Σταθεροποιητής τάσης

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
1) δεν το παίρνεις χαμπάρι και κλαίς.
2) δεν έχει καν πρίζα αυτό που πήρα το 3kva, μόνο κλέμα-κόσα και βάζεις επάνω του ότι καλώδιο γουστάρεις (ταμάμ για τους καλωδιάκηδες)
Καλωδιο που καταληγει σε πολυπριζο?

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Εγώ πάντως δεν έχω δει ποτέ πάνω από 230V στο σπίτι μου...
Μακάρι και εύχομαι ποτέ να μην σου συμβεί κάτι απρόοπτο.
Επειδή την έχω πατήσει ήδη μια φορά παλιότερα δεν το διακινδυνεύω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.439
Εγώ πάντως δεν έχω δει ποτέ πάνω από 230V στο σπίτι μου...
Να σου πω εγώ , που έχω κοντά μου όλη την βιομηχανική περιοχή των Αχαρνών.
Οπως προείπα , τουλάχιστον κάθε κυριακή γύρω στις 11"00 το πρωί πέφτει η μεγάλη σφαλιάρα των 270vac. Διαρκεί περίπου 4 με 6 λεπτά. Μετά σταδιακά μειώνεται , αλλά στο ενδιάμεσο έχει γίνει της κακομοίρας. (χωρίς Ζήκο) Οι μοναδικές συσκευές που αντέχουν είναι οι ηλεκτρικές εστίες απο τις κουζίνες και οι φούρνοι , των μοτέρ εξαιρουμένων.
Στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού , έχω βολτόμετρο και αμπερόμετρο με μεταγωγό για κάθε φάση. Είναι ένας έλεγχος που κάνω τουλάχιστον μιά φορά την ημέρα.

TGD

Reaction score
9.156
Έχω δει τριφασικό πολύμετρο πίνακα με καταγραφικό, νομίζω στον κατάλογο της ABB. Είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. Ο μόνος τρόπος να έχεις αποδείξεις αν πάει κάτι στραβά με τη ΔΕΗ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.439
Aν κάτι πάει στραβά με την ΔΕΗ μόνο το δικό τους καταγραφικό εμπιστεύονται , που είναι το ίδιο με των άλλων.
Πρέπει όμως να μείνει στο ρολόι για ένα μήνα. Και αν δεν κάτσει η στραβή που έκατσε τον προηγούμενο μήνα και τα έκαψε όλα το χρεώνεσαι κιόλας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng