- Reaction score
- 720
Μπράβο, καλές ακροάσεις-απολαύσεις. Ποιό ΟS έβαλες?
Το τρέχονΜπράβο, καλές ακροάσεις-απολαύσεις. Ποιό ΟS έβαλες?
ΤζίφοςΒελτιώθηκαν οι χροιές;
Βελτιώθηκαν οι χροιές;
Τζάμπα τα λεφτά.Τζίφος
Ένα λογοπαίγνιο που έρχεται κατά νου,είναι το εξής :Προσθήκη στο σύστημα ένα φρέσκο Mac mini το οποίο θα αναλάβει αποκλειστικό ρόλο Roon Core.
Θα συνδεθεί στον Trinnov με HDMI για εικόνα μέσω του projector (για το σετάρισμα) αλλά και στο δίκτυο μόνο ενσύρματα για το Roon. Και θα ειναι always on.
Εχει 4 θύρες για τους σκληρούς με μουσική, και δεν θα τρέξει κανένα άλλο πρόγραμμα. Θα μεταφέρω λοιπόν το Core απο το MacBook το οποίο το χρησιμοποιώ και στη δουλειά με αποτέλεσμα οι κυρία και τα κορίτσια της οικογένειας να μην έχουν πρόσβαση στο Roon όταν λείπω.
Σαφώς πιο ισχυρό απο την άλλη επιλογή μου, το Nucleus, πιστεύω πως δεν θα εχω κανένα θέμα ούτε με την μεγάλη βιβλιοθήκη μου (πάνω απο 10tb) ούτε με τα multichannel DSD αρχεία που ζορίζουν τους επεξεργαστές.
Μέσα στο ΣΚ θα το σετάρω.
View attachment 214571
Βελτιώθηκαν οι χροιές;
Υπάρχει μέθοδος να ΄΄φτιαχθεί΄΄ κάτι ανάλογο ως εναλλακτικό προφίλ για όποιον θα επιθυμούσε ηχητικές αποδράσεις από την ανώτερη γραμμικότητα,κάτι σαν ΄΄Σταδιακή...υποβάθμιση ηχοσυστήματος΄΄...Θα γίνει σχετική αναφορά σύντομα......
Τζίφος
Έναν εσπρέσο κάθε 40 λεπτάTου έκανες καφέ σε κουβά;
Επίσης λέειΤα φιλιά μας!
Νωρίς είναι ή αργά;Τέτοια ώρα;
Θα πάρω τιβι, είμαι ψημένος. Αλλα θέλω πάνω απο 90in. Ελπίζω να βγουν του χρόνου καλές κάτω απο 10000.Πάρε και συ ρε dimi μια tv σαν αυτή που θα πάρει ο ear.
Μιά φορά θα ρυθμίσεις και τέλος.
Μετά θα ρυθμίζεις για πάντα rt 60 .
Χτες βράδυ άνοιξα προβολέα να δω αποτέλεσμα μετά το calibration.Ο @Μανώλης Κ. είναι εδώ...δυόμιση χρόνια ακαλιμπράριστος ο επσον, δεν πήγαινε άλλο
Μόνο Roon. Όλα καλά, κανένα προβλημα.Δημήτρη με το mac mini m1 ολα πηγανε καλά; Το χρησιμοποιείς για το roon μόνο ή και για άλλες χρήσεις (plex, apple tv κλπ)
Μα στον Δημητρη εβαλες Γουιζικη '' Μουσικη''Έπαιξε το ίδιο Blu Ray που έπαιξα και στου Κώστα. Μετά από 3-4 λεπτά, ο Δημήτρης δήλωσε "Μου είναι πολύ δύσκολο να του ακούσω αυτό"
Ήταν δύσκολα τα πράγματα μαέστροΜα στον Δημητρη εβαλες Γουιζικη '' Μουσικη''
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.Οφείλω και στον Δημήτρη ένα "ευχαριστώ" για τη συνολική φιλοξενία (ξέρει αυτός)