Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.068
Κουκλί το έκανες! (Στο μάτι):

Τεξτμπουκ κουολιτι!

Αν τυχόν σου λείψουν πρίμα, γύρνα το όπως το άφησα. Ξέρω ότι το άφησα με λίγο "τσιμπημενα" πρίμα, αλλά έγινε επίτηδες, λόγω του χαμηλού χρόνου αντηχησης που έχεις εκεί πάνω, αντισταθμιστικά. Είδα χρόνους πριν βάλω "χέρι" (από 7κ ξεκινά η πτώση, το θυμάμαι ακόμα). ;)

Οπτικά, η διορθωμένη από σένα στα πρίμα καμπύλη, είναι αυτή ακριβώς που νομίζω ότι ως ταργκετ κερβ δουλεύει άριστα. Έχοντας όμως υπόψιν την πτώση του RT 60 στο χώρο σου από τα 7κ, θεωρω οτι θέλει λίγο ζμπρώξιμο κει πάνω. Λεπτομέρειες όμως, άνευ ουσίας (σιγά που ακούς εκεί πάνω):p

Τες πα, πέτυχε το σκάλισμα, χαίρομαι ιδιαίτερα. ;)

Από πλευράς εντυπώσεων, καταρχήν ο χώρος έχει εμφανώς ηρεμήσει με τα νέα πάνελ και την κατασκευή, και ακούγεται υπέροχα και χωρίς το στέρεο, όταν μιλάς εκεί μέσα. Σούπερ.

Οι ενκορ δείχνουν ατέλειωτοι με το ηχειακι σου, έχει πολύ πλάκα. Πως έπαιζε με τον παλιό σου; Καμία σχέση! Χαχαχα

Μόλις κάνεις σωστή XLR οδήγηση για τα ενκορ, το ηχειακι θα ακροβατεί σε ξυράφι, η ζωουλα του θα κρέμεται από λεπτή κλωστουλα, τα ενκορ δε κοροϊδεύουν, βαράν.. :p

Το πιο "εμπορικό" σου, δε μ'αρέσει! Χαχαχαχαχα

Στο μάτι θα με ευχαριστούσε άλλο 1-1,5 ντιμπι στους 200, αλλά στο χώρο σου δε χρειάζεται, γιατί στους 200 το αρτι σου ανεβαίνει λίγο, κι έρχεται καλά στο τέλος. Σου'πα, τα πρόσεξα.. ;)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.068
Προβολέα επσον 9300. Μπες στη σειρά.
Πανί έχω έτοιμη την επιλογή, μη μπαίνεις καν στον κόπο να ψάξεις..
Διαστάσεις, θα το συζητήσουμε. ;)

Άμα φύγει από κει η τιβι, θα έχεις όλο τον τοίχο δικό σου! Όλε! ;)

Και κακά τα ψέματα, η μεγάλη οθόνη του πανιού, δε παλεύεται από τηλεόραση 65-75 ιντσών..
Το πανί είναι εντυπωσιακό, η τιβι ...τιβι. :p

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Να πω και το δεύτερο ενδιαφέρον:

Το μεσημέρι χάζευα στο public μια LG OLED 65in. Η γυναίκα είπε όχι- "δεν την χρειαζόμαστε!!!"

Έρχεται ο Τσαρουχάς, και έβλεπε η γυναίκα με την μικρη κόρη Harry Potter.
Και άρχισε να λέει για προβόλια κτλ κτλ....

Η γυναίκα μου: "Αυτο μάλιστα, θα κανει διαφορά. Να πάρουμε προβολέα!"
Κανονικά, ενθουσιάστηκε σας λεω με τη μια. Και δεν το συνηθίζει.

Αλλαγη πλάνων λοιπον. Και όσον αφορά τον AV προενισχυτη, δεν θελουμε μάλλον Emotiva 7.1.
Θελουμε τον Καστρουνή τωρα Σαλονίκη για σχεδιασμό. Ξεκίνα Μανώλη μόλις σταματήσουν τα χιόνια.

Δυστυχώς δεν εχω χώρο για μεγάλη οθόνη, ας ερθει να μετρήσει και θα πει αυτός.
Είσαι τυχερός που η γυναίκα σου έχει πιο πολύ μυαλό από σένα.
Σούπερ τυχερός.
Στα λέμε εδώ και μήνες...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.015
New
Πανί έχω έτοιμη την επιλογή, μη μπαίνεις καν στον κόπο να ψάξεις..
Οθόνη: θα μπορούσε να ειναι και σταθερή (για οικονομικούς λόγους); ή ειναι καλυτερα να εχω εκεί διαχυτές για μουσική και να κατεβαίνει μπροστα τους η οθόνη για σινεμά;
[DOUBLEPOST=1483832869][/DOUBLEPOST]
Είσαι τυχερός που η γυναίκα σου έχει πιο πολύ μυαλό από σένα.
Σούπερ τυχερός.
Στα λέμε εδώ και μήνες...
Α να χαθείς και συ, φίλος σου λέει μετα >:(

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.068
Οθόνη: θα μπορούσε να ειναι και σταθερή (για οικονομικούς λόγους), ή ειναι καλυτερα να εχω εκεί διαχυτές για μουσική και να κατεβαίνει μπροστα τους η οθόνη για σινεμά;
Έχεις διαχυτές ή πάνελ σα τα δίπλα (λέμε τώρα) και αδιαφορώ αν το έχεις πάνω ή κάτω το πανί συνέχεια. ;)

Υποπτεύονται μερικοί εδώ πέρα, ότι η οθόνη θα είναι κάτω συνεχώς. Λεντε. Τι κάνει νιάου στα κεραμίδια;

Όσο για τους οικονομικούς λόγους, άστο. Άστο σε λέω.. :p

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Sometimes, when all others see danger, a smart man sees an opportunity...;)

Βάζοντάς τες κι αυτές στο hobby ελαχιστοποιείς τη γκρίνια, και μεγιστοποιείς το χρόνο που περνάτε σε πράγματα που αρέσουν και σε σένα.

