skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........
Μαρτυριάρη!!!!στο κουτί της:405:
Μαρτυριάρη!!!!στο κουτί της:405:
Τρελλογιατρε, θα παμε 20.00 με 21.00 να πιουμε κανα 2-3 -4 μπυρες στη φιλη μου τη Δεσποινα, :116: και μετα ερχομαστε σπιτι μου (αν ακομα εχεις καρδια να το κανεις μετα τη Δεσποινα.. εεεεε... τις μπυρες..) να σιναρουμε τη Μετρικ . Εισαι ?άστα αυτά και πάρε καμιά κάσα μπύρες της προκοπής (vondel, lucifer κλπ) να έρθω στο τσαρδί σου ν'ακούσω βινύλια! Σε προειδοποιώ: ούτε γι'αστείο δε θα δεχτώ να ακούσω ψηφιακά σε σένα, μόνο με αυτή την προϋπόθεση έρχομαι! :145:
:201:Συμφωνα με τον τιτλο του νήματος.... την ΜΕΤΡΙΚ θα την εκαιγα κι εγω, αν μου ειχε καψει 3 φορες τους ενισχυτες μου... (οπως την επαθαν καποιοι εδω μεσα και το απεκρυψαν...)
Τωρα για το ποσο καλα παιζει, επιτρεψτε μου να ασπαστω την γνωμη καποιων με εξαιρετικά συστηματα που την ακουσαν και ειπαν...
- "ΤΖΙΦΟΣ" φασαρια για το τιποτα.... αποδοση ενος μέσου CDplayer.....
[*]THE ROYAL BALLET 'Gala Performances' (ROHO/Ansermet, RCA V LS LDS-6065, 2LP)
[*]VENICE (ROHO/Solti, RCA V LS LSC-6313, LP)
[*]LISZT/ENESCO 'Rhapsodies' (RCA Victor SO/Stokowski, RCA V LS LSC-2471, LP)
[*]SIBELIUS 'Violin Concerto' (Chicago SO/Hendl - HEIFETZ, RCA V LS LSC-2435, LP)
[*]RIMSKY/KORSAKOFF Scheherazade (Chicago SO/Reiner, RCA V LS LSC-2446, LP)
[*]SAINT SAENS 'Symphony No#3 - ORGAN' (City of Birm SO/Fremaux, Klavier KS 526, LP)
[*]MASSENET 'Le Cid Ballet Music etc.' (City of Birm SO/Fremaux, Klavier KS 522, LP)
[*]ALBENIZ 'Suite Espanola' (LSO/Rafael de Burgos, DECCA SXL 6355, LP)
[*]GRIEG 'Peer Gynt' (LSO/Fjeldstad, DECCA SXL 2012, LP)
[*]PUCCINI 'Turandot' Sutherland, Pavarotti, Caballe (London PO/Mehta, DECCA set 561-3, 3LP)
[*]CAVALLI 'LA CALISTO', Janet Baker etc. (London PO/Leppard, ARGO set ZNF 11-12, 2LP)
[*]MOUSSORGSKY 'The Power of the Orchestra' (Chesky Records RC30, LP)
[*]STRAVINSKY 'Firebird' (LSO/Dorati, Mercury SR90226, LP)
[*]RACHMANINOFF 'Symphonic Dances' (DSO/Johanos, Athena LP)
[*]STRAVINSKY/DEBUSSY 'Firebird'/'Afternoon of a Faun' (Los Ang. P.O/Leinsdorf, Sheffield Lab LAB-24, LP)
[*]TCHAIKOVSKY 'Capriccio Italien' (RCAVSO/Kondrasin, LSC2323 LP)
[*]LAUDATE II 'Baroque Music f/the Duben Collection' (Proprius PROP 7860, LP)
[*]CANTATE DOMINO, SPN/Lindstrom (Proprius PROP 7762, LP)
[*]JANACEK 'Fanfares' (CzStPh/Serebrier, Ref. Rec., RR-65, LP)
[*]TAFELMUSIK Popular Baroque Masterwoks (Canada's Orig. Instr. Baroque O., Ref. Rec. RR-13, LP)
[*]THE TEMPEST 'Highlights f/ the Ballet' (San Francisco Performing Arts O./LeRoux, Ref. Rec. RR-10, LP)
[*]THE RAY BROWN TRIO, Soular Energy (PA-002, 2LP)
[*]HARRY JAMES 'Still Harry after all these years' (Sheffield Lab 11, LP)
