- Reaction score
- 777
αν δέν κάνω λάθος ο όρος μόνιτορ εμπεριέχει την nearfield ακρόαση η οποία μπορεί εύκολα να μήν είναι επιθυμητή.
+ 100000000Α μπα. Άλλες χάρες έχουν τα μόνιτορ.
Εξαρτάται από τη χρήση. Υπάρχουν πολλών ειδών μόνιτορ.αν δέν κάνω λάθος ο όρος μόνιτορ εμπεριέχει την nearfield ακρόαση η οποία μπορεί εύκολα να μήν είναι επιθυμητή.
AMEA???Όλα τα ηχεία που έχω το λογότυπο της Tidal πάνω, ξεκινώντας από το μικρότερο της σειράς το Amea.
Ατομα Με Ειδικές Ανάγκες ??? :142:
Χάρες....χρήση....πολλών ειδών....Εξαρτάται από τη χρήση. Υπάρχουν πολλών ειδών μόνιτορ.
Με σένα και να ήθελα δεν μπορώ! :116:Αψογο φινιρισμα!!!!!!!!!
Ειναι κινεζικο το κουτι ?
Προσεξε ,μην τσιμπησεις......
Φαρμακι εισαι παναθεμασε.:142::142:Αψογο φινιρισμα!!!!!!!!!
Ειναι κινεζικο το κουτι ?
Προσεξε ,μην τσιμπησεις......
Ατομα Με Ειδικές Ανάγκες ??? :142:
Αφου τον ακουω στα δικα μου βρε !!!!!!!!!!!!!!!!:143::135:ρε Βλάση πάς που πάς Αθήνα.ρίξε και κανα τήλ να ακούσεις απο τα λημέρια μας τον κρέλλ...
Είναι πράγματι δύσκολο αυτή η πλύση εγκεφάλου απο τόσες εταιρίες 25 χρόνια να αλλάξει το σκεπτικό με ένα σχόλιο μου.Θεμη χρησιμοποιωντας τον ορο μονιτορ συμπεραινω οτι και εσυ υοθετεις τον ορο αυτο εν αντιθέση με τον Χρηστο που υποστηριζει οτι δεν υπαρχουν μονιτορ παρα μονο για διαφημιστικους λογους.
Εγω παντως ευθυγραμμιζομαι απολυτα μαζι σου.
ποιά δηλαδή χρησιμοποιήθηκαν?Να επισυμάνω απλώς πως σχεδόν ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ διεθνώς σε επίπεδο mastering και γενικότερα σε υψηλό επίπεδο ηχοληψίας δεν χρησιμοποιήθηκαν διαφημισμένα ¨monitor" ηχεία.
Και βέβαια ούτε σε υψηλό επίπεδο hi-end ακροάσεων.
Χρησιμοποιήθηκαν πάντα εξαιρετικά ηχεία πέρα απο κατηγορίες.
Χρηστο μπορει να εχεις δικιο αλλα ισως χρειαστουν αλλα 25 χρονια για να αλλαξω αποψη για τα μονιτορ.Είναι πράγματι δύσκολο αυτή η πλύση εγκεφάλου απο τόσες εταιρίες 25 χρόνια να αλλάξει το σκεπτικό με ένα σχόλιο μου.
Και δυστυχώς ταλαιπωρεί πολλά χρόνια ηχολήπτες που δουλέυοντας με μετριότατα διαφημισμένα "monitor" προσπαθούν να πετύχουν ωραία μουσική σε ηχητικούς βαλτότοπους.
Παρά τα όσα λέει ο Θέμης με καλά domestic ηχεία θα ήχαν καλύτερο αποτέλεσμα.
Και η Focal που αντιπροσωοπεύουμε , για να μπεί στην επαγγελματική αγορά τα ονόμασε monitor, πως να τα έλεγε Utopia Pro ? Είναι βέβαια κουρδισμένα διαφορετικά απο άλλη ομάδα ανθρώπων μέσα στην εταιρία. Είναι απλώς άλλα ηχεία με ίδιες τεχνολογίες όπως τα consumer Focal και το κυριότερο ενεργά.
Η λέξη monitor είναι απλώς μια ταμπέλα. Τι θα κάναμε χωρίς αυτή...
Να επισυμάνω απλώς πως σχεδόν ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ διεθνώς σε επίπεδο mastering και γενικότερα σε υψηλό επίπεδο ηχοληψίας δεν χρησιμοποιήθηκαν διαφημισμένα ¨monitor" ηχεία.
Και βέβαια ούτε σε υψηλό επίπεδο hi-end ακροάσεων.
Χρησιμοποιήθηκαν πάντα εξαιρετικά ηχεία πέρα απο κατηγορίες.
άσε μας κι εσύ με τα τινταλ σου...Όλα τα ηχεία που έχω το λογότυπο της Tidal πάνω, ξεκινώντας από το μικρότερο της σειράς το Amea.
καλωδια επωνυμα βλεπω, μηχανες παραμορφωσης βλεπω (Wavac) μεχρι και τα ηχεια που ανεφερε παραπανω ο Houston βλεπω...ποιά δηλαδή χρησιμοποιήθηκαν?
δώσε μοντελάκια στο λαό... ονόματα, επίθετα, διευθύνσεις, τηλέφωνα...
αποψη? τι αποψη εχουν?ΥΓ τα ηχεία αυτά έχουν "άποψη" στον ήχο. Και δε το λέω με την "καλή έννοια". Ξεκόλλα....