Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Απάντηση: Στην γωνια του antkots
Οσο γερνας μαθαινεις..........:137::137::137:
Οσο γερνας μαθαινεις..........:137::137::137:
Mου εχει τελειωσει η ρημαδα η υπομονη!!Υπομονη, η SL ειναι κοντα, εστω Δευτερα...!
Μετα ομως..!!
Τελικα πανω στο mk2 θα τη βαλεις?
Που εξαφανιστηκες βρε Γιωργο.Σαν παιδι ειχε αλλα ονειρα,αλλα τωρα μεγαλωσε.Πάνω στον SME IV !!!
Βέβαια είχε σαν παιδάκι μερικά όνειρα ο SME, αλλά.........
Αστα βρε Μανο,φρικι η καταστασηΤην Μεγαλη η του Θωμα ?:405::618::618:
Τσαμπα βρε Νικολα και ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ λογω κινησης:412::141:Tσάμπα πήγε η ''εκδρομή'' Αντωνάκη?
Τι να κανω βρε φιλε,τι να κανω?Γ@μωωωω τις κεφαλες,γ@μωωωω!!!:125::141:Ρε φιλαρακι ολοκληρο ποστ ανοιξαμε περι benz και Ιωβιας υπομονης............................
Και εσυ εγραψες εκει μεσα.....
Απορω με την ρημαδα την υπομονη μου!Δεν με αναγνωριζω πλεον....:111:Αντε βρε κι εσύ γαλακτομπουρεκολάγνε!:116:
Ηξερα για κουρδιστό πορτοκάλι, κουρδιστό αρκουδάκι, για κουρδιστό αντωνάκι δεν έχω ιδέα.:137:
κατι ξερεις εσυ.....:121::121:Τον Καραβελλο πολυ εμισησαν
Τα γραφομενα του ουδεις.
Ο νεκρος δεδικαιωται(σκορδα και μακρυα απο μας, του καραβελλου συμπεριλαμβανομενου βεβαιως)
Ουδεις προφητης στον τοπο του.
Καραβελλε ζεις ,εσυ μας οδηγεις!!!!!!!!!!!!!!!(αγοραιο, αλλα επικαιρο).
Κουραστηκα:406: δεν λεω αλλα.
Γιαννη καλημερα,θα ηθελα να ακουσεις την νεα επιλογη του Γιαννη Μαρκου οσο αφορα τα χασιμοτια.Γιαννη ,κατα την γνωμη μου παντα,οσα περισσοτερα μπλιμπλικια παρεμβαλονται στο σημα κατι χανεις,αλλου λιγο αλλου πολυ.Παντως Αντωνη οσον αφορα το στεπ απ, μη το φοβασαι.
Ηταν μια πο τις καλυτερες αγορες μου , κι ευχαριστω το Γιαννη Μαρκου γι αυτο ιδιαιτερως βεβαια, μαζι με την Κοetsu.
Ειχα κι εγω τους φοβους μου , αλλα τελικα επειξε απιστευτα.
Βουρ!