- Reaction score
- 80.112
Φιλαράκι, μέχρι ένα αβουγουδού μπορώ. Πότε το στέλνεις;
προτείνω να συνδέσουμε το 1 αβγδ με την τουρκικη λίρα...
συμφέρει όλους μας
Φιλαράκι, μέχρι ένα αβουγουδού μπορώ. Πότε το στέλνεις;
Πολύ πιο light, εννοώ πως γίνονται αλλαγές/προσθήκες στο σύστημα, όχι πως γκρεμίζω το οικοδομικό τετράγωνο όπως εσύPhoto or it didn't happen.
Under construction σαν το δικό μου ή πιο light κατάσταση;
Πάει χάλασες και συ. Θα μας λες από δω και πέρα για ρεύματα χροιές και υγρές μεσαίες.....
Ελπίζω να μην κανει τίποτα στον ήχο!Ναι οκ αλλά θα σε κάνει δουλίτσα και στον ήχο. Εφτακό το πήρες;
Χρέπι Epik?+ του χρEpik
Δεν γίνεται να μην υπαρχει σαμπ μπροστά (ακούγεται περίεργα), και επίσης δεν γίνεται να μην είναι δυο.Γιατί δεν ξεκινάς με το ισχυρότερο από πίσω; Μπορεί να καταλήξεις οτι δεν χρειάζεσαι άλλο μπροστά, ή αν χρειαστεί να είναι πιο συγκεκριμένη η αποστολή του.
Και όμως το pb13 ειναι καλύτερο, κρίμα που δεν χωράει.Αν κρίνω από το ΡΒ13, μου τρέχουν σαλάκια με το 16άρι...
Άλλος ενας υποψήφιος για δεύτερο σαμπ μαζί με dimi..Αν κρίνω από το ΡΒ13, μου τρέχουν σαλάκια με το 16άρι...
To ισχυρότερο πρέπει να πάει μπροστά νομίζω , πίσω θα είναι κομμένο για να μην ακούς φωνές .(θα αγοραστεί και δεύτερο, μάλλον ισχυρότερο για πίσω)
Δεν γίνεται Στάθη, υπάρχει ο απόλυτος περιορισμός ύψους, δεν θέλω να ψηλώσω την οθόνηTo ισχυρότερο πρέπει να πάει μπροστά νομίζω
Φτιάξε στον ειδικό μία βάση για τοποθέτηση στίς σκάλες δίπλα , πολλά γίνονται..Δεν γίνεται Στάθη, υπάρχει ο απόλυτος περιορισμός ύψους, δεν θέλω να ψηλώσω την οθόνη
Η τοποθέτηση των δυο σαμπ θα γίνει αυστηρά με τα πρότυπα του Harman group: στην μέση του μπροστινού τοίχου, κάτω από το κεντρικό δηλαδή, και στην μέση του πίσω τοίχου.Φτιάξε στον ειδικό μία βάση για τοποθέτηση στίς σκάλες δίπλα , πολλά γίνονται..