Και στο κάτω κάτω, ως κολώνα του σπιτιού (τρομάρα σου...:D) εσύ θα κρατάς το ή τα τηλεχειριστήρια (το Νούμερο 1 κριτήριο για το ποιος κάνει κουμάντο σε ένα σπίτι).

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.015
90 ίντσες νομίζω max. Αποσταση μεταξύ των ηχείων 205cm, το έβαλα στο projector calculator και μου έβγαλε 90in διαγώνιο.
Αποσταση θέασης περιπου 3 μέτρα.

Μικρή ειναι η οθόνη;

• Like
Reactions: PPG

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.068
Δες προδιαγραφές. Για κάθε απόσταση θέασης, έχει συγκεκριμένη ρεκομεντεντ thx διαγώνιο.
Calculator.
99" θες για απόσταση 3μ.
(THX Ideal Viewing Distance)

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.015
Δες προδιαγραφές. Για κάθε απόσταση θέασης, έχει συγκεκριμένη ρεκομεντεντ thx διαγώνιο.
Calculator.
99" θες για απόσταση 3μ.
(THX Ideal Viewing Distance)

Αναμεσα είμαι (ideal-recommended), πιο κοντά στο ideal.

IMG_0774.PNG

• Like
Reactions: PPG

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.068
Αναμεσα είμαι (ideal-recommended), πιο κοντά στο ideal.
Ψάχνει τα "ανάμεσα"! Χαχαχαχαχα
Κάποιος να του εξηγήσει ότι θα του φαίνεται μικρή στο "ideal" μόλις τη συνηθίσει..:p

Νταξ, θα ζμπρώχνει μπροστά τον καναπέ! Νιαρφιλντ! :gotcha:

185cm for 90"

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.015
Ρε σεις, ξύπνησα και μου λέει:

- "τι προβολέα θα πάρουμε;"

Ούτε καλημέρα δεν μου είπε. :roflmao:
Την τηλεόραση θελει να την κρατήσει στον τοίχο, και η οθόνη να ειναι με μηχανισμό.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Ρε σεις, ξύπνησα και μου λέει:

- "τι προβολέα θα πάρουμε;"

Ούτε καλημέρα δεν μου είπε. :roflmao:
Την τηλεόραση θελει να την κρατήσει στον τοίχο, και η οθόνη να ειναι με μηχανισμό.
Αυτή είναι Γυναίκα!!
Να τις πεις συγχαρητήρια από τον κρητικό! !!

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Μμμ.....
Ακου τωρα....
....
Σε λιγο καιρο θα ακους συμφωνικη μια φορα το μηνα και αν.
Τα ενκορ δε θα κλεισουν χρονο.
Αν το σκεφτοσουνα για σοβαρα ηχεια, ξεχνα το.
Θα παρεις μικρα ενεργα μονιτορ, ανταμακια, φοκαλακια (ακια λογω μικρου μεγεθους). 7, 10, 16, 132? Δεν ξερω.
Θα παρεις και 8 20αρια σαμπ.
Οι ρυθμισεις και οι μετρησεις θα αλλαξουν ωστε το βροντερο κλασιμο του δεινοσαυρου, να ακουγεται πιο.....ρεαλιστικο.
Οσοι ερχονται σπιτι θα μενουν με το στομα ανοιχτο και θα δηλωνουν συγκινημενοι απο την εμπειρια. (Α, θα λενε "και μουσικη καλα επαιζε").
Γενικως, περισσοτεροι θα ειναι πιο ευχαριστημενοι. Κι εσυ και η οικογενεια. Αρα ολα μια χαρα.
Μεγεια το νεο χομπι ;).

Reaction score
30.453
Υπαρχει κίνδυνος να μου κατσικωθούν στον καναπέ με σινεμά γυναίκα και κόρες, και να μην μπορώ να ακούσω τη μουσικούλα μου;
Στο ιατρείο με τον ρότελ θα καταλήξεις βρε κακομοιίρη....:p:p:p

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.015
Μμμ.....
Ακου τωρα....
....
Σε λιγο καιρο θα ακους συμφωνικη μια φορα το μηνα και αν.
Τα ενκορ δε θα κλεισουν χρονο.
Αν το σκεφτοσουνα για σοβαρα ηχεια, ξεχνα το.
Θα παρεις μικρα ενεργα μονιτορ, ανταμακια, φοκαλακια (ακια λογω μικρου μεγεθους). 7, 10, 16, 132? Δεν ξερω.
Θα παρεις και 8 20αρια σαμπ.
Οι ρυθμισεις και οι μετρησεις θα αλλαξουν ωστε το βροντερο κλασιμο του δεινοσαυρου, να ακουγεται πιο.....ρεαλιστικο.
Οσοι ερχονται σπιτι θα μενουν με το στομα ανοιχτο και θα δηλωνουν συγκινημενοι απο την εμπειρια. (Α, θα λενε "και μουσικη καλα επαιζε").
Γενικως, περισσοτεροι θα ειναι πιο ευχαριστημενοι. Κι εσυ και η οικογενεια. Αρα ολα μια χαρα.
Μεγεια το νεο χομπι ;).
Dislike :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.887
Members
38.255
Νεότερο μέλος
grMarios