Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.563
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Συμφωνα με τον τιτλο του νήματος.... την ΜΕΤΡΙΚ θα την εκαιγα κι εγω, αν μου ειχε καψει 3 φορες τους ενισχυτες μου... (οπως την επαθαν καποιοι εδω μεσα και το απεκρυψαν...)

Τωρα για το ποσο καλα παιζει, επιτρεψτε μου να ασπαστω την γνωμη καποιων με εξαιρετικά συστηματα που την ακουσαν και ειπαν...

- "ΤΖΙΦΟΣ" φασαρια για το τιποτα.... αποδοση ενος μέσου CDplayer.....
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ...ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!

Κανεις και συ οτι και οι υπολλοιποι ....για να πουμε και μεις μια κουβεντα αρχιναμε τις παπαριες οπως και τοσοι μα τοσοι αλλοι και ζηταμε να μας παρουν στα σοβαρα.....

την ακουσες βρε Χρηστο ?-------------ΟΧΙ-------------

την εφερες στο σπιτι σου ?-------------ΟΧΙ-------------

την ακουσες ως Dac?-------------ΟΧΙ-------------

την ακουσες ως προ και dac?-------------ΟΧΙ-------------

Με τι κριτηρια λοιπον την θεωρεις τζιφο οταν επαγγελαματιες του χωρου φτιαχνουν με ΑΥΤΗΝ την μηχανη την μουσικη που ακους ?

Ειπαμε να μιλαμε με σοβαροτητα εκθετοντας επιχειρηματα για αυτα που γραφουμε και συ ?τι?

Οπισθοδρομικες καθημερινες παπαριες για το παιχνιδι της υποτιθεμενης γνωσης ...που δυστυχως εδω...δεν την εχεις!!!!!
Απλα λογακια για να τα γραφουμε και να μας διαβαζουν.........

Ρε συ γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ και σενα και πολλους αλλους η υπαρξη της?γιατι σε τρομαζει τοσο ?

Κατι αλλα μωρτακια που νομιζουν οτι εχουν κονβερτορες ενω εχουν κουδουνιστρες και νομιζουν οτι η τονισμενη (εσκεμμενα)προβολικη μεσαια περιοχη ειναι η μουσικοτητα που εψαχναν και εκστασιαζοντε ανουσια χωρις λογο!!!!!

για να ηταν σε κανα 20κιλο κουτι μωρη κουφαλα με κανα εξωτερικο τροφοδοτικο και να δεις πως θα ψηνοσουν να την ακουσεις..........και εσυ και μερικοι αλλοι ξυπνοι που πεταγοντε σαν σφηνοπο@τσες για να κανουν το κομματι σους σε ενα thread που εχει ρευμα......

ΚΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

ενα thread που εχει ρευμα......
Ναι αλλά πλευριτώνεις από τα πολλά ρεύματα .:421:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.563

Και επειδη οι υπαινιγμοι αφορουν τον δικο μου τελικο και την δικη μου Metric και μιας και το εχετε τοση αναγκη να το ακουσετε να σας πω λοιπον για να σας φυγει η οποια απορια....

Η μηχανη αυτη με τον Krell επρεπε να γειωθει μεταξυ τους με ενα καλωδιο ,βιδα με βιδα και το πανηγυρι ελαβε τελος....τοσο απλα που δυστυχως δεν το γνωριζα!!!!!!

Αν δυναμωσω τωρα στο σπιτι μου δεν καθεσαι ........οκ?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: RE: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Εμμένων κιόλας στην αρχική παράσταση στο Carnegie.Ούτε καν την...επιστροφή-όπου τραγουδούσε και η Myriam Makeeba.:612:
Τι να κανω, αφου αρεσει στο ετερον ημισυ....:116: αλλά βλεπω ομως οτι τους εχεις κι εσυ και τους 2 πονηρουλη..... :114:

Το "JUMP UP KALIPSO" η το SING THE BLUES" τι σου λέει?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.882

ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ...ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΡΕ...
Εσύ ΄΄ευθύνεσαι΄΄ κατά βάθος.Αντί ν'απειλείς ότι θα βάλεις φωτιά στην Άλω και να δίνεις ΄΄ελπίδες΄΄,θα έπρεπε να υπόσχεσαι πως θα έβαζες φωτιά στα...κάρβουνα,να ψήσεις λουκάνικα γιά να πάνε κάτω τα ΄΄φαρμάκια΄΄ που δεν μπορείς ν'αποκτήσεις το βινυλιακό...τάνκερ με ασήκωτο τοννάζ,το οποίο εάν εξωκείλει σε τίποτε ακατάλληλους χώρους ακρόασης θα αφήσει τεράστια ηχητική...κηλίδα (αντί σφραγίδας).:126:

Reaction score
1.685

Εσύ ΄΄ευθύνεσαι΄΄ κατά βάθος.Αντί ν'απειλείς ότι θα βάλεις φωτιά στην Άλω και να δίνεις ΄΄ελπίδες΄΄,θα έπρεπε να υπόσχεσαι πως θα έβαζες φωτιά στα...κάρβουνα,να ψήσεις λουκάνικα γιά να πάνε κάτω τα ΄΄φαρμάκια΄΄ που δεν μπορείς ν'αποκτήσεις το βινυλιακό...τάνκερ με ασήκωτο τοννάζ,το οποίο εάν εξωκείλει σε τίποτε ακατάλληλους χώρους ακρόασης θα αφήσει τεράστια ηχητική...κηλίδα (αντί σφραγίδας).:126:
Μην μιλας για λουκανικα, ....."καποιοι" αγριευονται,,,,, !

Η μηχανη αυτη με τον Krell επρεπε να γειωθει μεταξυ τους με ενα καλωδιο ,βιδα με βιδα και το πανυγηρι ελαβε τελος....τοσο απλα που δυστυχως δεν το γνωριζα!!!!!!
Ειχα ""μαλλιασει"" ο ανθρωπας.....

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Επίσης το τέλειο μέσο αναπαραγωγής(το πικ απ δηλαδή) πρέπει να έχει flywheel DIY ή εργοστασιακο και ιμαντες(τουλάχιστον τέσσερις)
Γιατι;
Γιατί έχει του Σκαλουμπακα και το δικό μου!
Τα πλατώ μάζας γυρνάνε με βάση την αδράνεια. Οταν έχεις ένα πλατώ μεγάλης μάζας θα πρέπει να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα για την ακριβή περιστροφή του σε σχέση με το είδος του μοτέρ που έχεις.
Το ένα είναι το μήκος των ιμάντων και η ελαστικοτητά τους. Καλοί οι ελαστικοί, έχουν και το πλεονέκτημα του χαμηλοπερατού φίλτρου για τους κραδασμούς του μοτέρ αλλά δεν κάνουν για μεγάλο μήκος λόγο της ελαστικότητάς τους που είναι μειονέκτημα εδώ.

Ο Χρήστος θα το έχει ψάξει πάρα πολύ για να βάλει flywheel και 4 ιμάντες.
Σίγουρα θα το έχει ελέγξει και με στροβοσκόπιο στα 400Hz αντί για αυτό των 50Hz

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.818
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..

Τρελλογιατρε, θα παμε 20.00 με 21.00 να πιουμε κανα 2-3 -4 μπυρες στη φιλη μου τη Δεσποινα, :116: και μετα ερχομαστε σπιτι μου (αν ακομα εχεις καρδια να το κανεις μετα τη Δεσποινα.. εεεεε... τις μπυρες..) να σιναρουμε τη Μετρικ . Εισαι ?
είμαι. χτύπα τηλ μόλις είσαι ΟΚ!:119:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τα πλατώ μάζας γυρνάνε με βάση την αδράνεια. Οταν έχεις ένα πλατώ μεγάλης μάζας θα πρέπει να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα για την ακριβή περιστροφή του σε σχέση με το είδος του μοτέρ που έχεις.
Το ένα είναι το μήκος των ιμάντων και η ελαστικοτητά τους. Καλοί οι ελαστικοί, έχουν και το πλεονέκτημα του χαμηλοπερατού φίλτρου για τους κραδασμούς του μοτέρ αλλά δεν κάνουν για μεγάλο μήκος λόγο της ελαστικότητάς τους που είναι μειονέκτημα εδώ.

Ο Χρήστος θα το έχει ψάξει πάρα πολύ για να βάλει flywheel και 4 ιμάντες.
Σίγουρα θα το έχει ελέγξει και με στροβοσκόπιο στα 400Hz αντί για αυτό των 50Hz
Η κατασκευη αρχισε με 3 ιμαντες και κατεληξα στους 5 ιμαντες Φ2mm μεταξυ F-W και πλατώ με τους οποιους 5 δοκίμασα 3 υλικά και κατεληξα εκει που κατεληξα... με μελετημενο εφελκυσμό (τάνυση) των ιμαντων...
Εχει ελεγχθει και με 400Hz αλλα αυτο που επηρεαζει περισσότερο δεν ειναι οι απόλυτες στροφες (33,33 RPM) οσο η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ που πρεπει να ειναι μηδενική και χωρις κεφαλή και με..... "ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΗ" κεφαλή....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.818

Τωρα για το ποσο καλα παιζει, επιτρεψτε μου να ασπαστω την γνωμη καποιων με εξαιρετικά συστηματα που την ακουσαν και ειπαν...

- "ΤΖΙΦΟΣ" φασαρια για το τιποτα.... αποδοση ενος μέσου CDplayer.....
χαχαχαχα, καλό, γελάσαμε πάλι! :116::116::116::116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.818
Απάντηση: RE: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Δεν το πιστεύω ρε φουστη μου. Πάλι Μπελαφόντε θα ακούσει.

έλα ρε παραπονιάρη, θα βάλει και ρομπ βάσερμαν!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
έλα ρε παραπονιάρη, θα βάλει και ρομπ βάσερμαν!

Για elevator music μια χαρά είναι η δισκοθήκη του.
Άντε και για κανα δοκιμαστήριο ρούχων.

...
Sent from my Lumia 800 using Board Express

Reaction score
2.248

Η κατασκευη αρχισε με 3 ιμαντες και κατεληξα στους 5 ιμαντες Φ2mm μεταξυ F-W και πλατώ με τους οποιους 5 δοκίμασα 3 υλικά και κατεληξα εκει που κατεληξα... με μελετημενο εφελκυσμό (τάνυση) των ιμαντων...
Εχει ελεγχθει και με 400Hz αλλα αυτο που επηρεαζει περισσότερο δεν ειναι οι απόλυτες στροφες (33,33 RPM) οσο η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ που πρεπει να ειναι μηδενική και χωρις κεφαλή και με..... "ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΗ" κεφαλή....
Αυτή η διακύμανση των στροφών στα μεγάλης μάζας είναι πονοκέφαλος. Σε παρακαλώ δάνεισε το στροβοσκόπιο στα 400Hz σε κάποιο παιδί με DD :135:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

κι εγω το δανειστηκα απο τους ΟΡΦΕΙΣ δεν εχω δικο μου.....

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

the Clearaudio Goldfinger Statement, heralding a new era in high-fidelity analogue music reproduction.

"Over the last decade or so, Clearaudio has been gradually moving away from a cool, crystalline, hyper-analytical presentation (the very quintessence of what used to be known as "the German sound") to a warmer, more natural balance. With its latest flagship moving coil, the $15K Goldfinger Statement, the company has brought off the audio equivalent of a "180." By tripling the number of magnets in its patented "Ring" configuration to twelve and thinning down the 24k-gold wire in its coils by 30%, Clearaudio has succeeded in producing its richest, most seductively beautiful, most naturally balanced mc ever, without losing a jot of the phenomenal resolution, transient speed, soundstage width and depth, bass definition, and dynamic impact that have made Clearaudio's previous insiders and Goldfingers famous. Simply put, the Goldfinger Statement is the best cartridge Clearaudio has yet made - and, in Jonathan Valin's view, the best moving coil (a lot of) money can currectly buy."

- The Absolute Sound, January 2012
Αυτο αναφερεται στο 2012...τωρα εχουμε 2013!!

Reaction score
1.685

κι εγω το δανειστηκα απο τους ΟΡΦΕΙΣ δεν εχω δικο μου.....
Αρα ο ελεγχος εγινε με 300Hz , οχι με 400Hz !!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.391
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..

Τρελλογιατρε, θα παμε 20.00 με 21.00 να πιουμε κανα 2-3 -4 μπυρες στη φιλη μου τη Δεσποινα, :116: και...

Αφήστε βρε τη Δέσποινα να ευχαριστηθείτε τις μπύρες! :107:

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.818

άκου δω ρε έιντζελ άις... φωνάρααααααααα!!!!!!!

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.337
Members
38.171
Νεότερο μέλος
Jargy@