[*]HARRY JAMES 'Comin' from a good place' (Sheffield Lab 6, LP)
[*]MICHAEL RUFF 'Speaking in Melodies' (Sheffield Lab TLP-35, 2LP)
[*]CLAIR MARLO 'Let it Go' (Sheffield Lab TLP-29, 2LP)
[*]LES BROWN goes 'DIRECT TO DISC' (The Great American Gramophone Company, LP)
[*]BELAFONTE 'At Carnegie Hall' (RCA Victor Living stereo LSO-6006, 2LP)
[*]JENNIFER WARNES 'Famous Blue Raincoat' (Rock the House RTH 5052-1, LP)
[*]JACINTHA 'Here is to Ben' (Groove Note Records GRV1001-1, LP)
[*]BILL EVANS Trio 'Waltz for Debby' (Analogue Productions APJ 009, LP)
[*]SOUNDS UNHEARD OF! (Analogue Productions 3009, LP)
[*]TEST RECORD 'Timbre' (Opus 3 8000, LP)
[*]Gregorio Paniagua 'LA FOLIA' (ATR 013, LP)
[*]BRUCE KATZ Band 'Crescent Crawl' (AudioQuest AQ 1012, LP)
[*]John Williams & the Boston Pops 'Swing, Swing, Swing' (Philips 412 626-1, LP)
[*]WILD CHILD BUTLER (APO-004, LP)
btw, Ειναι μια καλη επιλογη 40 δισκων για να αρχισει κανεις, το λεει και ο μπουτχιας.....
Κατά συνέπεια,οι κάτοχοι CD αναπαραγωγέων μέσης κατηγορίας,θα έχουν αρκετούς λόγους να...ευφρανθούν.:612:...Τωρα για το ποσο καλα παιζει, επιτρεψτε μου να ασπαστω την γνωμη καποιων με εξαιρετικά συστηματα που την ακουσαν και ειπαν...
Δεν είναι σίγουρο το ότι φταίει αυτή στην συγκεκριμένη περίπτωση.Συμφωνα με τον τιτλο του νήματος.... την ΜΕΤΡΙΚ θα την εκαιγα κι εγω, αν μου ειχε καψει 3 φορες τους ενισχυτες μου... (οπως την επαθαν καποιοι εδω μεσα και το απεκρυψαν...)
Αυτο που λες (περι καψιματος ενισχυτων) ειναι παρα πολυ σοβαρο και θα πρεπει να ξεκαθαριστει αμεσα !!!!!!!!!Συμφωνα με τον τιτλο του νήματος.... την ΜΕΤΡΙΚ θα την εκαιγα κι εγω, αν μου ειχε καψει 3 φορες τους ενισχυτες μου... (οπως την επαθαν καποιοι εδω μεσα και το απεκρυψαν...)
Τωρα για το ποσο καλα παιζει, επιτρεψτε μου να ασπαστω την γνωμη καποιων με εξαιρετικά συστηματα που την ακουσαν και ειπαν...
Επίσης το τέλειο μέσο αναπαραγωγής(το πικ απ δηλαδή) πρέπει να έχει flywheel DIY ή εργοστασιακο και ιμαντες(τουλάχιστον τέσσερις)...,το πικ απ ειναι αναντικαταστατο μεσο αναπαραγωγης και οσο πιο πολλα μηδενικα εχει στο βαρος και την τιμη τοσο καλλιτερα παιζει.
Γιατι;
Ειναι αξιωμα!
Δεν διαβασαν καλα τις οδηγιες, γι αυτο..... :116:Ασχετα απο τα καραβια, ειναι πολυ σοβαρο θεμα να κατηγορεις ενα μηχανημα σαν αναξιοπιστο ...
Ψιτ,,,κυρίως γιά τη...Line In Out (LIO-8) εκφράζονται.:137:Δεν διαβασαν καλα τις οδηγιες, γι αυτο..... :116:
Ρώτα τον κυβερνήτη του Costa...Concordia (Καμία σχέση με τον Ear)Άμα σου δώσουν ένα καράβι και το ρίξεις στα βράχια........φταίει το καράβι ;
Εύλογο ερώτημα IMHO
Εμμένων κιόλας στην αρχική παράσταση στο Carnegie.Ούτε καν την...επιστροφή-όπου τραγουδούσε και η Myriam Makeeba.:612:Δεν το πιστεύω ρε φουστη μου. Πάλι Μπελαφόντε θα ακούσει...