Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.792
Καλά κάνει και βάζει οθόνη ο Ντιμιφουτ.
Είναι ωραίες οικογενειακές στιγμές. Τωρα θα μου πείτε γιατί στην τηλεόραση δεν μπορεί να μαζευτεί η οικογένεια; Φυσικά και μπορεί αλλά όπως και να το κάνουμε άλλη διασκέδαση το Home cinema.

Reaction score
402
View attachment 73038 View attachment 73039

Σύμφωνα με αυτα, για ultra HD στα 9 πόδια (2.75-2.8 μετρα) είμαι εντός προδιαγραφών με πολυ μικρότερες οθόνες απο αυτές που προτείνετε, ακόμα και στις 84in. Και δεν εχω καν native ultra had προτζέκτορα.

Για 1080 εχω περάσει το full benefit of 1080p ήδη.

Παρακαλω μην λέτε χαϊεντιές. Μονο προδιαγραφές.

Εγω καταλαβαίνω πως με 97in σταθερή θα είμαι μια χαρα.
doc, το θεμα ειναι να έχεις κάτι που να το ευχαριστηθείς και όχι να πηγαινεις σε όλα by the book.

μεγαλύτερη ειναι η χαρά της μεγάλύτερης εικόνας, απο την απειροελάχιστη διαφορά (που δεν θα καταλάβεις κιολας) της καλύτερης εικονας αλλα σε μικρότερες ίντσες.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.350
doc, το θεμα ειναι να έχεις κάτι που να το ευχαριστηθείς και όχι να πηγαινεις σε όλα by the book.
Για να το ευχαριστιέμαι πρέπει να ειναι by the book :D

Να και το κλιμάκιο της ΕΒΒΕ με τον ΜΚ στο πηδάλιο:

IMG_3684.JPG

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.350
Νηστίσιμα ειναι;
Tι δεν νηστεύετε ρει; :p
Εννοείται, νηστίσιμα. Απο σόγια.

Η αλήθεια ειναι πως εγω παρήγγειλα κανονικό κρέας αλλα πήρε ο spylab τηλέφωνο την ταβέρνα, ακύρωσε την παραγγελία, και τα αντικατέστησε με κρέας-σόγια.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.350
Πριν να έρθουν οι άγριοι ο Μανώλης πρόλαβε και ρύθμισε. Μου εξήγησε αρκετά πράγματα. Κατάλαβα περίπου το ενα τέταρτο. :D

Ολα καλά, θέλω να ξέρω πως αυτο που βλέπω ειναι το καλύτερο δυνατό με τις υπάρχουσες συνθήκες. Ευχαριστώ τον Μανώλη που εκανε τον κόπο και ήρθε να μας ρυθμίσει...και γω και ο άλλος ο γιατρός δεν μπορούσαμε να είμαστε "ακαλιμπράριστοι"...

Ευχαριστώ και την παρέα για το σύντομο παρτάκι...λίγο ταινία, λίγο δικάναλο, λίγο φαΐ και το διαλύσαμε στα γρήγορα για να προλάβει ο Καστρουνής το αεροπλάνο.

Αν θέλουν ας γράψουνε την γνώμη τους για οσα είδαν και άκουσαν, χωρίς ευγένειες παρακαλώ.

Η ευγένεια δεν βοηθάει, δεν βελτιώνει.

:drinks:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.701
Ε,...... αν είναι να γράψουμε χωρίς ευγένειες τότε να το πω ευθαρσώς και χωρίς δισταγμό.
Ο Μάριος μου έφαγε το δικό μου το σουτζουκάκι, μου το άρπαξε με το πηρούνι του μέσα από τα χέρια μου, σχεδόν το είχα το καημένο.
Και έφαγα λιγότερες πατάτες απ΄αυτόν.
Αδικία παντού.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.701
Ο Μανώλης έκανε τη δουλειά που ξέρει καλά και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο για τις συγκεκριμένες συνθήκες.
Διαφωνήσαμε λίγο ως προς τον βαθμό του frame interpolation.
Εγώ το προτιμούσα στο normal, o Μανώλης το ήθελε στο low ενώ ο dimi το ήθελε off.
Συμβιβαστήκαμε με το low τελικά.
Ο προβολέας δείχνει μια χαρά στην μικρή :D αλλά χαριτωμένη οθόνη των 84 ιντσών, που σύντομα θα μεγαλώσει όπως όλα δείχνουν και το μόνο κακό, που όμως διορθώνεται με μικρές αλλά σημαντικές εικαστικές παρεμβάσεις στον χώρο, είναι το λευκό ταβάνι που αντανακλά και χαλάει λίγο την εικόνα.
Ο ήχος επίσης είναι πολύ εντυπωσιακός, ειδικά στο δικάναλο πρόγραμμα και είναι να απορείς που τόσο παλιά ηχεία, παίζουν τόσο καλά.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.350
και το μόνο κακό, που όμως διορθώνεται με μικρές αλλά σημαντικές εικαστικές παρεμβάσεις στον χώρο, είναι το λευκό ταβάνι που αντανακλά και χαλάει λίγο την εικόνα.
Σκέφτομαι....πολλά τέτοια στο ταβάνι. Πολλά.

Ο ήχος επίσης είναι πολύ εντυπωσιακός, ειδικά στο δικάναλο πρόγραμμα και είναι να απορείς που τόσο παλιά ηχεία, παίζουν τόσο καλά.
Dirac. Ανασταίνει και νεκρούς. ;)

Reaction score
911
Ε,...... αν είναι να γράψουμε χωρίς ευγένειες τότε να το πω ευθαρσώς και χωρίς δισταγμό.
Ο Μάριος μου έφαγε το δικό μου το σουτζουκάκι, μου το άρπαξε με το πηρούνι του μέσα από τα χέρια μου, σχεδόν το είχα το καημένο.
Και έφαγα λιγότερες πατάτες απ΄αυτόν.
Αδικία παντού.
Ας πρόσεχες.
Την άλλη φορά να κοιτάς το φαΐ σου και όχι τι κάνει ο Καστρουνής.:p

Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη για την φιλοξενία του και να πω ένα μπράβο για τα αποτελέσματα που έχει στον δικάναλο.Εντυπωσιακός.Τα καλύτερα νομίζω έπονται την Ανάσταση.
Για την εικόνα δεν χρειάζονται πολλά λόγια φως, ευκρίνεια, χρώμα, punching, άψογα.Μια αμφιβολια μόνο για το "μαυρο" του 9300, σε αυτόν τον χώρο και με αυτήν την οθόνη βέβαια.Τα νούμερα από τον Μανώλη θα μας πουν με ακρίβεια.
Δημήτρη :neo: πετάς!!

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.350
Ναι, ναι >:(

Μπράβο σας όλους...>:(>:(

Σας κέρασα δυο σουβλάκια και τωρα λέτε πως σας άρεσαν ολα έτσι; το κακό που μου κάνατε ομως;

Να:

Ενθουσιάστηκαν γυναίκα και κόρες με το αποτέλεσμα του ΜΚ :smg:. Δεν τους κουράζει τωρα λένε.
Εχουν στρογγυλοκάτσει στον καναπέ ΜΟΥ και βλέπουν το ενα Harry Potter μετά το άλλο.

ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ :headbang:

Τελείωσαν ολα. Είμαι άστεγος. :cry:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276