- Reaction score
- 139.109
Προσωπικά, πίσω από την οθόνη έχω στρώσει όλη τη γυψοσανίδα με κοποπρεν ακουστικς, οπότε δεν είναι πρόβλημα σαν απλός άδειος τοίχος..και τωρα το ίδιο πρόβλημα υπάρχει: οθόνη και απο πίσω τοίχος.
Γενικά είναι όλος αυτός ο τοίχος χοντρά περιποιημένος, σε βάθος.
Η οθόνη προβολής είναι ένας μουσαμάς βέβαια, που μια μικρή ανάκλαση (κυρίως στα πρίμα) την έχει, αλλά είναι τόσο λίγη, που δεν αξίζει τον κόπο να το συζητήσουμε, διότι:
Βεβαίως η οθόνη βρίσκεται πίσω από τα ηχεία, και πίσω από τα ηχεία, πρίμα δε πάνε ουσιαστικά. Αν τυχόν πάνε, θα είναι από τα πίσω σαράουντ ηχεία, που και μόνο η απόσταση της διαδρομής της ανάκλασης, τους εξουδετερώνει.
Το τζάμι μιας μεγάλης τηλεόρασης εκεί, λίγο με τρομάζει. Το γυαλί αποτελεί πολύ ισχυρή ανακλαστική επιφάνεια, δε ξέρω αν θα ακούγεται μια τηλεόραση 90" στο κέντρο (πιθανώς όχι), αλλά να πω την αμαρτία μου, με τρομάζει κάπως η ιδέα.
Όσον αφορά ποιότητα εικόνας, δε ξέρω πόσα λεφτά χρειάζεται να δώσεις για να σου βγάλει μια τηλεόραση την ποιότητα στην εικόνα που βγάζει ο JVC.. Ούτε ξέρω αν μπορεί η τηλεόραση να φτάσει τέτοια εικόνα, τέτοιο εύρος χρώματος, κλπ.
Απλώς είναι πιο εύχρηστη η τηλεόραση.
Last edited: