κρατούσα ένα ps2:144:
Μπαα.. αυτο το κανει και μονη της...Αφού δεν σου κάθησε το HD-DVD είπες να πηδήξεις την Sony...εεε?? :138: :137:
Μπαα.. αυτο το κανει και μονη της...
Δεν έχει απαντήσει ακόμα.....Ρε; Τελικά δεν ρευόταν ο Μελίδης την τελευταία αρκούδα που έφαγε;
Ρε συ Τακη , θα μας πεθανεις:142::142::142:6,9 λεγανε πριν απο 2,5 χρονια οτι εκανε εδω στα κυθηρα,αλλα εμενα μου φανηκε για παραπανω.Εκει να δεις κουνημα.Εφτηχος που δεν μας εμεινε και κανενα ασχημο κουσουρι να μας κρεμασουνε τιποτα κουδουνια,τωρα στα μεσογεραματα.:116:
Ξέρεις τι σου λέει ο Μελίδης;Ρε; Τελικά δεν ρευόταν ο Μελίδης την τελευταία αρκούδα που έφαγε;
Εγώ πάλι αυτό που θυμάμαι από εκείνο το σεισμό είναι ότι μόλις είχα επιστρέψει από κρυφή εφηβική δραστηριότητα στο σπίτι και είπα ευτυχώς που πρόλαβα και δεν με ψάξανε εκεί που είχα πει ότι θα ήμουν... :140: :142:... θυμάμαι καλά τον τρόμο που σου προξενεί ο κουφός ορυμαγδός από τα έγκατα της γης που κουνιέται και σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος και αδύναμος στη φύση και είσαι στο έλεός της.
....
Ποιητική διάθεση.......Επειδή έχω ζήσει και τον μεγάλο σεισμό του 1978 (7.1 R), πιτσιρίκι τότε, αλλά θυμάμαι καλά τον τρόμο που σου προξενεί ο κουφός ορυμαγδός από τα έγκατα της γης που κουνιέται και σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος και αδύναμος στη φύση και είσαι στο έλεός της.
....με ένα πασπάλισμα από τεχνικές πληροφορίες....Εχθές μου φάνηκε αστείος σε σχέση με άλλα που έχουμε δει.
Μάλλον ήταν σεισμός εγκατακρημνήσεως και όχι τεκτονικός.
.........και μια τζούρα διακριτικού χιούμορ......Φυσικά δεν ήταν και ηφαιστειογενής. Δεν πρόσεξα κανένα ηφαίστειο εδώ γύρω.
Τι είπα; Γύρο; Πάω να χτυπήσω έναν.
Εγω το εχω καημό που δεν μου εχει τύχει σε... υπαίθριες δραστηότητες (για να μην φοβάμαι τι θα μου ερθει στο κεφάλι)Εγώ πάλι αυτό που θυμάμαι από εκείνο το σεισμό είναι ότι μόλις είχα επιστρέψει από κρυφή εφηβική δραστηριότητα στο σπίτι και είπα ευτυχώς που πρόλαβα και δεν με ψάξανε εκεί που είχα πει ότι θα ήμουν... :140: :142: