vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.563
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........
Κανεις και συ οτι και οι υπολλοιποι ....για να πουμε και μεις μια κουβεντα αρχιναμε τις παπαριες οπως και τοσοι μα τοσοι αλλοι και ζηταμε να μας παρουν στα σοβαρα.....
την ακουσες βρε Χρηστο ?-------------ΟΧΙ-------------
την εφερες στο σπιτι σου ?-------------ΟΧΙ-------------
την ακουσες ως Dac?-------------ΟΧΙ-------------
την ακουσες ως προ και dac?-------------ΟΧΙ-------------
Με τι κριτηρια λοιπον την θεωρεις τζιφο οταν επαγγελαματιες του χωρου φτιαχνουν με ΑΥΤΗΝ την μηχανη την μουσικη που ακους ?
Ειπαμε να μιλαμε με σοβαροτητα εκθετοντας επιχειρηματα για αυτα που γραφουμε και συ ?τι?
Οπισθοδρομικες καθημερινες παπαριες για το παιχνιδι της υποτιθεμενης γνωσης ...που δυστυχως εδω...δεν την εχεις!!!!!
Απλα λογακια για να τα γραφουμε και να μας διαβαζουν.........
Ρε συ γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ και σενα και πολλους αλλους η υπαρξη της?γιατι σε τρομαζει τοσο ?
Κατι αλλα μωρτακια που νομιζουν οτι εχουν κονβερτορες ενω εχουν κουδουνιστρες και νομιζουν οτι η τονισμενη (εσκεμμενα)προβολικη μεσαια περιοχη ειναι η μουσικοτητα που εψαχναν και εκστασιαζοντε ανουσια χωρις λογο!!!!!
για να ηταν σε κανα 20κιλο κουτι μωρη κουφαλα με κανα εξωτερικο τροφοδοτικο και να δεις πως θα ψηνοσουν να την ακουσεις..........και εσυ και μερικοι αλλοι ξυπνοι που πεταγοντε σαν σφηνοπο@τσες για να κανουν το κομματι σους σε ενα thread που εχει ρευμα......
ΚΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ?
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ...ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!Συμφωνα με τον τιτλο του νήματος.... την ΜΕΤΡΙΚ θα την εκαιγα κι εγω, αν μου ειχε καψει 3 φορες τους ενισχυτες μου... (οπως την επαθαν καποιοι εδω μεσα και το απεκρυψαν...)
Τωρα για το ποσο καλα παιζει, επιτρεψτε μου να ασπαστω την γνωμη καποιων με εξαιρετικά συστηματα που την ακουσαν και ειπαν...
- "ΤΖΙΦΟΣ" φασαρια για το τιποτα.... αποδοση ενος μέσου CDplayer.....
Κανεις και συ οτι και οι υπολλοιποι ....για να πουμε και μεις μια κουβεντα αρχιναμε τις παπαριες οπως και τοσοι μα τοσοι αλλοι και ζηταμε να μας παρουν στα σοβαρα.....
την ακουσες βρε Χρηστο ?-------------ΟΧΙ-------------
την εφερες στο σπιτι σου ?-------------ΟΧΙ-------------
την ακουσες ως Dac?-------------ΟΧΙ-------------
την ακουσες ως προ και dac?-------------ΟΧΙ-------------
Με τι κριτηρια λοιπον την θεωρεις τζιφο οταν επαγγελαματιες του χωρου φτιαχνουν με ΑΥΤΗΝ την μηχανη την μουσικη που ακους ?
Ειπαμε να μιλαμε με σοβαροτητα εκθετοντας επιχειρηματα για αυτα που γραφουμε και συ ?τι?
Οπισθοδρομικες καθημερινες παπαριες για το παιχνιδι της υποτιθεμενης γνωσης ...που δυστυχως εδω...δεν την εχεις!!!!!
Απλα λογακια για να τα γραφουμε και να μας διαβαζουν.........
Ρε συ γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ και σενα και πολλους αλλους η υπαρξη της?γιατι σε τρομαζει τοσο ?
Κατι αλλα μωρτακια που νομιζουν οτι εχουν κονβερτορες ενω εχουν κουδουνιστρες και νομιζουν οτι η τονισμενη (εσκεμμενα)προβολικη μεσαια περιοχη ειναι η μουσικοτητα που εψαχναν και εκστασιαζοντε ανουσια χωρις λογο!!!!!
για να ηταν σε κανα 20κιλο κουτι μωρη κουφαλα με κανα εξωτερικο τροφοδοτικο και να δεις πως θα ψηνοσουν να την ακουσεις..........και εσυ και μερικοι αλλοι ξυπνοι που πεταγοντε σαν σφηνοπο@τσες για να κανουν το κομματι σους σε ενα thread που εχει ρευμα......
ΚΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ?