- Reaction score
- 433
πες το και ετσι...
άλλο θέλω να πω.....πήγες για συγκεκριμένα για την στέγη? πήγες κ τα ακουσες ως παρατηρητής? να εκτιμήσεις κόστος επισκευής κλπ?μεινε στο οτι πηγα και στην πληροφορία που μεταφέρω. Για την δουλεια μου πήγα , πως αλλιώς?
ωχ παναγια μου....πήγα για ασχετη δουλεια σε σχεση με την συντήρηση του σκεπάστρου ανεβηκα όμως στους διαδρομους του σκεπάστρου και είδα τα χαλια του...δεν πήγα να εκτιμήσω το κόστος συντήρησης . Αλλα άνοιξε κουβέντα κατόπιν των παρατηρήσεων μου...όπως ανοίξε όμως έκλεισε...άλλο θέλω να πω.....πήγες για συγκεκριμένα για την στέγη? πήγες κ τα ακουσες ως παρατηρητής? να εκτιμήσεις κόστος επισκευής κλπ?
αν τα είδες όλα αυτά δεν θα έπρεπε να κάνεις αντίστοιχη καταγγελία σε κάποιον αρμόδιο?
Νομίζω ότι τα 53 εκ. € είναι το εξαρχής προϋπολογισμένο κόστος συντήρησης του ΟΑΚΑ βάσει του φακέλου που κατατέθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης. Είναι απολύτως άσχετο το ποσό με το κόστος συντήρησης και αποκατάστασης του στεγάστρου Καλατράβα το οποίο είναι ακόμη άγνωστο.Και 53εκ δεν είναι η συντήρηση του στεγάστρου. Είναι ο προϋπολογισμός συντήρησης όλου του συγκροτήματος του ΟΑΚΑ.
α πες το έτσι...μασάλια μαστοράκων δηλαδή...ωχ παναγια μου....πήγα για ασχετη δουλεια σε σχεση με την συντήρηση του σκεπάστρου ανεβηκα όμως στους διαδρομους του σκεπάστρου και είδα τα χαλια του...δεν πήγα να εκτιμήσω το κόστος συντήρησης . Αλλα άνοιξε κουβέντα κατόπιν των παρατηρήσεων μου...όπως ανοίξε όμως έκλεισε...
τωρα για την καταγγελία το αφηνω ασχολιάστο...για αρχη στείλε μου τον υπεύθυνο και ενα δικηγορικό γραφειο που θα το υποστηρίξεις με δικο σου κοστος...
που να δεις τι γίνεται στους πυλώνες φωτισμού σε όλα τα γήπεδα της χώρας....
...παμε και βλέπουμε...
Βάσει όσων διαβάζουμε αυτό κόστισε ΟΛΟ μαζί 2,3 δις δολάρια, ενώ MONO τα Η/Μ του ΟΑΚΑ (χωρίς 164.000 ηχεία, ΙΜΑΧ, 4D αρώματα, κλπ) κόστισαν 250 εκ. $ σε τιμές 2023 (1.24 η μέση ισοτιμία ευρώ δολαρίου το 2003, και 1.6 δολάρια του 2023 το 1 δολάριο του 2003, δηλαδή 1 € του 2003 μας κάνει 2,02 $ του 2023) και πιθανώς 800 εκ. δολάρια όλο το ΟΑΚΑ. Και αυτές είναι όχι οι τελικές υπερκοστολογημένες τιμές, αλλά οι αρχικές εκτιμήσεις των μηχανικών για τον προϋπολογισμό, που τις έκρυψαν από τη Βουλή για να υπερψηφιστεί η κατασκευή των έργων.Οι U2 ήταν οι πρώτοι που στις 29 Σεπτεμβρίου εγκαινίασαν αυτόν τον καινοτόμο χώρο που έχει ύψος 115 μέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20.000 θεατές και το κόστος του ξεπερνά τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.
Την ημέρα θα αποτελεί μία τουριστική ατραξιόν, μία πρωτόγνωρη IMAX εμπειρία με 164.000 ηχεία με προβολές που θα περιλαμβάνουν περιβαλλοντικά εφέ, από αέρα και αλλαγές θερμοκρασίας, μέχρι καθίσματα και 4D αρώματα που θα γεμίζουν το χώρο. Το βράδυ θα φιλοξενεί μουσικά σχήματα και event για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μία μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας χωρίς «καταραμένα γυαλιά».
Αυτό κατάλαβες; εγώ μαστορακος και εσύ φαντάζομαι πανεπιστημονας!α πες το έτσι...μασάλια μαστοράκων δηλαδή...
οκ αυτάαααα......![]()
Το είχα βάλει εδώ.Νομίζω ότι τα 53 εκ. € είναι το εξαρχής προϋπολογισμένο κόστος συντήρησης του ΟΑΚΑ βάσει του φακέλου που κατατέθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης. Είναι απολύτως άσχετο το ποσό με το κόστος συντήρησης και αποκατάστασης του στεγάστρου Καλατράβα το οποίο είναι ακόμη άγνωστο.